Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2011. március 7., hétfő 19:35
Kíváncsi vagyok a véleményedre!
0
2011. március 7., hétfő 19:33
THX!
OFF: Ma levizitelem hogy nem hazudtál-e a Silent Hill BD-ről! :)
0
2011. március 7., hétfő 19:31
Lehet, hogy vicces, de óhatatlanul szükséges, ha azt szeretnéd, hogy nevedet látva később egy olyan fickóra gondoljunk, aki botlott egyet, de belátta tévedését (nagy ügy, vagyunk így itt páran, valószínűleg velem az élen), mint egy féleszű, öntelt majomra. Rajtad áll.
0
2011. március 7., hétfő 19:30
Megértelek, de kérlek, ne tűnj el mindenhonnan! :)
Néha olyan jó írásaid vannak, amikor a HD-s anyagokat teszteled, és a napokban is megkíméltél egy kellemetlen vásárlástól! :)
Szóval maradj, és csak szorítkozzunk a szigorú tényekre: jó fecsegégek egy adott filmről vagy kiadásról! :)
0
2011. március 7., hétfő 19:28
Azért még jó pár másik embert is megsértettél itt, nem gondolod? (Magamatnem számolom ide, de Argento-nak például iszonyat bunkó módon szóltál be, de rég baj, ha erre valaki magától nem jön rá!)
0
2011. március 7., hétfő 19:25
Akkor olvass figyelmesebben!! 4440-es hozzaszolas!! :-)
0
a "marha" jelzőt ma még úgysem kaptam meg(:D),beértem volna a "millás", "butuska" "csemetével",akinek de jó dolga van,mert apuci és anyuci finanszírozza a drága kékülését meg a többi hülye hobbiját, de ha már lúd...:D

egyébként a legkönnyebb kiforgatni az ember szavait,ha úgy akarom.ma azt is megtudtam,hogy "kötekedő" vagyok.már volt értelme felkelni,mindíg tanulok valami újat. :)

de a viccet félretéve:ez van.

látod mennyire nem ismerjük egymást (egymás helyzetét) és mégis milyen rohadt könnyen tudunk ítélkezni,vagy sértegetni egymást  a névtelenség álcája mögé bújva ?

u.i.

amúgy sztem én ma küldtem el magam innen táppénzre....kicsit sok már ami itt a fórumon megy.vagy megmaradok a kedvenc bázistopikjaimnál,abból nem lehet baj. :)
0
Kitől kértél te elnézést? Ne vicceljünk már!
0
2011. március 7., hétfő 19:23
Kicsit viccesen hangzik ez a rengeteg bocsanatkeres! Olyan mintha valami halalos bunert kellene bocsanatot nyernem.... :-) A helyzet az hogy jo apropo volt az hogy en ide beirtam es te a fogadat elezhetted rajtam! :-) Tudom hogy az unalmas semmitteves helyett jo a masikat cseszegetni de tenyleg vegre fel kellene fogni hogy a tema ki lett targyalva!! Meg lett ertve hogy ide nem lehet ilyesmit irni, te is jobban tenned ha felfognad meg ha nehez is szamodra es tegyuk mar felre a szemelyeskedest!
0
2011. március 7., hétfő 19:18
Én bírom az ilyen marhákat. :)
0
2011. március 7., hétfő 19:17
Basszus, ember!Teljesen egy cipőben járunk,kivéve a válást!Gondoltam hogy hasonló marha vagy mint én,de nem gondoltam volna hogy ennyi mindenben egyezünk!
0
2011. március 7., hétfő 19:17
Ne haragudj, sehol nem kértél elnézést. Senkitől.
0
2011. március 7., hétfő 19:15
Válaszolok nemsokára, igaz, én is totál más témában (is). :)
0
2011. március 7., hétfő 19:13
Ha a 3D-s TV-vel és 3D-s Blu-ray lejátszóval rendelkező vásárlók úgysem vacakolnak pár forint különbségen, akkor mégis milyen kör számára tetted be azt a linket?

Erről ennyit. :)

Sokkal elegánsabb is lehetett volna, pl. "bocsánat Xpress, bocsánat DVDextra és bocsánat Argento".
A "felfogtam, hagyj békén, köszi:-) te mit lovagolsz és te mit fogj fel végre" édeskevés. Tudom én, hogy ciki, és roppant kényelmetlen ez most, na de pont ilyen helyzetekben ismerszik meg az ember.
0
2011. március 7., hétfő 19:12
A Balf*sz jelzot azert kikerem magamnak 36 eves fejjel azert nem kellene nagyon elengedned magad, es ha csak nem abban lelned oromodet hogy masokat lehordasz akkor elolvasvan a hozzaszolasokat latnad hogy elnezest kertem! A temat ki is targyaltuk lezartuk de itt meg egy par embernek nagyon viszket az ujja es egyszeruen nem bir leallni!
0
2011. március 7., hétfő 19:11
Én csak magamat tudom ismételni tegnapelőttről(!), amikor még nem tudtam, hogy a bővített LotR BD-ken nem lesz magyar vonatkozás...

