Nekem sem régiómentes a lejátszóm - nem is az eredetit nézem, az fent van polcon. DVD-R-re megcsinálom magamnak magyar felirattal.
0
2004. április 4., vasárnap 14:30
4078
De az itthoni forgalmazó amúgy a warner lenne? Ő szokott New Line filmeket kiadni. Vagy én ebben nem vagyok annyira jártas.
0
2004. április 4., vasárnap 14:23
4078
Hát ez igaz nem drága így, de nekem R1-est nem játszik le a lejátszóm. Majd talán veszek egy régiómenteset valamikor. De azért ujó lenne ez a 8 lemezes díszdoboz. Olyan 20 000 ft körüli lenne szeirntem ha kijönne. A Freddy vs JAosn ha iylen spicifikációkkal jön lehet hogy kicsit drágább lesz de a felirat meg a szinrkon megért ennyit.
0
2004. április 4., vasárnap 11:54
235
Freddy Vs. Jason: http://www.deepdiscountdvd.com/dvd.cfm?itemID=NLD006831 17.89$ - ez drága? A postaköltség 6$ - 4500Ft-ból megvan, itthon drágább lesz.
Ugyanitt a 8 lemezes díszdoboz 14000Ft, soha nem fog itthon megjelenni, főleg nem ennyiért.
0
2004. április 3., szombat 20:15
4078
Jama egyzser bemásolt egy limited edition Bad Taste borítót amin az űrlény kezén ott volt az egy gyűrű. Tutira jó reklám ez neki :-))
Az ára nagyon húzós. ezért lenne jó ha itthon is megjelenne. Könyebb lenne megvenni.
0
2004. április 3., szombat 18:37
4078
A szentségit :-) Lehet hogy beszerzem a díszdobozt mert már úgy is kívülről mondom a szöveget. Csak az első rész szinkronja hozzánőtt a szívemhez a többinél még egy felirat is elég lenne (feltéve ha nem egy káromkodásmentes lightos felirat lenne). De szerintem egyszer ez is megjelenik itthon. Ha egy díszdoboz jönne nem érdekelne az ára megvenném. Főleg ah ez az extra lemez is jönne. Azért az egyik leghíresebb horrorsorozatot a kiadó bbiztos kiadja. tényleg ki a forgalmazó? New Line film.
0
2004. április 3., szombat 13:10
235
Nekem nem a díszdoboz van meg, de ezek szerint rajta van:
Disc Eight - THE NIGHTMARE SERIES ENCYCLOPEDIA Letterboxed Audio: Dolby Digital 5.1 - English Dolby Digital Stereo - English Additional Release Material: Production Interview - 1. Cast & Crew 2. Clive Barker - Author Alternate Ending Trailers - 1. Bonus Trailer - A NIGHTMARE ON ELM STREET 2. Bonus Trailer - A NIGHTMARE ON ELM STREET 2 - FREDDY'S REVENGE 3. Bonus Trailer - A NIGHTMARE ON ELM STREET 3 - DREAM WARRIORS 4. Bonus Trailer - A NIGHTMARE ON ELM STREET 4 - THE DREAM MASTER 5. Bonus Trailer - A NIGHTMARE ON ELM STREET 5 - THE DREAM CHILD 6. Bonus Trailer - FREDDY'S DEAD - THE FINAL NIGHTMARE 7. Bonus Trailer - WES CRAVEN'S NEW NIGHTMARE Behind The Scenes Footage Documentary - 1. PRIMETIME Music Video Interactive Features: Scene Access Interactive Game - 1.The Labyrinth Text/Photo Galleries: Biographies - 1. Cast & Crew Filmographies - 1. Cast & Crew DVD Credits DVD-ROM Features: Trivia Game - 1. DREAM WORLD #8 Additional Products: Booklet Other - 1. 2 Pairs of 3D Glasses
0
2004. április 3., szombat 12:18
4078
És a Rémálom díszdobozon rajta van a vidoklipp? Amit Dokkenék vcsináltak a 3-dik részhez. De azért jó lenne ha megjelenne nálunk minimum felirattal.
0
2004. április 3., szombat 1:02
235
Nem kell idegeskedni, meg kell rendelni őket külföldről, ahogy én is tettem.
0
2004. április 2., péntek 22:05
106
ŐRÜLET!!!
0
2004. április 2., péntek 21:48
953
Az info hiteles.elolvashatod a www.dvdextra.hu -n.Bár az első rész sorsára én is kiváncsi lennék.Csak ne,hogy a halloween sorsára jusson.
0
2004. április 2., péntek 21:34
106
"...megjelenik júniusban a gonosz halottak 2 (eredeti képarány, vágatlan + szinkron)..." Honnan van ez az info;hiteles?
0
2004. április 2., péntek 17:13
4078
Ja és még valami. Ha már megjelenik júniusban a gonosz halottak 2 (eredeti képarány, vágatlan + szinkron) mi lehet az első résszel? Az is Kinoweltes film volt vagy arra csak simán nem csapott le senki.
0
2004. április 2., péntek 17:11
4078
Mindkettő nagy durranás. Jó lenne egy díszdoboz olyan mint a külföldi. Hallottatok arról hogy lehet hogy a Freddy vs Jason 2 akár egy Gonosz halottak 4 is lehet?
0
2004. április 2., péntek 17:09
4078
Szerintetek mi lehet ezekkel? Mindkettő angyon durranás a maygarországi forgalmazó mikor akarja kaidni őket DVd-én?