Keresés

Passió

2004. március 17., szerda 20:10
az egészben az a vicc, hogy jamamurát leszámítva talán senki nem látta a filmet. nyugi legyen, majd akkor ugorjatok egymásnak, ha már láttátok. a politikát meg mellőzzük.
0
2004. március 17., szerda 19:55
Oh igen, persze. Ilyen gyakori, hogy beszélsz valakiről, s hirtelen megemlíted, hogy mekkora seggfej vmelyik rokona; de, hogy kielégítsem kíváncsiságod: Gibson tata valamikor krematóriumban dolgozott, s szerinte képtelenség annyi embert elintézni.
0
2004. március 17., szerda 19:39
Hát bazd meg mielőtt rámugrassz olvasd el az összeset amit Gibsonról írtam. Egy kurva rossz szót nem írtam róla (dícsértem az elején) csak az apjáról beszéltem. Megpróbáltam elképzelni miért lehet valaki holocaust tagadó...
Tudod én nem tudom elképzelni miért lehet valaki olyan hogy tagad vmi történelmi eseményt.
Értitek már basszus?
0
2004. március 17., szerda 19:22
Gibson szóvivője: "Mel Gibson szereti az édesapját és nem hajlandó rosszat mondani róla"; vagyis lenne miért, csak nem akar.
0
2004. március 17., szerda 19:19
Ki nem szarja le,hogy Gibson apja az?Kit érdekel?Mit tehet ő arról,hogy az apja az volt?Hogy jön ide ez egyáltalán?Ha Gibson apja rendezte volna,akkor megérteném,de így semmi köze a témához.
0
2004. március 17., szerda 19:14
Te se vagy jobb Csurkánál! Ő Pető és Bauer urakat kárhoztatta az apjuk borzalmas múltja miatt, te meg Gibsont. Szégyen!!!!!!
0
2004. március 17., szerda 18:38
Az apjáról van szó. Az holocaust tagadó.
0
2004. március 17., szerda 18:17
köszönöm szépen. majd a filmről alkotott véleményedet is várom szeretettel. akár az összes fórumon. :]
0
2004. március 17., szerda 17:22
Itt egy hozzászólás február elejéről:
Szóval, 2002 nyarán, amikor bejelentették a filmet, a cinematrixon jókat röhögtünk azon, hogy Gibson megbolondult, anekdotáztunk Caviezelről(JLo-affér) stb. Aztán ősszel jött a hír, hogy Mel összeállt Caleb Deschanellel; erre már felkaptam a fejem. 2003 januárjában jelent meg az első tiltakozás (lényege:Mel fogja vissza magát, mert aggasztó hírek érkeznek a forgatásról), Gibson bejelenti, hogy valakik a pénzügyei után kutakodnak(jelentős adományozó ugyanis), különös nyilatkozatokat tesz("Egyetértek azokkal, akik szerint a Vatikán maga a báránybőrbe bújt farkas, merthogy az elmúlt néhány évtizedben megszállták a liberálisok és a szabadkőművesek") majd tavasszal kijön az első kép:http://www.hollywoodjesus.com/movie/passion/05.jpeg Egyszerűen nem tudok mást mondani: ez a kép GYÖNYÖRŰ; már ezért érdemes volt belekezdeni. A múlt nyártól pedig igazából nem volt olyan hét, hogy ne történt volna valami figyelemreméltó. Szívesen figyelnék mondjuk a Holnaputánra, de ott annyi az újdonság, hogy kéthavonta egy-kép kép napvilágra kerül. Ellenben nézzük meg A passió elmúlt 4 hetét:Gibson bizarr cameója; Gibsont Holocaust-tagadással vádolják; végre megszólal Caviezel és Maia Morgenstern; Gibson különös felirattal szeretné befejezni a filmet("A római megszállás alatt 250 ezer zsidót feszítettek keresztre, de csak egy támadt fel a halálból") És most csak szemezgettem. S végül mégiscsak érdekel, hogy mi lesz kedvenc operatőröm ígéretes filmjének a sorsa(Gibson azt kérte tőle, hogy úgy nézzen ki a film, mint egy Caravaggio festmény). Megjegyzem gyanús jelek is vannak:két héttel vagyunk a bemutató előtt, és még nem lehet tudni, hogy ki a film vágója, vagy egy éve még James Horner volt a zeneszerző, múlt ősszel már Portman és Gerrald, de most pedig John Debney. Szeretném hangsúlyozni, hogy én nem különösebben várom a filmet; A rettenthetetlent utálom(3 pont); Gibsont rossz rendezőnek tartom, s bár a 4 perces előzetes szenzációsra sikerült, szvsz egy Braveheart 2 készült; Mel szétlassítja a filmet, és még a flashback is bejön.
0
2004. március 17., szerda 16:58
JUBEI

mel gibson csak élt ausztráliában, ennek ellenére new yorki születésű. de mi köze van a passiónak ahhoz, hogy élt-e a holocaustban?
0
2004. március 17., szerda 16:32
a pontszám amúgy 1o/4, mint ahogy azt már neked is említettem 1-2x.