"Senkitől nem várjuk el, hogy itt vásároljon - sem az Xpressen, sem Magyarországon -, de abba érdemes belegondolni, mikor számunkra vadidegen emberek előtt közhírré tesszük azt, hogy ebben meg abban az országban ennyivel meg ennyivel olcsóbban vettük meg a magyar feliratos/szinkronos kiadványainkat, azzal azt érjük el, hogy még kevesebben vásárolnak itthon BD-t vagy DVD-t, s a kiadók egyre kevesebbet rendelnek be a jogtulajdonostól, aminek végső sorson az lesz a vége, hogy egyre kevesebb új kiadványra tesznek rá minket, s ezeket már sem itthon, sem külföldön nem lehet majd megvenni magyar vonatkozással. Tehát ha külföldről meg tudtad venni a filmedet olcsóbban vagy szebb kiszerelésben, akkor örülj neki, de ha hosszú távon jót akarsz magadnak, akkor ezt az információt tartsd meg magadnak."

Nem várom el, hogy ezt az okfejtést elfogadd, az akkori címzettnek sem sikerült, de azért hátha... :)
0
2011. március 7., hétfő 19:10
OFF:

creep:

nézd meg a postádat,ment neked egy mail.igaz totál nem a témába vág,de mindegy. :)
0
2011. március 7., hétfő 19:05
Az a baj, hogy folyamatosan önigazolást akarsz találni egy balf*sz cselekedetedre. Nem lenne egyszerűbb azt írni, bocsi Xpress, nem kellett volna ezt belinkelnem, legközelebb jobban odafigyelek! Sokkal szimpatikusabb húzás (lett volna, mert már mindegy!)
0
2011. március 7., hétfő 19:03
pfffff..... a kardomba dolok :-) Azt hittem kimeritettuk a temat! Az unasig valo ismetelgetest itt inkabb nalad tapasztalom!! Fel kellene fognod vegre hogy azert irtam ide mert a Topic temaja errol szolt sot a korabbi hozzaszolasok tobbsege is! Ha valaki rendelni akar filmeket innet akkor az oldalon beirja a cimet es megveszi nem kezdi el vadaszni a forumokat hogy ott mirol irnak!!! En nem rendszeresen talan ez volt az elso eset hogy irtam egy kulfoldon kaphato lemezrol! Masreszrol akinek 3D-s TV-je es 3D-s Blu ray lejatszoja van az nem fog vacakolni par forintos kulonbsegen! :-) Kedves creeper nyugodjal meg nem dobtam atombombat a magyar blu ray piacra az nelkulem is elpusztitja magat! A tema ki lett mar targyalva felfogtam a dolgot remenykedem benne hogy talan te is felesleges ezen lovagolni nyugodtan bekenhagyhatsz! Koszi! :-)
0
2011. március 7., hétfő 18:56
Azt viszont megígérem neked, hogy ha kiderítem, mivel foglalkozol, és rájövök, mi az ára annak, amit te csinálsz, akkor minden üzleti partnereddel/vetélytársaddal tudatni fogom, ki az, aki olcsóbban végzi nálad a munkáját, hogy ne téged válasszanak, hanem az olcsóbbik megoldást, mert azzal én nagyon sok embernek teszek jót. Mindezt puszta jóindulatból, természetesen.
0
2011. március 7., hétfő 18:51
Fura, hogy bele sem gondolsz, hogy Neked, mint vásárlónak, hosszútávon (akár újabb kilenc évre) az a jó, ha fórum- és vásárlótársaid NEM szereznek tudomást arról, mi olcsóbb külföldön - pont az általam lejjebb taglaltak miatt, melyet meg sem próbáltál a helyén értelmezni, helyette csak vádaskodtál és unásig ismételted magad. Először értelmezd, amit a többiek írnak neked, aztán ha ez megvan, gondolj bele abba a helyzetbe, vajon mit kér tőled és mindenki mástól is a hátonpörgők klubja.
Annyi viszont egészen bizonyos, hogy legyen ezen bolt fórumán akármilyen címe, témája egy topicnak, a magyar megjelenéssel megegyező, külföldön kapható terméket pusztán annak olcsóbb ára miatt reklámozni, maximálisan kimeríti a jó ízlés határát, egyúttal megsérti a fórumetikai szabályokat.

