Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2012. július 28., szombat 20:04
A lutrit csak arra értettem, hogy vagy sikerül rendben elsőre megkapni vagy nem:)
0
2012. július 28., szombat 20:01
Szívesen! :) Én is szkeptikus voltam, már eleve az online fogalmával, de annak idején csak rászántam magam az első Xpress rendelésre is. És nyugodt szívvel mondhatom nem bántam meg mert ők is nagyon korrektek!
Mint ahogy az Amazon is az! Újat küldenek ha sérült filmet kaptál az előzőt vissza sem kérik, ezért még egy +pont jár nekik, mert elég komoly lenne visszapostázni...
Tehát ha kezdőként rendelsz külföldről a Zon a legjobb választás! Ha belerázódsz akkor érdemes megpróbálni más boltokat is, mert sok ltd kiadás csak máshol érhető el.
Én tudom, hogy még folytatni fogom ahogy engedi a keret nagyon sok(ettől azért kiver a víz :D) egyedi kiadás van még a nagyvilágban. Vigyázni kell ezzel mert minél többet informálódsz - mondjuk a külföldi fórumok segítségével ahogy én is szoktam - annál több szépet sőt csodálatosat látsz majd, de a határt muszáj lesz meghúzni mert az a csillagos ég :)
De ha nincs keret probléma akkor nem szóltam ;)
Ha esetleg még akasz beszélgetni róla akkor mélre írhatsz nyugodtan!
0
2012. július 28., szombat 19:17
Kétszer volt sérült a küldemény (mindkettő Corvinus-nak jött) és egy mail elég volt. Még képet sem kellett csatolni, vissza sem kellett küldeni a sérült kiadványt, küldték az újat! Egyszer pedig nem volt magyar felirat a kiadványon (az oldalon fel volt tüntetve), megírtam, visszaküldtem, majd visszautalták a film árát plusz a postaköltséget, amennyibe nekem került, hogy feladjam. Szóval nem lutri, ezek a cégek igenis komolyan veszik a vásárlókat! (Nem, mintha xpress nem ilyen lenne természetesen, csak az átlag magyar eladói hozzáállásra gondoltam!)
0
2012. július 28., szombat 18:52
Ha sérült a kiadvány, dobsz nekik egy e-mail-t, leírod benne a problémádat, csatolsz hozzá pár fotót és ha elfogadják, akk. vissza kell küldened nekik a cuccot (a címet majd ők megadják), aztán ha beérkezett hozzájuk a problémás példány és még van belőle nekik raktáron akk. küldenek egy cseredarabot. Legalábbis a hmv-nél nálam így volt.
0
2012. július 28., szombat 18:23
köszi a választ Corvinus persze értem amit mondasz csak mivel még nem csináltam ilyesmit kicsit szkeptikus vagyok, de lehet majd rászánom magam :)

és ha ez van amit írtál mit tudsz tenni vagy szarnak a fejére az embernek?
0
2012. július 28., szombat 18:10
Nem annyira vészes, különben én sem rendelt(ünk)em volna németből, angolból, kanadából.
Azt, hogy épségben ideér arra én nem vagyok jó példa. Ez egy tökéletes lutri, pont tegnap láttam egy olyan videót amiben az összes megrendelt film totálkáros volt. De szó szerint, volt benne steel(kb 4-5db) széthajolva összenyomva a gerincnél lévő műanyagrésznél eltörve. Egy normál tokos kiadás pedig szilánkosra tört benne a borító meg szétgyűrve.
De nincs mese ha akar az ember vlmit akkor be kell vállalni a dolgot vagy el kell felejteni.
A számláról veszik le a pénzt forintban annyit amennyi az adott valutának megfelel.
0
2012. július 28., szombat 17:56
Szóval nem lenne annyira vészes? És épségben ide ér illetve hogy euroba vagy magyar forintba szokás ilyenkor fizetni? Még sosem rendeltem!
0
2012. július 28., szombat 17:25
Van egy fix csomagár, ami talán 2.5e rég jött onnan cucc. Ehhez pedig hozzáadódik minden + hozzátett filmmel egy újabb kis összeg, 100-200 forint kb.
0
2012. július 28., szombat 15:11
Valaki tudna nekem segíteni azon ügyben, ha rendelek a britt amazonról akkor mitől függ a postaköltség? A mennyiségtől? A film árától? Vagy van egy bizonyos összeg amit hozzácsapnak?

