Keresés

"Éljen" a magyar posta..

2004. október 26., kedd 20:45
Kösz a tippet, de mi van, ha olyan helyen lakik valaki, ahová nem szállítanak futárral???
Vagy ha külföldről rendel...?
0
2004. október 26., kedd 20:36
Már bocsánat, de ha lehet, postázva soha semmit ne kérjetek, ez alap! Nekem futár hozza évek óta, nagyon bevált!!!! :)
0
2004. október 26., kedd 20:34
Én levertem volna a parasztot az biztos. A q...a anyját. Az ilyenek jól fel tudják húzni az agyamat.
Szerencsére én a postással jóban vagyok. Éljen Viola néni!:)))
0
2004. október 26., kedd 18:50
Azért ez durva. Ellopják a csomagod. Igen ez tényleg Magyarország. Nem is kétséges. Xpress nektek ez nem kiesés, hogy így ellopkodják a postán?
Szakadjon le a májuk. :P
0
2004. október 26., kedd 18:44
ney: nem Sopronból, Budapestről küldjük a csomagokat. A filmjeidet valószínűleg már valamelyik postás nézi - ha ennyi idő alatt nem került elő a pakk, valószínűleg végleg eltűnt. Küldjük újra a régi áron?
0
2004. október 26., kedd 18:28
Csatlakozom minden posta-rühellö fórumozóhoz: október 4-e óta várom a Rózsa neve/Elemi ösztön csomagomat. Ennyi nap alatt gyalog felhozom Sopronból...
0
2004. október 26., kedd 16:47
A regi postassal en is joban voltam (o automatice az ilyen kuldemenyeket passzolta a szomszednak), de ez az uj jokora kocsog.
Viszont ha pofanvagom (bar noket nem szoktam) akkor se fogja kezbesiteni a packokat. Leverni meg sokaig tart rajta. Ugyhogy most ujbol jelentem az egeszet a postan...loopba kerultem
0
2004. október 26., kedd 16:42
Én levertem volna a parasztot az biztos. A q...a anyját. Az ilyenek jól fel tudják húzni az agyamat.
Szerencsére én a postással jóban vagyok. Éljen Viola néni!:)))
0
2004. október 26., kedd 16:36
Magyarorszag, 21. szazad eleje:
Mivel a nyar folyaman eltunt par levelem/ajanlott kuldemenyem ezert ket hete irasban es szoban ezt jelentettem a posta kozpontjaban, ahol igeretet kaptam az eset kivizsgalasara (mivel kicsit kellemetlen, hogy pl az illetekhivtala par100k hufra akar buntetni, stb...)
Persze ez ugy mukodik, hogy a postassal kozlik, hogy ki jelentett be panasz.
Ezek utan a kulfoldrol erkezo kuldemenyeim kezdtek nem kezbesitodni, csak akkor ha eppen veletlenul volt otthon valaki.
Tegnap beszelgetek szomszeddal aki mondta, hogy itt volt a postas es a levelszekrenyre (!) rakott nekem egy kuldemenyt, amit o felvitt, nehogy eltunjon.
No ezek utan ma elovettem a postast, hogy ezt megis, hogy kepzeli.
Postas: mert?
En: esetleg eltunik
P: Az ot nem erdekli, o kezbesitette
E: az, hogy a levelszekrenyre rakja az nem kezbesites. Miert nem ir egy fecnit, hogy kuldemeny erkezett es huzzak be erte a postara
P: neki arra nincs ideje (!)
E: ezt ugye nem gondolja komolyan?
P: majd legkozelebb meggondolom, hogy kire jelentek panaszt

