Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2011. március 7., hétfő 18:04
En meg teged nem ertelek.... :-) Akkor miert van ez a topic mar 100 eve! Azert hogyha egy szerencsetlen ide beir akkor letamadjak hogy miert irsz ide? FORUMCIM: "Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?"
Ahelyett hogy ramszalsz es engem minositesz miert nem olvasod vegig a tobbi 5000 hozzaszolast? :-) Miert nem azokat utasitod rendre akik a filmek adatlapjan irnak ilyesmirol ahol az emberek latjak es megrendelnek a filmeket! Ha mar ilyen lelkiismeretesen kiallsz a bolt mellett.
0
2011. március 7., hétfő 17:57
még mindíg nem érted:

az xpress kérése ,hogy NE (tehát:SEMMIKÉPPEN SEM) reklámozzunk magyar vonatkozású korongot (felirat vagy szinkron olcsóbb fellehetőségei odakint) az oldalán.

ezt miért nem lehet/tudod megérteni,hogy egy boltban nem a másik bolt olcsóbb árait reklámozzuk ? ez a probléma...

9 éve vásárolsz náluk,egy rahedli pénzt itthagytál(mint írtad),de nem érdekelnek ezek a dolgok ?

frankón nem értelek...:/
0
2011. március 7., hétfő 17:54
Kedves Penge,

bár elhárítottad érdeklődésemet, én azért megosztom veled, hogy én részben a DVDExtrából és az Xpressből élek - a DVDExtra pedig az Xpressből -, és talán azt te is megérted, hogy minden egyes olyan hír, ami nálunk is megjelent filmek külföldi elérhetőségét reklámozza, azzal előlem veszed el a kenyeret, és ez nem esik jól. Sajnos nincs pénzünk külön moderátorra, Robinak pedig nincs ideje arra, hogy állandóan a fórumon lógjon, hogy törölje onnan a nemkívánatos hozzászólásokat. Meg aztán naivan bízunk abban, hogy az emberekben van egy kis empátia és józanság, és nem tesznek ilyet, de épp a napokban történt két hasonló eset is, szóval úgy érzem, megint rosszul ítéltük meg embertársainkat.

A fórumból egyébként az Xpressnek az ég világon semmi haszna nincs, hisz van FAQ meg lehet hagyni üzenetet is, szóval ha valakinek van valami problémája, azt más úton-módon is tudja közvetíteni: a fórum egyes-egyedül azért van, hogy a filmgyűjtők kommunikálhassanak egymással, közösséget alkothassanak, habár az utóbbi hónapok (évek?) aktivitását látva inkább széthúzás folyik, semmint összetartás. Ez a topik egyébként nálunk nem kapható külföldi kiadványoknak van szentelve. Ha tényleg 9 éve vagy rendszeres vásárló, akkor talán megérted, ha azt kérem, hogy kérlek, a jövőben ne itt reklámozd azt, ami nálunk is kapható (és ami nem miattunk drágább, mint a hely, amit te is reklámoztál).

Üdv: DVDExtra
0
2011. március 7., hétfő 17:52
A szemelyeskedest te kezdted! Semmi rosszat nem csinaltam csak olyan dologrol irtam a forumba amirol elottem mar tobb 1000-en! Megegszer nyomatekositom a dolgot hogy egy olyan forumba irtam errol aminek a cimebe is benne van a tema! Miert van ez a forum akkor? Miert van benne kozel 5000 hozzaszolas? A szemlyes eletrajzodat en nem kertem elhiszem hogy kemeny munkaval erted el amit elertel en is hasonlokeppen! Eppen ezert akartam segiteni annak akit erdekel ez a tema! Nem tiltott helyen irtam hanem oda ahol errol a temarol van szo!!
0
2011. március 7., hétfő 17:36
Azert aljon meg a menet!!!! Ne beszeljunk itt ossze-vissza azt hagyjuk a balliberalis politikusokra... :-) Nem akarom ide bemasolni a hozzaszolasomat de en egy szoval sem emlitettem hogy a "világhírű trilógia" kulfoldon megjelenik magyar vonatkozassal olcsobban! Azert lassan a testel ne hazudtoljuk meg a masikat! A Gyuruk ura nem jelenik meg magyar vonatkozassal kulfoldon sem! Es errol a DVDEXTRA hirei kozott olvastam! Mellekesen ott is vannak szep hozzaszolasok ott is lehetne emberkedni meg lekezelni a masikat! Az pedig szinten teny hogy ha egy ilyen film nem jelenik meg otthon az bizony nem epito jeleggel hat a magyar piacra! Itt megint nem hazugsagot hanem tenyt kozoltem! :-) A kulfoldrol valo vasarlasrol pedig abba a topikban irtam ami errol a temarol szol es tortenetesen a TRON cimu filmrol! Nem ertem miert porog itt mindenki a hatan, semmifele hazugsagot vagy felrevezetest nem kozoltem... vicces :-)
0
2011. március 7., hétfő 17:35
OF::

