Keresés

Fantasy Film: Tovább bővül a Hollywood Movie Classics sorozat

2016. október 14., péntek 16:30
Ideje lenne szerintem annak, hogy most már tényleg bővüljön az, például -többek közt- Bronson vagy Norris további MGM/Cannon-filmjeivel!
0
2010. január 31., vasárnap 16:58
48.

Tényleg kellene,de hát Paramount...:)
Ettől a stúdiótól néhány szinkronos újrát leszámítva már évek óta nem jelent meg semmi.
Az InterCom egyszer a VOX fórumában megígérte a 2. résszel együtt,de ennek már több éve volt.
Sajnos csak feliratos változata sincs,így még külföldről sem lehet beszerezni.
0
2010. január 30., szombat 23:33
46.
Azt is. :)

OFF:

Egyébként mostanság a hazai piac legnagyobb hiánya ugrott be, melyet a nagy szinkronhangok miatt eredeti szinkronnal lenne illendő kiadni: Furcsa pár!
0
2010. január 30., szombat 21:42
Hát ja, Ray Bradbury színháza tényleg jöhetne... Mondjuk én a Dunatv-n a Marsbéli krónikákat nem tudtam végignézni... De ha már MGM, igazán jöhetne a Másnap (The Day After). Igaz, tv-film volt, de na.
0
2010. január 30., szombat 16:59
45.
A Szökevényvonatot?
Az a baj,hogy csak az MGM könyvtárba tartozó United Artists,MGM/UA,Cannon,Orion,Polygram és egyéb filmekből könnyedén egy százas listát lehetne összehozni csak az ismertebb címekből.:)
0
2010. január 30., szombat 14:17
Bizonyos Cannon filmeket én is támogatnék, a nosztalgia kedvéért :)
0
2010. január 29., péntek 14:59
Start két keréken
Hurrá, hurrá!

Párszor kerestem már a filmkereséses topikban, "bányatavas, bicikliversenyzős" filmként, de még senki nem bökte kia címét.
Most rákerestem és ez az.
Láttam a moziban tiniként, nagyon szerettem. Én is a poló újába csavarva akartam hordani a cigisdobozt, mert az nagyon kúlos volt, de "sajnos" nem sikerült rászoknom a bagóra.

Biztos vétel.:))
0
2010. január 29., péntek 12:13
A fehér bölény - ez igen! Jó kis kiadó ez a Fantasy Film!
0
2010. január 29., péntek 0:34
A régi Warner 2006-ban bekövetkezett halála és az FHE kimúlása után a Fantasy Film lett a kedvenc kiadóm. Nagyon jó lista, különösen a Dillinger megjelenésének örülök. Azért remélem, hogy Kubrick mester Gyilkosság és A gyilkos csókja című film noir-jai is kijönnek egyszer, elvégre mindkettő MGM/UA-produkció.

Csak így tovább!
0
2010. január 28., csütörtök 19:11
Kösz Fantasy Film!A fehér bölény-t már vártam.A Cannon filmeknek én is örülnék.Szívesen segítenék.Elég sokhoz megvan a VICO-s szinkron.
0
2010. január 28., csütörtök 19:00
Hmm, igazad van Dalmát, én kevertem egy másik filmmel. Sorry!
0
2010. január 28., csütörtök 18:54
38.
Akkor meg nem A nap királyai a címe?
0
2010. január 28., csütörtök 18:50
29. Brown, rosszul tudod. Yul Brynner a filmben egy indán főnököt játszik, aki beleszeret egy maja hercegnőbe. Semmi köze XIV. Lajoshoz.
0
2010. január 28., csütörtök 17:10
36:
A trilógia egyetlen eredeti képarányú filmje lesz idehaza az Inferno .
És remélem vágatlan lesz a film.
0
2010. január 28., csütörtök 16:56
Az a külön öröm még számomra (na nem mintha a Fantasy Film kiadványainak ilyesmi hiányosságáról tudnék), hogy az Inferno eleve 1:1.85-ös képaránnyal bír, tehát nem tudok olyan jogtulajdonost elképzelni, aki csonka képarányú kópiát tudna prezentálni. :)
0
2010. január 28., csütörtök 16:47
Brown!

Az Álom luxuskivitelben(Paramount) és a Várj,míg sötét lesz(Warner) külföldről ill. egy kulturális barlangból itthon is beszerezhető magyar felirattal!
Ha a FOX szóba került,két Audrey Hepburn film készült ott:

Hogyan kell egymilliót lopni
Ketten az úton

Sok az érdekes cím és külön öröm még egyszer,hogy végre lesznek FOX katalógus címek!
Mondjuk érdekelne tőlük Hiradó sztárjai...
Vagy az Universaltól egy másik James Stewart film,a Harwey.
Már csak a Paramounttal kellene valamit kezdeni...

A Fantasy kiadványok képe és hangja nem mindig hibátlan,de legfontosabb a film maga,és itt a kiadó jól teljesít!:)
0
2010. január 28., csütörtök 16:33
Straw dogs
0
2010. január 28., csütörtök 16:32
Nekem kifejezetten tetszik ez a (Hollywood) Movie Classics egyen-borítóminta. Nincs belebarmolva a képbe, mégis egy rendkívül egységes sorozattá rendezi a filmeket.
Amúgy a Strae Dogs és a McQueen-összes hiányzói tényleg jöhetnének!
Meg, ha már az Universal is szóba került, a régebben itthon is kiadott James Stewart-westernek is..
De a most bejelentettek közül is sokat várok, a Marsbéli krónikákat főleg.