lesajnálás, s a ben hurral való dobálózás helyett inkább hallathatnád a saját véleményed, vagy azzal nem rendelkezel? láttad a filmet?
0
2004. március 17., szerda 16:30
mi van, személyes sértésnek veszed a véleményem? gibson tán jó haverod? netalántán egyenes ági leszármazottja vagy... na ne, az nem lehet! :]
0
2004. március 17., szerda 16:19
zalus, zalus:) A pontszám megint lemaradt:10/3. Egyébként a Cinematrixon is van Passió topic, ott még nem voltál; gyere bátran és másolj, ez lesz a negyedik, vagy az ötödik?
0
2004. március 17., szerda 14:57
jééézus mária! mi az, hogy mi benne éltünk? hány éves vagy te? benne éltél? akkor elég idős lehetsz!

Tudod én el tudom képzelni hoyg miylen volt mert sok embert ismerek aki nemcsak ekkor élt hanem megjárta ezeket. De úgy értettem ezt hogy mi magyarok benne éltünk. Bocs ha nem volt világos. De egy ausztália messze van és nembiztos hogy minden ausztrál el tudja képzelni.
0
2004. március 17., szerda 12:22
Úgy olvastam valahol, hogy sikerült Gibsonnak megcsinálni az első horror filmet Jézusról.
Szerintem ez a film is az ultrabeharangozott-megabotrányos egyszernézős közepes szintű filmek közé fog tartozni. De majd meglátjuk.
0
2004. március 17., szerda 10:54
Akkor az eladási listán megint megelőzi a Biblia A gyűrűk urát. :)
0
2004. március 17., szerda 10:25
a mélyen vallásos gibson köszöni szépen az ingyenreklámot, biztos jól jön neki az a nettó 25o millió dollárnyi nyereség, amit eddig a film hozott a konyhára. a biblia pedig felkapott forrás lesz (nem beszélve a származékairól), hisz kínzások, embertelenségek, mártírok kifogyhatatlan tárháza. lesz itt hamarost áhítattal teljes gusztustalankodás dögivel, csak győzzük gyomorral! kíváncsi leszek a véleményekre a film megtekintését követően. engem rendesen felzaklatott, részben explicit látványával, részben pedig azért, mennyire sötét és üres. no, még bő egy hét.
0
2004. március 17., szerda 9:48
jééézus mária! mi az, hogy mi benne éltünk? hány éves vagy te? benne éltél? akkor elég idős lehetsz!
komolyan gondoljátok, hogy Mel Gibson nézeteit az apja nézeteivel kellene egyenlővé tenni? különösen, hogy minden lehetséges fórumon elhatárolja magát tőle! (és becsületére legyen mondva, hogy nem az APJÁTÓL, hanem a kijelentéseitől, véleményétől!) tehát szerintem nyugodtan kersehettek más támadható felületet. És mélységesen felháborít, hogy 20-30 éves emberek ki merik jelenteni, hogy MI benne éltünk! nevetséges! szerintem gondold ezt át mégegyszer! (hacsak nem vagy 70 éves zsidó... már bocsi! távol álljon tőlem bármiféle antiszemitizmus, de ez túlzás!)
0
2004. március 15., hétfő 12:44
ha a zsidók nem fogadják el az újszövetséget, miért foglalkoznak mel gibson filmjével?
mel gibson miért antiszemita, ha jézus maga is zsidó volt?
0
2004. március 15., hétfő 11:01
Pasolini ragyogó filmje, a MÁTÉ EVANGÉLIUMA igencsak heves bírálatokban részesült annak idején, akárcsak a rendező szinte valamennyi alkotása. Így például baloldali körök (Pasolini marxista volt) azt kifogásolták, hogy egy marxista rendező hogyan foglalkozhat így, sőt hogyan foglalkozhat egyáltalán bibliai témával. Egyházi körök úgy vélték, hogy nem a baloldali és homoszexuális Pasolini alkalmas arra, hogy Jézus életéről filmet készítsen. Parázs viták kísérték a művet, ám az éppen 4 évtizedes alkotás ma már klasszikus filmnek számít, s talán a legszebb Jézus-filmnek mondható. A szépség persze Pasolininél nem ugyanaz, mint mondjuk Zeffirellinél.
0
2004. március 14., vasárnap 19:59
Állítólag a fő rabbiknak is tetszett,és elismerésüket adták Gibsonnak,azok a zsidók,meg akik még nem látták,elkezdték fikázni.
0
2004. március 13., szombat 21:43
Ezt a filmet pont a kiválasztott nép nem érti meg.
0
2004. március 13., szombat 16:11
Éééééén? Á, semmit se... hagyjuk! ;)
0
2004. március 13., szombat 15:50
Kekecnek igaza van,Kaszman,ezzel mit akartál mondani?
0
2004. március 13., szombat 12:11
Én csak 1 dolgot szeretnék hozzáfűzni...
...a GYU adatlapján írta valaki hogy EZ a film megtörtént eseményeken alapszik.
No comment!
0