Keresés

Sony, JVC, Onkyo, Panasonic????

2002. augusztus 12., hétfő 0:20
Persze hogy érdekel a véleményed! Annál is inkább mivel jómagam ilyesfajta szalonokba ritkán jutok el. DVD-m már van, de majd szétnézek a Sony házatáján, melyik rendszerét lenne érdemes megvenni.
0
2002. augusztus 11., vasárnap 23:29
M.O.D.:
Ha érdekel a vélemeényem én a Sony setteket ajánlom.Én ahogy szalonokban is belehallgattam a Sony és Panasonic settekbe számomra egyértelműen a Sony volt a jobb.És ráadásul a sony settek nagy része már SACD-ot is lejátszik, +dts, dolby decoder.
0
2002. augusztus 11., vasárnap 19:56
A véleményeteket szeretném kérni, mennyire érné meg Panasonic házimozi szettet venni? Panasonic RV61 DVD-m van, azzal meg vagyok elégedve, ezért is gondoltam erre a márkára. 200E forintot szánnék a rendszerre. Mit ajánlotok?
0
2002. augusztus 10., szombat 15:09
Yamaha 630 erősitő Pioneer 525 dvd playerrel csak
mozira.Zenét Yamaha cd-n hallgatok.
Sony X1 tv(72cm ,4:3,50hz)Ezt cserélni szeretném
16:9-re.
Mission 700series:702e álló front,701 rear állványon,70c1 center.És szeretnék még egy ,természetesen Mission centert a 6.1-hez.
A sub kakukk tojás: Yamaha sw-80.
Kábelek :Cabletalk+Neotech  RCa a subhoz.Most
cserélem az optikait egy Van den Hul triaxial-ra
interconnectnek.
És imádom a  cuccos hangzását  moziban és zenében is!!!!

0
2002. augusztus 10., szombat 11:03
grizzly "darab" - de egy hulye vagyok, nem vettem eszre, hogy ott ragadt!
0
2002. augusztus 10., szombat 11:02
a rendszerem meg tokeletesitesre szorul, de sajnos meg nincs "kedvem" hozza.

-lejatszo: onkyo dv-s555 (alap keszulek, megis  
   kivaloan teljesit)
-tv: panasonic t-pau 72 cm (olyan, amilyen)
-erosito: marantz sr-5200 (reszemre
   kategoriajaban nagyon megfelelo)
-hangfalak: wharfedale (beugro szett, de szepen  
   szol)
-sub: heco signature sub 30a - ez egy eleg jol  
   eltalalt kutyu, brummog, mint egy grizzly
0
2002. augusztus 10., szombat 11:01
a rendszerem meg tokeletesitesre szorul, de sajnos meg nincs "kedvem" hozza.

-lejatszo: onkyo dv-s555 (alap keszulek, megis  
   kivaloan teljesit)
-tv: panasonic t-pau 72 cm (olyan, amilyen)
-erosito: marantz sr-5200 (reszemre
   kategoriajaban nagyon megfelelo)
-hangfalak: wharfedale (beugro szett, de szepen  
   szol)
-sub: heco signature sub 30a - ez egy eleg jol  
   eltalalt kutyu, brummog, mint egy grizzly
   darab)
0
2002. augusztus 10., szombat 0:41
A dvd-lejátszóm SONY 725-os, mindenben meg vagyok vele elégedve, egy nem tesztik: a színe, ugyanis fehér, akár a hó... Az erősítőm onkyo 494 hangfalrendszer jamo 470pdd (studio 180, E4surround, E4 center,és persze a sub.). "elemegy"
0
2002. augusztus 8., csütörtök 15:23
Nekem mindenem Sony.
Van aki szídja a Sony-t, van aki imádja. Igazából kár azon vitatkozni, hogy melyik a legjobb, az úgyis szubjektív.
Egy megjegyzés: a Sony DVD játszóm (DVP-NS400) tudja az írott CD-ket is játszani (így is hírdetik!) sőt az írott DVD-ket is. És úgy láttam, hogy az új sorozat már MP3-at is játszik (pedig a Sony hevesen tiltakozott az ellen, hogy valaha is MP3-at fog lejátszani).
És még valami: összehasonlítva a T...o "gazdaságos" és hasonló DVD játszókkal ég és föld a különbség. Azok is jók akkor, ha csak megnézni akarja valaki a filmeket... de aztán ne panaszkodjon, hogy ködös a SW1...
0
2002. május 10., péntek 12:14
Hali mindenki...

