Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2011. július 13., szerda 14:16
Hm.
Az lenne a kérdésem, hogy ha az ámerikai harcias némbertől rendelnék egy exkluzív(abb) kiadványt, mennyire nagy a rizikója annak, hogy a postán valahogy elvész a doboz?
Vannak ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalatai?
Köszi.
0
2011. június 14., kedd 3:47
Hát pont ez a lényeg külföldieken nem nagyon van magyar vonatkozás csak bizonyos filmekhez.
0
2011. június 14., kedd 2:31
sziasztok!

külföldön melyik céget érdemes megkeresni dvd és bluray lemez miatt?? a senditet és az amazon.comot néztem de letöbb lemezen még a hungarian felirat sincs hol keressek magyar vonatkozású lemezeket??? segítségeteket előre is köszi!

Üdv Minden Kedves Fórumtársnak!
0
2011. június 8., szerda 19:04
Értem én, hogy nincs vám, de máshol azt olvastam, hogy minden átmegy rajtuk keresztül. Azt viszont azt hiszem itt olvastam, hogy nem mindig küldenek értesítőt, ezért is kérdeztem, hogy járt-e valaki ebben a cipőben, hogy EU-s termékét ott tartották...
0
2011. június 7., kedd 20:02
EU-n belül NINCS vám. Ha E-bayen keresztül rendelted, vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Elvileg még úton lehet...
0
2011. június 7., kedd 20:00
Sziasztok!

E-bayen keresztül rendeltem Lengyelországból egy BD-t, elvileg sima postával küldték május 20-án, viszont még nem jött meg. Rendelt már valaki Lengyelországból, ha igen, mennyi idő alatt ért ide? Előfordulhat az, hogy az Orczy téren van (Vám), dacára annak, hogy EU ország, tehát nincs vám, és levelet sem kaptam róla?

Más ötletem nincs, remélem nem nyúlták le...
0
2011. június 4., szombat 14:38
:) Bennük még nem csalódtam.
0
2011. június 4., szombat 14:26
Köszi, akkor jó.
Már felvettem velük a kapcsolatot, ennek ellenére nehézkes a dolog.
0
2011. június 3., péntek 13:32
Valaki tudna abban segÍteni,hogy honnan lehet magyar feliratos Kobra dvd-t rendelni?
0
2011. június 3., péntek 12:14
Nagyon korrektek.

A második rendelés miatt szerintem vedd fel velük a kapcsolatot, hogy feladták-e egyáltalán, mert Te nem kaptad meg. Intézkedni fognak.
0
2011. június 3., péntek 12:00
A Sendit.com-mal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Két rendelésemből az egyik egy héten belül itt volt, egy másikon meg már vagy két hónapja nyammogunk.
0
2011. március 24., csütörtök 10:33
Köszi a segítséget! Én az e-bay-en nézegettem, és ott elég alacsony árat találtam, ebből indultam ki. Persze lehet, hogy rosszul számoltam át a fontot. :D Valószínű. Nálunk egyébként nem fog kijönni valamikor? Úgy azért egyszerűbb lenne...
0
2011. március 24., csütörtök 10:19
Az angliai PAcific / Band of Brothers kiadásokon van magyar felirat?
0
2011. március 24., csütörtök 0:20
pedig annyi. nekem is 13 körül jött ki a fémdobozos változata,de már nem rendelhető, max az ebay-ről.
0
2011. március 24., csütörtök 0:18
Amazon.co.uk -t ajánlom szerintem az a legolcsóbb, meg a posta sem vészes,de szerintem nézz szét vaterán. :)
0
2011. március 23., szerda 23:04
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem: szeretném beszerezni a The Pacific: A Hős alakulat fémdobozos vagy kartontokos verzióját, de nem tudom, honnan érdemes megrendelni. Hirdetik páran itt-ott, de van egy olyan érzésem, hogy olcsóbban is hozzá lehet jutni. :) Nem is tudok jelenleg tizenezret kiadni érte sajnos.
Igazából az sem zavarna, ha nem bontatlan a DVD, csak jó állapotú legyen...
Ha valaki tud segíteni, akkor köszi!
0
2011. március 11., péntek 13:48
d=s
0
2011. március 11., péntek 13:47
DHL-daga, a végkifejlet: egy órával a telefonom után a barátnőmnél megjelent a futár a csomaggal.