egy újabb felháborodás,aminek megint semmi értelme:Jama kérdése megintcsak nem támadás volt,de Te ezt is félreértelmezted...:/

furcsák a reakcióid:egyből visszamarsz,sértegetsz másokat,pedig hogyha jól emlékszem én Téged sem "szájhős" sem milliomos csemete" vagy "butus" stb... jelzővel nem illettelek.vagy tévednék ?

de csak hogy láss a nickek mögé is,ne csak kombinálj és turkálj más zsebében,hisz most Te vagy megsértve hogy mit kérdezősködnek az anyagi lehetőségeid felől,nem mintha Te másokéról többet tudnál,hisz akkor nem gazdagoznál le számodra vadidegen embereket ,jelen esetben engem:

33 éves vagyok és 19 éves korom óta dolgozom főállásban keresek ergo amit vettem azt kemény munkából sikerült összekuporgatnom.nem vagyok milliomos:ha az lennék nem lenne a kiadványaim 70 százaléka import (magyar vonatkozás nélkül),de nem reklámozok,soha nem írok árakat ,csupán véleményt egy adott korongról).anyu és apu (mert állítólag SZERINTED az ő gazdag gyerekük vagyok) nem támogat mivel elváltak több mint 15 éve,jószerivel így családfenntartói szerepet is betöltünk a tesómmal. ja és panelban lakunk...na akarsz még a helyemben lenni ??? annyira már nem is hangzik jól,igaz ? van 2 hitelem is mind emellett a "nagy kánaán" mellett. :/

nagy igazság,s ezt régen hallottam,de le lehet vonni belőle a konzekvenciát:

"Az ember csak annyit lát a másikból,mint amennyit saját magából."

ez sem sértés mielőtt félreértelmeznéd.csak gondolkozz el,ennyi.na és ha lehet ne reklámozd a magyar vonatkozású lemezeket,ha nem nagy kérés ,mert már kismilliószor könyörgött érte az xpress bolt tulaja is.ez majdnem olyan mintha szembeköpnéd...(képletesen persze)
0
2011. március 7., hétfő 17:21
Az általános Blu-ray topicban épp azt taglalod, egy világhírű trilógia magyar megjelenésének elmaradása megölni a hazai Blu-ray piacot.

