Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2011. március 8., kedd 20:56
Ismersz, ha holnap nincs itt a pakk -álllítólag jön -, és fizetni kell bármit is, ezeknek annyi...::)
0
2011. március 8., kedd 17:35
ment mail.
0
2011. március 8., kedd 17:10
jahh igen, de meg lehet próbálni :)  és akkor nem kell szenvedni, v mással egyben rendelésre várni... jahh fene tudja milyen a doboz :)
0
2011. március 8., kedd 16:58
Mondjuk a leírásban meg az van, hogy "bontatlan". Látszik a profizmus:D
0
2011. március 8., kedd 16:57
Ezt csak a teszetosza ügyfelekkel tudják megcsinálni.

Eleve már a második levélnél erélyesebben kellett volna fellépni és tudatni velük, megkérdezni, hogy "esetleg ne végezzem el a munkájukat is?" Észbe kaptak volna rögtön... csak a legtöbb ügyfél kussol, és pislog. Szolgáltatást veszel igénybe, amiért fizetsz, a minimum az, hogy elvárod, hogy a pénzedért kapjál is valamit.

Mikor nekem az XYZ futárcég hozott csomagot, és a nyomonkövető oldalukon az volt, hogy "a kézbesítés sikertelen", rögtön felhívtam őket, elmagyaráztam nekik, hogy nem volt itt a futár, mert itthon vagyok, és nem csöngetett, és hogy mi ez a kamuzás, hogy az én hibámból nem tudta átadni a csomagot. Délután kihozta a futár a csomagot, és érdekes, a csengőt is megtalálta.
0
2011. március 8., kedd 16:57
Csak épp az a srác "Használt"-ként árulja, ráadásul még a minimálárat se tudod (nem 13.000, az biztos).
0
2011. március 8., kedd 16:39
Hát nagyon nem örülnék, ha önhibánkon kívül kellene fizetnünk, kiváncsi vagyok, mi lesz, de ha pénzt kérenk, azt nem teszik zsebre... A fax igazolása megvan és a maileke is, így tudjuk igazolni, hogy időben küldtünk mindent. Persze, ezt is meg tudják magyarázni majd gondolom, de rossz lóra tettek, mert nem fogjuk hagyni magunkat.
0
2011. március 8., kedd 15:55
Szevasz!
biztos hogy van a Keresztapán magyar felirat? pedig nálunk meg sem jelent, és nem fizetett érte senki sem horribilis összegeket, mégis felrakták rá?  ez nem valami félreértés? minek raknák rá a magyar vonatkozást, őket nem érdekli, az olaszoknál magyar piac van netán??? :P  
tessék kérem megvárni míg itthon megjelenik, addig is sok BD-t venni a PrománVideo-tól, hogy biztosan kiadják :)
amúgy egy fórumos srác árulja v...a nevű oldalon, 13000ról indul a licit... ha senki nem üt rád viheted tőle simán és akkor támogatsz egy fórumtársat + egy magyarországon működő "magyar?" weboldalt is ;)
0
2011. március 8., kedd 14:57
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e azzal amit szeretnék, de próba szerencse.

Olaszországból szeretnék rendelni Keresztapa trilógia és Nyughatatlan BD-t.
Mindkettő magyar felirattal van ellátva, de idehaza nem kaphatóak. Viszont a postaköltség elég magas. Ezért szeretnék keresni pár olyan embert akit érdekelnek ezek a kiadványok, hogy együtt több példányt rendelve osszuk meg a postaköltséget.

A Keresztapa postaköltséggel 13-14000 Ft-ra jönne ki, míg a nyughatatlan 5000 Ft körül állna meg.

