Keresés

A Gyűrűk Ura - A király visszatér (2 DVD)

2004. március 10., szerda 14:09
Azért írtam, hogy nem kell nyafogni, mert:
1. Én nem fogok zalus-mód hetekig vitázni, piszkálni másokat, hogy bizonyítsam mekkor internet-critic vagyok.
2. Én nem kérdőjelezem meg, hogy a ti szempontotokból ez a film a beteljesülés, de én máshogy látom. Attól, hogy nem láttam a filmet, miért ne láthatnám tisztán,  hogy mennyit ér? Hangsúlyozom, nem csak azért, vagyok így a filmmel, mert az a címe, hogy GyU. Nyilván az ember megszagolja mit néz meg, legalábbis én. A Gyűrű Szövetsége és még jó pár info elég volt, hogy eldöntsem, mi a helyes lépés számomra.
A Kill Bill-t sem láttam, mert 20 fillért sem ér nekem. Erről is szereztem jó pár infót a bemutatóig és a pontot az i-re pl. ez rakta fel:
"Igen, valóban egy nagyon erőszakos film lett belőle - vallja a DiVAS egyik kegyetlen orgyilkosát, O-Ren Ishit játszó » Lucy « » Liu «. - De az igazság az, hogy Quentin mindezt egy teljesen új dimenzióba helyezi, ahol már nem is puszta erőszakként gondolunk rá, hanem mint művészi kifejezésmódra."
Nevetséges, de egyben szomorú. Ki merem jelenteni, hogy ez a film hulladék. Lehet, hogy jól van vágva, szuper a zene, stb. de értékét tekinte szemét.

Tehát amilyen formában, amilyen szemlélettel készült, amiről szól, amilyen jellege van a filmnek nem nehéz levonni a következtetést a végeredményről. Az pedig nekem elfogadhatatlan a GyU-nál is.

Tudnám folytatni a vitát, de nincs értelme. Nem nézek meg mindent, ennyi.
Nem kell megsértődni.
0
2004. március 10., szerda 13:06
"De csak arról, amiről érdemes, érted?"

Nem értem. Mert ezek szerint nem volt érdemes. Mármint véleményt formálni. Nem a véleménnyel volt a baj. A stílusával, és azzal, hogy kérkedtél vele: még csak nem is láttad a filmet. Bár legalább őszinte volt. Ez utóbbi mindenképpen figyelemreméltó.
0
2004. március 10., szerda 13:02
Nem nyitottál jó vitaalappal, mert ebből az egészből tulképpen szakrális kérdést sikerült kreálni, méghozzá kizárólag egyetlen kissé szélsőséges érzelmeket mutató hozzászólásoddal.

Az érthető, hogy az álláspontodat véded, de az már csak természetes dolog, hogy a beszélgetés többi résztvevője, ha már te magad elmondtad amit akartál, ráadásul elég sarkallatosan, akkor szintén megteszi majd ugyanezt és bezony többen reagálnak majd rá, mint egy átlagos 'nem tetszett, passz'  hozzáállásra.

Szépen is néztünk volna ki, ha a SW EpIIsode- meg kistesója filmeknél odamentem volna és jó egy pontra lehúzom, ráadásul úgy, hogy megnézem az egyet, majd nagy ívben tojok a kettőre és simán lenullázom. Ezt bátorságnak, máshol meg provokációnak hívnák. És akkor nem kell csodálkozni a reagálásokon sem.
0
2004. március 10., szerda 12:42
Végülis elég jó vitaalappal nyitottam. :)
Amúgyis Tadam átzavart ide, talán félti az átlagpontját a filmnek. :)
0
2004. március 10., szerda 12:27
Jól tetted, hogy megnyitottad. :)
0
2004. március 10., szerda 12:12
Bocs! Munka és kikapcs néha nem puszipajtás. Véletlen volt, hogy megnyitottam.
0
2004. március 10., szerda 12:09
"Akkor nem, ha a film főszereplőjét Don "The Dragon" Wilson-nak hívják. :)"
Köszi, rátapintottál a lényegre. Nekem ilyen helyet foglal el az életemben a GyU. Hihetetlen! :)
0