Ha már jól láthatóan aggódva szemléled a hazai körülmények alakulását, nem gondolod, hogy árt a hazai piacnak, ha hozzászólásodnak köszönhetően minél többen tudomást szereznek arról, hogy egy új megjelenés, ugyancsak magyar szinkronnal és felirattal, olcsóbban rendelhető egy másik országból? Hisz ezek a neked köszönhetően immár jól értesült vásárlók nem a hazai forgalmazónál hagyják a pénzt, nem a magyar piacot támogatják, hanem olcsóbb áron vásárolnak küldföldről. Ez pedig azt eredményezi, hogy az eladási statisztikák a jelenleginél is siralmasabbak lesznek, a nagy stúdiók pedig - a hazai forgalmazók egyes címek elkelt példányszámairól szóló jelentése alapján - nem tesznek rá minket olyan nemzetközi megjelenésekre, mint pl. a Gyűrűk ura-trilógia.
0
2011. március 7., hétfő 17:09
Hat azt hiszem ehhez vegkep nincs koze senkinek hogy en mivel keresem a kenyerem! :-) Nem ertem mi ez a nagy osszefogas ellenem, holott egy olyan forumba irtam ami pont a Kulfoldrol rendelt filmekrol szol, es hat mellekesen tobbezer hasonlo lenyegu hozzaszolas talalhato itt! Ha a bolt eladasi aranyat rontja ez a forum amit ketlek akkor gondolom van moderatoruk aki torloje ezt a forumot! Mellekesen a filmek adatlapjan is rengeteg helyen olvashato ez a dolog mindenki draganak talalja az arakat. Azert figyelni kellene erre is mert hat ugye a vasarlokbol elunk. Azt alairom hogy az adatlapra talan nem kellene irni ilyesmit bar azert egy koztudott dologrol beszelunk.... :-) Azert ne legyunk nevetsegesek miert van az hogy ebben az orszagban bizonyos dolgokrol nem lehet egy forumon nyilvanosan beszelni.... :-) Egy koztudott tenyt kozoltem nem csalas nem amitas. Az Xpress-en tobb 9 eve rendszeres vasarlo vagyok es hat batran ki merem jelenteni hogy talan a tobbszoroset vasaroltam mar mint az itt hozzaszolo szajhosok.
0
2011. március 7., hétfő 16:13
Kedves Penge,

szeretnék érdeklődni, hogy hol dolgozol, mivel keresed a kenyered.

Üdv: DVDExtra
0
2011. március 7., hétfő 16:06
"Anyu apu milliomos csemeteje megszolalt!!!"

kicsit mellétrafáltál az igazságtól,de látom számodra a legjobb és legkényelmesebb védekezés az arctalan sértegetés(bár kritikám építő jellegűnek,nem pedig sértegetésnek,vagy támadásnak szántam).sebaj ezzel is csak magadat minősítetted.azért örülök,hogy 33 évesen még a csemete kategóriába tartozom.ezért ezer THX,máris jobbá tetted a napomat. :)

valóban meg kéne szüntetni pár fórumot.ebben egyetértünk...meg el is kéne gondolkodnunk kinek rontjuk a boltját...:/
0
2011. március 7., hétfő 15:58
Latom a te agyad aztan borotva ajanlom fogyelmedbe a forum tema cimet aztan irj ilyen csodasan rimes okossagokat.... :-))))
0
2011. március 7., hétfő 15:51
Anyu apu milliomos csemeteje megszolalt!!! Bocsanat de mas is beir ilyen dolgokat! Nem a filmhez irtam hanem a forumba es ez a topik KIFEJEZETTEN A KULFOLDI LEMEZEK RENDELESEROL SZOL te butuska! Akkor miert van ez a forum??? Akkor miert nem szuntetik meg ha olyan nagy problema? En csak segiteni szerettem volna azoknak akiket ez a dolog erdekel nem mindenki van tele penzel es igenis bosszant az a dolog hogy otthon ilyen arnyaron adjak a Blu ray lemezeket!
0
2011. március 7., hétfő 15:19
Ejj Penge, látom az agyad nem elég penge!
0
2011. március 7., hétfő 15:13
miért kell állandóan külföldről rendelhető magyar vonatkozású BD címeket reklámoznotok egy hazai online áruház honlapján ?

tényleg nagy kérés,hogy Ne tegyétek ? ha lesz boltod szólj,hogy mikor és hol nyitsz,mit fogsz árulni ott,majd én nyitási nap bemegyek az olcsóbb árajánlatokkal és aki bemegy annak megmondom,hogy ne Nálad vegye meg,mert tudok máshol olcsóbban...jól esne,mi ?

gondolkozzatok már légyszíves mielőtt ilyeneket beírtok ide...
0
2011. március 7., hétfő 14:54
http://www.zavvi.com/blu-ray/tron-legacy-2010-3d-super-play-includes-2d-and-3d-blu-ray-and-digital-copy/10308977.html Azert megsem 10ezer!!!
0
2011. március 7., hétfő 14:40
Üdv.