Ha valakit érdekel egy ilyen rendelés kérem keressen meg!

pity-putty@freemail.hu
0
2011. március 8., kedd 14:40
Ha jól emlékszem mi három, vagy négy nap tárolási díjat fizettünk ki. Ez 2009-ben volt, egyben az első és utolsó alkalom, hogy igénybe vettük a szolgáltatásaikat. Remélem, neked több szerencséd lesz! De, ahogy említettem, nyugodtan csapj az asztalra!
0
2011. március 8., kedd 14:33
Köszi, ezek szerint általános a "profizmus". Kiváncsi vagyok, mikor ér ide a cucc és főként, kérnek -e plusz költséget.... Ilyen veled nem fordult elő?
0
2011. március 8., kedd 14:31
Szia! Én céges rendeléssel kapcsolatban ugyanígy jártam. Napokat sz*aroztak, egymás után kellett faxolgatni és e-mailben küldözgetni az iratokat. Kétnaponta beszéltem telefonon egy nem túl kedves hölgy munkatárssal, aki minden egyes beszélgetés alkalmával újabb e-mailben és faxon küldött papírokat kért, de érdekes módon minden alkalommal eggyel kevesebb iratot nevezett meg, mint amennyit küldeni kellett volna, és még neki állt feljebb, hogy nem megfelelő számú iratot kapott. Így szépen elértük a 3. napot, ahonnan is ugye lehet perkálni a tárolásért. Nem érdekes?!

Mikor ezt szóvá tettem, indulatosan és ellenségesen viselkedett. Egyáltalán nem tanúsítottak profi hozzáállást.

Azt tanácsolom, hogy ne hagyd magad! Nyugodtan sürgesd őket!
0
2011. március 8., kedd 13:41
Szokott valaki DHL-lel vámkezelést igénylő csomagot hozatni? Érdekelnének a tapasztalatok. Mert most vagy én vagyok egy nagy lúzer, vagy a céggel van a gond..... A UPS-nél úgy megy minden, mint kés a vajban, itt pedig 6 nap alatt nem képesek egy eddig éppen háromszor elküldött vámnyilatkozatot lerendezni... Hol X, hol Y ír, hogy küldjem már el a dokumentumot, amit már kétszer mailben, egyszer faxon megtettem. Mókás egy csapat, főleg mert a 3. nap után majdnem 4000 forintot kell a csomag tárolásáért fizetni naponta, és most kezdek aggódni, hogy a nyakunkba fogják varrni - a barátnőmé a pakk, csak én intézem -, holott nem a mi hibánk, hogy sok bába közt elvész a gyerek...

Amerikából 2 nap alatt itt volt a Kindle, viszont most már egy hete Pesten vesztegel....
0
2011. március 7., hétfő 19:54
"A" régiósakkal ! :D
0
2011. március 7., hétfő 19:52
Milyen külföldi megjelenésekkel sefteltek ti meg? :D
0
2011. március 7., hétfő 19:51
hogy a topik témájánál maradjak,most ment a válasz. :)
0
2011. március 7., hétfő 19:44
Úgy lesz!
0
2011. március 7., hétfő 19:44
Na ne viccelj!Mint látom gyerekek is használják ezt a fórumot,olyat én soha nem írnék ilyen környezetben! :)
0
2011. március 7., hétfő 19:43
Nem mondod! :D
Én ugyanannak olvastam! :D
Most akartam beírni! :D
0
2011. március 7., hétfő 19:42
de az adatlapra,nem ám privátba. ;)
0
2011. március 7., hétfő 19:40
asszem fáradt vagyok.inkább nem írom le minek olvastam elsőbb a levizitel  szót...de gondolom azért vannak tippjeitek. :)

0
2011. március 7., hétfő 19:38
Megkapod! :)
Lehet csak holnap,de írok.
0
2011. március 7., hétfő 19:36
Mail ment.
0
2011. március 7., hétfő 19:35
Azt azért sajnálnám!
0
2011. március 7., hétfő 19:35
A sertegeteseket en is megkaptam toled is boven nem csak itt hanem a masik topicban sem fogtad vissza a szemelyes indulataidat! Azert mar elnezest kertem hogy olyan helyre irtam ahova nem lehetett volna, bar errol a forumcim es a forumban olvahato tema egyaltalan nem gyozott meg! Azota a dolog ki lett targyalva mostantol mar csak azon van lovagolva hogy en ilyen meg olyan szemet vagyok! :-))))) Hat ez sem igazabol a forum temaja na de mind1.... :-)))
0