A Ray Bradbury Színháza c. új-zélandi sorozatot nem tervezi valaki kiadni? Kevés ilyen jó sci-fi adaptáció készült (Bradburyből különösen). Tévés szinkronja létezik, nem is olyan ősrégi, és gondolom nem egy aranyárban mért sorozat.
0
2010. január 28., csütörtök 16:07
Mikey, nekem is megvan, de örülnék egy magyar kiadásnak is. :)
0
2010. január 28., csütörtök 16:06
Brown, a Target már évek óta kapható magyar felirattal odakint, igaz 4:3 képaránnyal. Nem tudom, miért pan-scan kiadást nyomott ki belőle a Paramount, rejtély...
0
2010. január 28., csütörtök 15:57
Szerintem is esztétikusabb lenne, ha lehagynátok azokat a fehér kereteket, bocs, de én világéletemben utáltam a fehér borítókat :)
0
2010. január 28., csütörtök 15:52
Én azért javítanék, mivel a Yul Brynner film címe helyesen A Napkirály, mivel XIV. Lajos-ról és annak uralkodásáról szól a film.

És ha már Tony Richardson, akkor nem kéne megfeledkezni a The Hotel New Hampshire című, 1984-es filmjéről sem.
Valamint Louis Malle-tól az 1978-as Pretty Baby-ről sem.
Ha már Cannon filmek, én is örülnék Charles Bronson, Sho Kosugi, Chuck Norris, Michael Dudikoff kiadatlan filmjeinek, a Break-filmeknek(Beat Street, Breakin  1-2), Stallone Over the Top című remekének, Koncsalovszkij Runaway Train című művének, a Sylvia Kristel-féle Lady Chatterley szeretőjé-nek, John Frankenheimer 1989-es Dead Bang-jének.
Jöhetne Tinto Brass hírhedt Caligulája is(vágatlanul), vagy az 1983-as Sahara Brooke Shields-el, Patrick Swayze és Rob Lowe 1986-os Youngblood című filmje, valamint utóbbitól még az 1983-as Class című mozi, Andrew McCarthy és Jacqueline Bissett főszereplésével.
Jöhetne John Schleschinger 1984-es The Falcon and the Snowman című filmje, Harold Becker Taps című alkotása, George Romero 1982-es Creepshow és az 1993-as The Dark Half című Stephen King horrorjai.
De ha már minőségi horrorok:Tobe Hooper, Steve Miner, Mick Garris több hiányzó alkotása, Brian de Palma "szentháromsága"a The Fury(1978), a Dressed to Kill(1980), valamint a Blow Out(1981)című mesterhármasa, John Milius-tól a hírhedt Red Dawn(1984), James Glickenhaus-tól az 1982-es The Soldier, James Stewart két westernfilmjéről nem is beszélve, melyek a Firecreek(1967)és a Bandoleroo!(1968)címeket viselik(mindkettőt John Ford keresztfia, Andrew V. McLaglen rendezte egyébként).
Ha már Dustin Hoffman, nem mehetünk el szó nélkül a hírhedt Straw Dogs(Szalmakutyák)mellett sem, hiszen a Vad banda mellett ez Sam Peckinpah leghíresebb filmje.
Fájó hiányosság még az eredeti Thomas Crown-ügy(1968)is, Steve McQueen és Faye Dunaway főszereplésével, Audrey Hepburn klasszikusairól nem is beszélve(Álom luxuskivitelben, Hogyan kell egymilliót lopni, Várj, amíg sötét lesz).
Gary Cooper-től jobb választás lett volna az 1959-es Hanging Tree(Az Akasztófa), míg Bronson-tól inkább a Telefon című,1978-ban Don Siegel rendezte hidegháborús thriller kerülhetett volna be.
Apropó, hidegháború:Arthur Penn remek hidegháborús thrillert rendezett 1985-ben Target(Célpont)címen, amit szintén nem ártana felvenni a listára.

Nos, így hirtelen ennyi.
0
2010. január 28., csütörtök 15:50
A Mr. Hobbsnak két szinkronja van. Az egyiknek az az előnye, hogy Stewart magyar hangja Benedek Miklós, a másiknak (Velenczey István) pedig az, hogy mivel régebbi, ezért a mellékhangok jobbak. Mivel mindkettő MTV-s, ezért nem biztos, hogy a régi még létezik.

Nem lenne rossz, ha Audrey Hepburnnel is összejönne egy díszdoboz, és ha sikerülne elhagyni a borítókról azt a fehér keretet. Tényleg olyan sokan vannak, akik ilyen fehér keretek, meg  "Legendák Klubja",  "Hollywood Movie Classics" feliratok alapján vesznek meg egy filmet?
Ráadásul, ha már muszáj sorozatként reklámozni a kiadványokat, akkor az a piros, MGM-oroszlános csík, még ha drágább is, jóval hatásosabb megoldás. Bizonyára a többi stúdióhoz is ki lehetne találni hasonlót.
0
2010. január 28., csütörtök 15:06
Csodás felhozatal!
Mostanság Ti és Cornerék a legjobb kiadók!
0
2010. január 28., csütörtök 15:04
22. A régi filmek mindennél többet érnek, mint ezek a mai szutykok. Ritkán látni manapság jó filmet. Ez a kettő talán érdekel, bár egyiket se láttam: Fehér bölény, A nap királyai.
0