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Az angol amazonról akarok rendelni. Valaki el tudná magyarázni hogy hogyan zajlik a rendelés? Megadom az email címem:szamotnipeter@gmail.com Előre is köszi a segítséget.
0
2011. február 20., vasárnap 19:17
ZAVVI-nál van valami akció, hogy nem számoltak fel postaköltséget a pár perce leadott rendelésemnél? :-)
0
2010. december 26., vasárnap 16:41
Sajnos olyan oldal, ahol rendesen fel vannak tüntetve a speckók, szinte nem létezik!
Én általában 3-4 oldalról szoktam összenézni a sepckókat! A legmegbízhatóbbak e tekintetben a blu-ray.com és a dvdcompare.net!
Bár a blu-ray.com-on is "elfelejtik" megemlíteni a magyar vonatkozást sok esetben. A legtutibb, ha olyanoktól kérdezel, akik már vásároltak kinn és megvan nekik az adott kaidvány! Mit szeretnél, BD-ket vagy DVD-ket? BD-ben eléggé beleástam magam a témába, abban tudok segíteni szerintem!

hantosandras@gmail.com - szerintem e-mailben folytassuk! :)
0
2010. december 26., vasárnap 16:37
Na hát senki nem rendel kintről????
0
2010. december 26., vasárnap 12:40
Sziasztok!

Szeretnék kintről rendelni filmeket magyar vonatkozással főleg BD-t!

Ebben kérem azok segítségét akik tudnak nekem ajánlani olyan oldalt ahol a filmek teljes speckói ki vannak irva vagy esetleg lehet felíratra vagy hangra keresni az adott oldalon!

Lehet ide is de emailben is várom a javaslatokat !!

Előre is köszönöm a fáradozásokat!!!!!
0
2010. december 6., hétfő 11:56
Igen, vágott, a patkányjelenet hiányzik.
0
2010. december 6., hétfő 11:51
Az utolsó pár hsz.-t olvasva úgy érzem rossz helyen járok, de a topic címére hivatkozva...
Már jó ideje rendelek külföldről, inkább bizonyos kiadványokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Pl. eBayen látok pár koreai kiadványt, olyan filmek melyek "rendes" kiadásban már szinte nem léteznek - vagy így jóval olcsóbbak és még újak is. Cím szerint Children of Dune, Heavy Metal, E.T. utóbbit láttam más európai kiadásban is, valamint japán kiadásban. Ezek a kiadványok mennyire hivatalosak, minőségiek? És mondjuk a francia, német és egyéb európai kiadásokon mennyire áll fenn a forced subtitle esélye? Többnyire PC-n nézek DVD-t, így ezek kiiktatása azt hiszem egyszerűbb/könnyebb.
És még egy specifikus kérdés: a UK The Abyss tényleg vágott?
0
2010. november 17., szerda 19:00
Vekkerem sohasem volt.Valahogy mindig utáltam...Eső,amit olvastam Karinthytől,mit is kell kezdeni egy támadó vekkerrel.:)
0
2010. november 17., szerda 18:39
Órát már csak időre úszáskor veszek fel, de kocogáshoz a mobilt viszem, úgy egyébként meg utálom hordani, mert a 22-23 centis csuklómon szorul a fémpántja. A bőrszíj még megoldható lenne, de az meg mindig kicsinált szőröstől-bőröstől. Naptárom nekem is van, bár lehet, hogy a telefonban is, csak sosem voltam kíváncsi megnézni. De végülis mindegy, mert naptárral is simán elfelejtek bármit. Vekkert már hálistennek nem kell használnom, ha nagy ritkán időre ébredek, arra meg megtanultam beállítani a telefonomat, kb. egy évvel ezelőtt. :)
most posts by TM
0
2010. november 17., szerda 18:23
:) Ott a pont! :D
0