Nem értek igazán a postaköltség dologhoz, mert eddig csak pesti rendeléseim voltak személyes átvételel!

Köszi előre is a segítséget, infot!
0
2012. július 23., hétfő 23:02
A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.) topik 7999.hsz... :-))
0
2012. július 23., hétfő 22:56
Ausztrál rendelésben tud valaki segíteni?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. május 19., szombat 1:18
Jól látom, hogy ezen van magyar felirat????

http://www.dvdsvet.cz/blu-ray/iron-man-2-se-2-bd-p112992/

SuperHeRo
0
2012. május 17., csütörtök 19:31
szívesen.
0
2012. május 17., csütörtök 13:47
Köszönöm!
0
2012. május 17., csütörtök 8:08
pl: http://dvdcompare.net
0
2012. május 17., csütörtök 7:14
Köszi!
Mit ajánlanál. Plusz van egy csomo olasz kiadvány , és néha ott is rajta vagyunk. pl. Keresztapa
0
2012. május 17., csütörtök 6:57
Szia.
Nézd meg azért más oldalon is a speckókat, mert ők is tévedhetnek.
0
2012. május 17., csütörtök 4:12
Üdv!
A német harcos asszony mennyire megbízható, ha írja az ungarise nyelvet és/vagy feliratot. Könyveket kell rendelnem, de néhány blu felcsigázott.
Köszi a választ.
Valakinek valamit? Ha nem ipari mennyiséget rendel segítek szívesen.
0
2012. április 17., kedd 9:28
Köszi, majd ránézek.
0
2012. április 16., hétfő 17:46
Freerecordshop.nl

Anno még Paypal-t is elfogadtak...

0
2012. április 13., péntek 12:20
Tud valaki nekem mondani holland webáruházat, ahol CD-ket és DVD-ket árulnak? Egy ismerősöm most kint dolgozik Hollandiában, az ő címére szeretnék majd rendelni, utána meg majd hazahozná. De én egyetlen holland webáruházat sem ismerek. Szétnéznék bennük, hogy mi a kínálat, és milyen árak vannak.
0
2012. április 3., kedd 21:35
Nekem decemberben vette meg a keresztfiam kint az amcsi amazon-ról. Neki ingyen volt a kiszállítás, nekem ingyen küldte haza egy ismerőssel. Még négy évvel ezelőtt kértem tőle, hogy minden alkalommal, amikor átveszi a csomagot, bontsa ki még a futár társaságában (aki odakint a bolt saját embere!) és nézze át a lemezeket, tokokat. Mindig így vesz nekem filmeket. Eddig sose volt gond.
Egyébként ugyanaz a kiadás, mint Angliában, csak jóval olcsóbb (most is csak 93 dollár). Ahogy elnézem a Zavvi-nál az angol amazon is olcsóbb néhány fonttal.
Legutóbb a Ben Hur-t vette meg nekem Blu-rayen. A három lemez teljesen megegyezik a magyar kiadással, viszont digipack, van hozzá két könyv, az egész egy szép díszdobozban, szóval nagyon igényes kiadás 45 dollárért.
Most a Csillagközi rombolót figyelem Blu-rayen, hogy mikor lesz olcsóbb. 21 lemezes, digipack, a 2 filmmel együtt, DTS HD Master Audio hanggal. Nagyot szólhat.

0
2012. április 3., kedd 13:34
Tanulságos történet; amúgy Zavvi nagyon korrekt..
0
2012. április 3., kedd 0:23
Ebben a játékban akarat vagy elfogadás létezik.
0
2012. április 2., hétfő 23:46
Köszi a beszámolót, szerintem megérte a "cirkuszt", mert SG Atlantis BD díszdoboz idehaza sosem lesz.
0