Tanulság:ezekkel csak így lehet, a nyakukra ülni. Csak kérdés, akarom -e én ezt, amikor a GLS is - ahogy írtátok is - és a UPS is fényévekkel jár előttük.
0
2011. március 11., péntek 12:29
Engem már csak akkor hívnak, ha nem találnak otthon. Gondolom időt és telefonszámlát is spórolnak ezzel. Régen jópár éve nálunk is úgy volt, hoyg mindig előtte hívtak.
0
2011. március 11., péntek 12:20
DHL-el már én is jártam furán.A csomagot ha jól emlékszem 4-ig kellett volna kihozni,erre 8-kor megjelent egy tag magánautóval,hogy a haverja megkérte hozza ki.Nem tudom ez hogy lehet,de tényleg elég össze-vissza cégnek tűnik.Bár azóta azt hiszem már elektronikus szállítólevelük /vagy minek hívják/ van talán ilyen esetek nem fordulnak elő.A GLS pedig fényévekkel előttük jár.Mindig felhívnak otthon leszek-e az időpontban mikor jön,ha nem jó később jön....stb.
0
2011. március 11., péntek 11:26
DHL-saga:Ügyfélszolgálat. Mondom, itt valami nem stimmel, mert ott volt a címzett, ahova kérte a szállítást, mégsem kapta meg... Srác:nem tudom, nem voltam ott... Mondom, miért nem hívta fel a futár a címzettet. Srác:hogy gondolom én azt, hogy amikor napi 80 címe van, akkor mindenkit fel fog hívni?? Mondom, máshol - UPS.GLS- ez így szokás, és egyébként sem kell mindenkit felhívnia, csak akit nem talál a címen. Srác:Jó, nekem mindegy, majd most akkor szólok neki...

Ebben a felemelő stílusban kellett beszélgetnem Mr.Bunkóval. Mondtam neki, ne szórakozzanak már, hogy 3 nap alatt képtelenek elljuttatni a pakkot. Jó, akkor majd teleofnál a futár. Jelzem: hosszú hétvége előtti péntek van, a barátnőm Bécsbe megy délután ... Ha esetleg felhívja, akkor a barátnőm megkéri, hogy hozza el ide a pakkot - gyalog sem több 5 percnél -. Kiváncsi vagyok. Ha viszont ma sem ér ide, akkor még ma ügyfélszolgála, és kikérem a mostani beszélgetés nyomtatott verzióját, amihez jogom van és jön a Fogyazstóvédelem emlegetése és a nyilvánosság. Az ég szerelmére, most hány napig fog még oda és vissza utazni a csomag???

Messziről kerüljétek a DHL-t, amatőr banda és faék egyzserűségű ügyfeles, aki szerint az ügyfél alapból hülye és pont.
0
2011. március 10., csütörtök 23:40
40-es (102 centis) Full HD-s LCD. Komolyan! :)
0
2011. március 10., csütörtök 20:33
Gyorsan elkaptam az amazont, szeretem a profizmust, live chat-en keresztül máris  lebeszéltem a fickóval a dolgot, ők 18-ig semmit nem tudnak tenni, ergo holnap DHL Magyarország Ügyfélszolgálat. Folyt köv.
0
2011. március 10., csütörtök 20:26
Kétszer egymás után?
Ez nevetséges...
Lépj a tökükre M!!!
0
2011. március 10., csütörtök 20:18
DHL-saga ismételt folytatás: ma megismétlődött ugyanaz, ami tegnap. Csak korábban, akkor, amikor a barátnőmnek még munkaidő volt, azaz ott volt a rendelőben. Nem hívták, nem keresték semmilyen módon, de a DHL honlapja szerint ő nem volt ott. Most írok az amazonnak és holnap jön a DHL ügyfélszolgálat, felhatalmazást kaptam mindenre a barátnőmtől. Homár-szag van a levegőben....
0