Nekem kis időbe bele kerűlt míg össze tudtam rakni a házimozimat, de meg vagyok vele elégedve, eddíg még nem volt vele semmi problem.
A komponensek a következők: Thomson dth4000 dvd, Onkyo txds-484 erőlködő, 2db Jamo Studio 110, 2db Studio180, 1db studio Center, 1db Jamo mélyláda. A képi megjelenítésről pedig egy Thomson 16/9-es tv gondoskodik. Igaz, hogy ez az egész majdnem a belépő szint, de nekem nagyon bejött... üdv mindenkinek: Lez
0
2002. január 4., péntek 21:07
Köszi, de én parkettára gyűjtök, Gabóca meg meglepte magát 1 Pioneerral.
0
2002. január 4., péntek 14:25
Mann&Goboca Ha még érdekel titeket eladó egy ONKYO Asztali DVD lejátszó (DV-S525)!
DVD-CD lejátszó, MPEG-2 Multichanel, Dolby Digital, DTS, 4*zoom, PAL/NTSC lejátszás
High-end minőség, másfél éves alig használt (érts alatta 15 filmet!), kitűnő állapotban lévő készülék, ezüstmetál ház.
Irányár: 69000 HUF
0
2001. december 17., hétfő 13:15
Lehet, hogy sokan nem szeretik a Sony-t, lehet, hogy van rá okuk is, én mégis maradnék ennél a márkánál. Nekem otthon is és az autóban is Sony van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Amúgy meg csak a Sony tud síkképcsöves tv-t gyártani. Nem sikképernyőt!!! Viszont hangfalat nem vennék Sony-t az biztos. Aki hallott már high-end hifit szólni, az tudja, hogy milyen az igazi hangfal. Nekem JBL Studio széria van, és egy Rockford mélyláda, nem panaszkodhatom.
0
2001. december 11., kedd 0:43
Pld: www.annex.hu
0
2001. december 10., hétfő 23:57
Simon Templar: Merre lehet beszerezni Loewe 16/9-es TV-ket, mert nem láttam idáig sehol sem???
0
2001. december 10., hétfő 20:16
Gaboca keres kb 70.000 FT körül új lejátszót dig. koax kimenettel, régiómentesíthető legyen lehetőleg távírányítóval és főleg szép képpel és hanggal! (ja és ha van ilyen engem is érdekelne:) )
0
2001. november 11., vasárnap 20:25
DVD-m: Sony
Erősítőm: Sony
Hangfalaim:philips
0
2001. november 11., vasárnap 18:14
Szerintem először azt kellene eldönteni, hogy mennyit szánjunk ennek a rendszernek a felépítésére. De lehetne olyat is csinálni, hogy kategóriákat hoznánk létre, mondjuk min.200e ft-tól.
Üdv
0
2001. október 25., csütörtök 19:15
lejátszó és tv - panasonic
erősítő - denon v. yamaha
hangfalak - quadral
a sonyt messzire kerülöm amenyire csak lehet
0
2001. október 25., csütörtök 13:58
Nekem egy Sony 725-ös DVD-m van. Másfél éves. Gyönyörű kép, kiváló hang, halk működés. Sok kimenete van (S-Video, RGB, Komponent, Kompozit - 5.1 analóg, Koax, Optikai. Rengeteg funkció (képminőség szabályzó, bitráta mérő, háttérkép mentése, képernyővédő stb.).
A másfél év alatt kb. 80 filmet raktam bele és eddig kettővel volt gondja, a már legendás U-571-el és a múlt héten a Mézgával.
Soha nem bántam meg, hogy megvettem, sőt ha veszek egy másikat akkor is Sony-t fogok venni mert amely ismerősömnek Sony-ja van az csak dícséri. Az igaz, hogy nem játszik írott lemezeket és mp3-at, de ez a feature nem nagyon hoz lázba.

Az erősítőm Sony 830-as. Az ok rendkívül prózai: nem tetszik a többi. Egyedül a Yamaha A1 ami még izgatta a fantáziámat, de az akkor nagyon drága volt. Ez a készülék is másfél éves, soha nem volt vele gondom. A hangjával nincs különösebb bajom bár elismerem, hogy van nála jobb. Nagyon sok szolgáltatás jellemzi, teljesen precízen be lehet lőni vele a hangfalakat, hogy adott szobában a lehető legjobb hangzást lehessen velük elérni.

A hangfalaim a Tannoy MX szériából kerültek ki. Sokat gondolkoztam a B&W S2-es szérián, de végül a szoba mérete és az ár egyértelműen a Tannoy mellett szólt. Nagyon kellemes hangja van, szép egyértelmű teret alkot és még külcsinre is baba (bár a szürke hangfalhálót feketére festettem). Egy hátránya van, hogy szélsőséges mélyhangokat nem nagyon bírja ezért egy mélnyomó mindenképp ajánlott. Sajnos a hátsó hangfalak nincsnenek a kellő magasságban ha valaki tud 100cm magas hangfalállványt azonnal jelezze.

És végül a TV. Hosszas, mondhatni nagyon hosszas tűnödés után maradtam egy képcsöves TV-nél. Gondolataim között szerepelt projektor és projektoros TV is, de végül beláttam, hogy akkora szobában amekkorában és nézem egyrészt felesleges, másrészt a képminőséggel sem voltam kibékülve. A képcsöves TV-k között először a flat képcsövesek között keresgéltem. Beláttam, hogy egyrészt -már bocsánat- de szarok, másrészről nagy részük a kialakítás miatt elképesztően ronda. Így maradtam -talán a legjobb választás mellett- és vettem egy Loewe Xelos-t amely 16:9-es képarányú. Abszolút elégedett vagyok vele.

Remélem elég sokat írtam :-)
0
2001. október 21., vasárnap 20:15
0