De azt is mondhatnám, hogy ha a külföldi beszerezhetőséget reklámozod, azzal a saját hobbid gyilkosa vagy. Egyszer, ha majd nem tudsz magyar vonatkozású lemezt venni, sem itthon, sem külföldön, talán megérted. Most pl. sehonnan nem tudsz magyar vonatkozású bővített Gyűrűk Ura-trilógiát venni sem itthon, sem külföldön, de ha továbbra is folytatod ezen mentalitásbeli társaiddal a külföldi, magyar vonatkozású kiadványok reklámozását, függetlenül attól, mi a topic címe, és hány hozzászólás van még itt és miről, akkor garantálom, hogy egyre kevesebb magyar szinkronos/feliratos Blu-ray lemezt tudhatsz magadénak.
0
2011. március 7., hétfő 18:27
OFF:

ezzel pont engem (illetve a legfrissebb kommentemet) igazoltál.köszönöm a beszélgetést.tényleg nagyon tanulságos volt.

további jó fórumozást kívánok a későbbiekben !

üdv:

Argento

ON

0
2011. március 7., hétfő 18:24
Az kétségtelenül igaz,ennek a fórumnak(is) elég értelmetlen címe van.De most leírták,mit is jelent.Igazán nem nehéz betartani.

El kellene gondolkozni a moderáláson,mielőtt szinte mindenki eltűnik innen...
0
2011. március 7., hétfő 18:22
Kedves Jama!

Napi szinten olvasoja vagyok az oldalnak a hireknek a megjeleneseknek stb! Szoval azt azert ketlem hogy ez a forum csak a magyarorszagon nem kaphato kulfoldi filmekrol szolna...:-) Eleg csak utanaolvasgatni! Azt is ketlem hogy 2 ilyen eset fordult elo az elmult idoszakban mert szinte mindenhol latni az elegedetlenkedeseket mas forumokban, a DVDEXTRA forumain, a filmek adatlapjain stb. Bennem is van empatia es jozansag csak en sajnalatos modon a vasarlok oldalan vagyok akik kozul ugyancsak jonehanyan kemenyen keresik a kenyeruket es hat nem mindegy hogy egy adott filmert a duplajat fizetik-e vagy sem. Elnezest kerek akkor de ugy gondoltam hogy ez a topic errol szol foleg hogy az elottem hozzaszolok is ebben a temakorben irtak. Ez igen felrevezeto.... talan jo otletnek tartanam ha kiirnatok ide hogy ilyesmirol nem lehet irni!!! Mellesleg a hely amit "reklamoztam" egy masik forumozo hozzaszolasaban talaltam. Kicsit banto az hogy egy emberre szalltok ra.
En egyertelmuen jot akartam mert olyan forumba irtam amirol azt hittem errol szol ugyanis minden jel erre mutatott korabbi hozzaszolasok cim stb. Az Empatia is megvan csak ebben az esetben a vasarlok iranyaba, neha azt is kell nezni hogy nekik mi a jo!
0
2011. március 7., hétfő 18:20
OFF :

az adatlapok miatti harc is értelmét vesztette,mivel kb ennyire érdekli az oda írkáló embereket is,annak a boltnak a jövője aminek a felületére lelkesen beírkálnak ilyesmiket.

ha meg rendesen visszaolvasol ,azért nézd meg a dátumokat is.a DVD piac azóta a csőd szélén táncol,az Xpress forgalma sem akkora mint évekkel ezelőtt volt.a külföldről rendelés jóval nagyobb méreteket öltött,csoda ha az oldal vezetősége/üzemeltetői meg mernek kérni arra embereket,hogy a szintúgy magyar feliratot szinkront tartalmaz ó5 fontos lemezek linkjeit legyenek szívesek NE ide beszúrni,sokat kérnek vele,igaz ?  

tudod mit,hagyjuk igazad van. :/ értelmetlen dolog meggyőzni valakit arról,hogy kárt csinál,mikor ő azt hiszi ezzel mindenkinek jót tesz...

egyébként mi mindvégig nem "rendre utasítottunk",hanem próbáltunk meggyőzni,hogy ne lövöldözgesd be a Tron linkjét ide,ami itt is meg fog jelenni.de totál értelmetlen volt...

Mi kérünk elnézést:Neked van igazad:a bolt rabló,magasak az árak ,s ez az információ mindenkinek egy kis többletpénzt hagy a zsebében.

csak így tovább...egy 9 éves vásárlómtól én pont nem ezt várnám,de ezt már döntsék el nálunk magasabb szervek.

Itt fejeztem be ezt a parttalan beszélgetést:meggyőzni úgysem foglak tudni semmiről.még csak egy kis lelkifurdalást sem keltettünk benned,ez azért elég szomorú...

ON...

0