DHL-saga:Ügyfélszolgálat. Mondom, itt valami nem stimmel, mert ott volt a címzett, ahova kérte a szállítást, mégsem kapta meg... Srác:nem tudom, nem voltam ott... Mondom, miért nem hívta fel a futár a címzettet. Srác:hogy gondolom én azt, hogy amikor napi 80 címe van, akkor mindenkit fel fog hívni?? Mondom, máshol - UPS.GLS- ez így szokás, és egyébként sem kell mindenkit felhívnia, csak akit nem talál a címen. Srác:Jó, nekem mindegy, majd most akkor szólok neki...
Ebben a felemelő stílusban kellett beszélgetnem Mr.Bunkóval. Mondtam neki, ne szórakozzanak már, hogy 3 nap alatt képtelenek elljuttatni a pakkot. Jó, akkor majd teleofnál a futár. Jelzem: hosszú hétvége előtti péntek van, a barátnőm Bécsbe megy délután ... Ha esetleg felhívja, akkor a barátnőm megkéri, hogy hozza el ide a pakkot - gyalog sem több 5 percnél -. Kiváncsi vagyok. Ha viszont ma sem ér ide, akkor még ma ügyfélszolgála, és kikérem a mostani beszélgetés nyomtatott verzióját, amihez jogom van és jön a Fogyazstóvédelem emlegetése és a nyilvánosság. Az ég szerelmére, most hány napig fog még oda és vissza utazni a csomag???
Messziről kerüljétek a DHL-t, amatőr banda és faék egyzserűségű ügyfeles, aki szerint az ügyfél alapból hülye és pont.