Szoval ezentul azthiszem a szomszed neni cimere fognal jonni a kulfoldi kuldemenyek, o legalabb mindig otthon van.
Kb ezen a szinten tart ma a kiralyi posta..
(bocs ha hosszu lett)
0
2004. április 23., péntek 2:07
Kedves Xpress!
Én Győr-Sopron megyében vagyok egy nagy cég logisztikai osztályán. Lényegében a megye 90% teritjük napi szinten. Szóval lehet, hogy ebben a megyében kilehetne alakítani DVD futárszolgálatot emberi áron.
Ha érdekel írjatok.
Üdv!
Glad
0
2004. április 22., csütörtök 22:26
Nekem még kényelmesebb is lenne utalni az összeget, mint arra figyelni, hogy adott esetben legyen nálam elegendő kp a csomag érkezésekor.
0
2004. április 22., csütörtök 15:02
Az előre utalásos dolog működhetne. Ha postai csekken fizet be az ember csekket az nem olyan nagy osszeg. Ebben az esetben viszont nem utánvéttel kellene a csomagokat feladni. 1-1 lemezt levélként is lehetne küldeni, aminek költsége töredéke az UV-s csomagként feladott küldeménynek.
0
2004. április 22., csütörtök 15:00
No igen. remélem, azért holnapra ideér a kedden feladott csomag. :-(
0
2004. április 22., csütörtök 12:52
A posta megemelte a díjat, a szállítási idő pedig kétszeresére nőtt? 1 hétig tart egy küldemény útja? Érdekes üzletpolitika...
0
2004. március 26., péntek 22:18
Igen, mi is gondolkodunk az országos futárszállítás bevezetésén, de minden problémát ez sem old meg. Jóban vagyok az említett konkurens oldal vezetőjével és tudom, hogy a 690 forint abban az esetben áll meg futáros szállítás esetében, ha a csomag ellenértékét a vevő előre átutalja a boltnak.
Ez a postai feladásnál is csökkentené a bolt költségeit, hiszen az említett postaköltségből kb. 200-250 forintot a pénz visszautalásának költsége tesz ki. Ennyivel tehát csökkenteni lehetne azoknak a postaköltségét, akik előre átutalják nekünk a pénzt, de nem vagyok benne biztos, hogy nem kerül legalább ennyibe, vagy inkább több pénzbe a banki utalás a vásárlónak. A probléma nem a nagyobb csomagoknál van, hiszen a nagyobb érték árréséből kigazdálkodható az a plusz költség, ami a feladáskor minket terhel (egy 20-30 ezer forint értékű csomag feladása nekünk 1500-2000 forintunkba kerül) - a nagyobb értékű csomagoknál nem is emeljük az árakat - a kisebb csomagoknál jelent gondot a postaköltség, hiszen a filmek minimális árrése miatt még a 899 forintos postaköltség felszámolása mellett is lesznek olyan küldemények, amelyeken a legjobb esetben nem keresünk egy fillért sem, és olyanok is, amelyeken vesztünk néhány forintot, de ez belefér. A jelenlegi áraknál azonban tömegesen vannak veszteséges csomagok, és sajnos nincs a kínálatunkban plazma-tévé, amelynek az árréséből kipótolhatnánk a veszteséget :)
Szóval valószínűleg lesz nálunk is országos futárszolgálat, de a kisebb csomagok futár/postaköltsége ettől még nem fog csökkenni, hiszen a futárszolgálatok általában drágábban dolgoznak a posta legolcsóbb árainál, ami viszont éppen a kis csomagoknál nem előnyös.
0
2004. március 26., péntek 21:45
Kedves Xpress.hu!

Elnézést az idézetért, amit a konkurenciátol szereztem,

"Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy a futáros szállítás díjai nem változnak, így mostantól a legolcsóbb szállítási mód az egész ország területére a futáros szállítás! A futáros szállítás díja is regresszív, azaz a rendelés értékének növekedésével csökken: egy 12 ezer forint alatti rendelést - fizetési módtól függően - 690 illetve 890 Ft-ért szállítunk ki az egész országban, de a rendelési összeg emelkedésével a díj akár 290 Ft-ra is csökkenhet!"

A szállítást a DPD Hungária futárszolgálat végzi
0
2004. március 26., péntek 15:36
És tudsz olyan futár/csomagküldő szolgálatot, amelyik mondjuk 700 forintért a budapesti központunkból elvisz egy csomagot Pécsre, átveszi a pénzt, majd visszautalja nekünk?
0
2004. március 26., péntek 15:29
Hogyne lenne, a csomagküldő szolgálatok.. :)
0
2004. március 26., péntek 15:16
Még nem biztos, hogy így lesz, mert mi is soknak tartjuk, de tény, hogy a legkisebb csomagok feladása is többe kerül jelenleg nekünk. Tudsz alternatívát? Van a postának konkurenciája?
0
2004. március 26., péntek 15:09
Jól látom hogy, 0-12000 Ft-os értékhatárig 899 Ft a postaköltség. :O A postai utánvét helyett jó lenne kitalálni valami mást, mert ez így nagyon gáz.
0
2004. március 19., péntek 19:23
Akkor talán még lehetséges, hogxy megkapom az USA-ban múlt hó 24.-én feladott CD-met? Avagy soroljam a bekalkulált veszteség közé?
0
2004. március 18., csütörtök 11:46
Mi úgy tudjuk, hogy Budaörsön ugyan már "kitakarítottak", de a célállomásokra egyszerre zúdult a tíznapi csomagmennyiség, úgyhogy valóban még "előfordulhatnak csúszások".
0
2004. március 18., csütörtök 11:37
Akinek esetleg nem érkezett meg még vmije, az még reménykedhet: a postásomtól azt az infot kaptam, hogy még hegyekben állnak Budaörsön a zsákok az elmúlt hetek szétosztatlan küldeményeivel. Ezekből minden nap valamennyit magukkal visznek a postások. Hajrá!
0
2004. március 8., hétfő 11:28
Állítólag pénteken, sőt még szombaton is azon dolgoztak gőzerővel, hogy minden a régi kerékvágás szerint menjen; szóval ma vagy holnap minden "elveszett" küldeménynek meg kéne érkeznie.. nekem vannak fenntartásaim..
0
2004. március 8., hétfő 11:17
Nem tudja vki mikortól üzemel végre a posta újra postaként? Azaz mikor áll végre helyre a rend Budaörsön?
0