Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2011. augusztus 4., csütörtök 15:02
A The Expendables megjelent CD-n a Lionsgate Records kiadásában. Sok helyen (amazon, e-bay, stb.) kapható.
0
2011. augusztus 4., csütörtök 13:30
Pl.

A magyar netezők fizetnének a filmért

iTunes for HUNGARY
Idézet innen: "Több különböző ok (pénzügyi, technikai, jogi) együttes hatása miatt nincs még Magyarországon iTunes. Ebben az egyik a hangfelvétel-kiadói és szerzői jogok megszerzésének nehézsége - de tudni kell, hogy ez minden országban egyformán érinti az Apple-t."

Ezért gondolom, hogy itt is ez a probléma.
0
2011. augusztus 4., csütörtök 13:24
Én erre tippelek, kérdezd meg, hogy miért nem veheted meg. Kíváncsi vagyok az ő válaszukra...
0
2011. augusztus 4., csütörtök 13:20
Na, ma is tanultam valamit. Fel nem merült bennem, hogy jogi mizéria miatt nem sikerült a rendelés... óhogyaza...

Mindenesetre köszönöm mindenkinek a tájékoztatást és felvilágosítást :-)
0
2011. augusztus 4., csütörtök 12:59
Én a The Expendables filmzenével voltam így amit nem tudtam CD-n beszerezni. (állítólag nem adták ki CD-n) Az Amazon meg nem fogadta el a magyar címet... :(((
0
2011. augusztus 4., csütörtök 12:09
Szerintem itt az lehet, hogy hála a drága jogvédőinknek nem lehet "külföldre" értékesíteni, mint ahogy az iTunes, a HMV, az Amazon sem "értékesít" digitális javakat nem amerikai állampolgároknak.

Írj nekik egy levelet, hátha szerencsével jársz - én ezt eljátszottam már pár külföldi zenebolttal, de nem jutottunk egyezségre. Így jár az olyan marha, mint én, aki legálisan szeretne hozzájutni digitális termékekhez, ahelyett, hogy a net "sötét" oldalát hívná segítségül. De ugye falakba ütközik.
0
2011. augusztus 4., csütörtök 9:37
Nem egészen DVD-vel kapcsolatos kérdésem lenne, de hátha valaki tud segíteni.
Barnes & Noble-től már többször rendeltem filmet, könyvet, CD-t. Baromi drágák, cserébe viszont rá lehet lelni igazi ritkaságokra is. Most kiszemeltem magamnak egy (csak letölthető verzióban lévő) audiobook-ot. Szépen le is írták, hogy két e-mailt fogok kapni, kövessem az instrukciókat, blabla. Így van ez az audible.com-nál is, így bátran belevetettem magam a rendelésbe, majd hoppon maradtam, amikor kiírták, hogy na ilyet Magyarországra nem "küldenek". Mivan?!?  

"In compliance with shipping restrictions, the following item(s) in your order cannot be sent if the billing address for the order is located in: Hungary.
Please provide another address below or edit your shopping bag and remove this item..."

Ez most komoly? Ha megadok egy kamu US címet, akkor ki tudom ezt kerülni? :-)
0
2011. augusztus 1., hétfő 13:46
250 euró. Ennek kb. felét hoznám én, valamint Gyimó is beszállna.

Ha érdekel, dobj egy mailt: afireinside@freemail.hu
0
2011. július 30., szombat 17:54
Mennyi az az összeg ami felett ingyenes a posta?
0
2011. július 29., péntek 13:42
Aha, kösz.
0
2011. július 29., péntek 12:20
Úgy tudom, nem. Annó a Hihetetlen Hulk ottani exkluzív bádogládáját akartam behúzni tőlük, közölte az oldal, hogy nem úgy van az...

Az meg más kérdés, hogy a végén BD lett belőle, egyike volt a Universal legelső magyar vonatkozású korongjainak. Kép és hang tekintetében meg büntet... :)))
0
2011. július 29., péntek 11:24
A play.com szállít Magyarországra? Épp regisztráltam volna magam, de a lakhelynél nincs bejelölhető Hungary opció.
0
2011. július 28., csütörtök 15:19
mostmár remélem ideérnek sikerrel... élősködtem kicsit a barnsnoble criterion akcióján.. :)
0
2011. július 28., csütörtök 14:59
kétfelé szedtem... asszem 2 dolcsival került így többe, mert lejött coupon code... , így meg inkább legyen akkor plusz 2-3 dolcsi mint több ezer ft vám...
0
2011. július 28., csütörtök 14:48
Ja még annyi h 100 dolcsinál (teljes érték fuvarkültséggel együtt) én már bekajáltam a vámot amikor a DHL hozta.
0
2011. július 28., csütörtök 14:47
Inkább ketté mert ez már karcolja a határt. De egyébként a vám nagyban függ a szállitási módtól. Egy ilyen értékű csomag futárnál pl. DHL tuti fennakad mert nekik kötelező bevámolni, ugyanakkor sima postánál lehet hogy átcsúszik a rostán...próba cseresznye.
0
2011. július 28., csütörtök 13:59
ha amerikából rendelek egy csomag dvdt akkor mi az az ár amíg nem kell vámot fizetni? most lenne egy csomagom kerek 25 ezerért pár filmmel. Ez nem túl sok? vagy bontsam kétfelé?
0
2011. július 27., szerda 15:02
VAPE
Tudnál segiteni ezt megrendelni:
http://www.amazon.com/Exorcist-Extended-Directors-Original-Theatrical/dp/B001992NW4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1311763974&sr=8-2#postSPF
0
2011. július 27., szerda 11:26
zavvi
0
2011. július 27., szerda 1:41
Köszi :-)
Standard Mailnél is érdemes kérdezni?
0
2011. július 27., szerda 0:43
Péntekig szerintem várj, aztán hétfőn érdeklődj.
0
2011. július 27., szerda 0:25
Mennyit érdemes várni egy küldeményre? Mármint, mikor kérdezzek rá?
Az angol amazonról rendeltem, max. 10 munkanap a várható teljesítési idő (Standard Mail), és szerdán lesz a 12. munkanap.
0
2011. július 16., szombat 11:32
Ha esetleg szeretne valaki valamit a cineshop-museum oldaláról, dobjon egy mail-t! Cél az ingyen posta.

afireinside@freemail.hu
0
2011. július 13., szerda 16:16
Köszi :-)
0
2011. július 13., szerda 15:09
A rizikó mindig benne van, de ha drágább terméket rendelek, és tartok attól, hogy esetleg lába kél, a drágább szállítási költséggel kérem. Egyébként a csomag bárhol eltűnhet sajnos...

0