2m-es kivitelben éppen most 2370.-be kerül a saját HDMI-kábelük. Én két darab 1m-est vettem pár hónapja, összesen azok is kb. ennyibe kerültek...
0
2016. január 3., vasárnap 15:38
8851
Van médialejátszó funkciója a tévémnek és a Blu-ray lejátszómnak is. Fasorban sincsenek a dedikált médialejátszóhoz képest. Én egy megbízható BD lejátszót ajánlanék 20eFt körüli áron, majd e mellé egy normális médialejátszót.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. január 3., vasárnap 15:23
1333
Mit jelent számodra a "megfizethető ár"? Mennyit vagy képes és hajlandó költeni a célra?
Nagy általánosságban a Pioneer egyébként az egyik, ha nem "A" legjobb a különféle fájlformátumok támogatása szempontjából. Sajnos a rossz forint árfolyam miatt a jelenleg újonnan kapható "alapmodelljei" finoman szólva sem számítanak az olcsó lejátszók közé!
Egyébként szükséges számodra a BD lejátszó, vagy elegendő egy médialejátszó is?
(Halkan jegyzem meg, vannak kiváló "hibrid" megoldások is, mint például a Dune HD Prime, vagy MAX.)
0
2016. január 3., vasárnap 15:18
1333
Tudom, hogy saját kábelük is van. Éppen erről beszéltem én is. ;-)
Ők mennyiért adják azt a kábelt? Mondjuk 2 méteres hosszban?
0
2016. január 3., vasárnap 15:17
220
Milyen aztali blu ray lejátszót tudnátok ajánlani ami visz mindent; divx ,x264, mkv? Most döglött be az LG lejátszóm. .. Megfizethető árban; )
0
2016. január 3., vasárnap 15:09
14593
A KáCsa készre gyártott saját márkás HDMI-kábelt is árul, én legutóbb olyat vettem náluk, probléma nélkül működik kb. fél éve...
0
2016. január 3., vasárnap 14:25
1333
Csak emiatt a KáCsa Audió boltjában kábelt készíttetni szerintem felesleges. Ebben az árkategóriában (és egyébként is) egy Inakustik kábel tökéletes lehet. Még az alap kábeleik is jó minőségűek.
Szerintem ha bemész a Kácsá-hoz ott tudnak neked ebben is segíteni. ;)
SuperHeRo
0
2015. december 28., hétfő 20:14
84
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nálam kipróbáltan és műszerrel bemérve sincs külömbség egy tizen ezres és 100akárhány ezres HDMI között (audioquest vs. furutech xv),de egyszer vásároltam egy supra kábelt amit jónak mondtak , na azzal csak a baj volt , mindegyik készülékem eldobta a jelet...ha jó napja volt, megfogta.2m-es kábelekről beszélek. Szóval érhetik az embert meglepetések , az 1-esek és 0-ák mennek, vagy nem- en kívül is.;-)
0
2015. december 28., hétfő 16:38
39
Köszönöm szépen a válaszokat. Elég az 1-3 m, pénzben meg nagyjából ezerötszáz és háromezer Ft közötti összegre gondolok most első körben (ez az összeg még nőhet adott esetben). És az mennyire fontos, hogy a HDMI kábel árnyékolt legyen? Vagy az nem annyira lényeges? Mert pl. amit előbb Robbee linkelt be, annál írja, hogy árnyékolt, de máshol, ahol nem írják, ott nem tudom, hogy most azért nincs kiírva, mert nem árnyékolt, vagy csak szimplán elfelejtették kiírni, mert pl. ennél meg nincs semmi infó: http://kacsa-audio.hu/webshop/kacsa.b.6/home_audio__video.c.20/szerelt_kabel.c.153/hdmi_kabel.c.111/kcehh1__14.p.1152
Amúgy egy ilyet néztem ki egyelőre: KÜLSŐ LINK
0
2015. december 28., hétfő 12:01
1698
Teljesen egyetértek ezzel!
A KÁCSÁ-s HDMI kábel teljesen tökéletes, nekem is abból van 2 db, egy 1 méteres és egy 2 méteres.
A HDMI kábelekről mindig nagy viták vannak, de a többség (szakmai rész is) inkább úgy tartja, hogy kb. teljesen mindegy. Azaz nagyjából ugyanúgy viszi át a jelet az 1-2 ezer forintos kábel, mint a 150 ezer forintos, persze vannak akik látják (vagy látni vélik) a különbséget.
Inkább talán a hossz fontos, ha nem kell túl hosszú kábel (elég az 1-3 m) és nem Kínából rendelsz, akkor 5-12 eFt között teljesen normálisat kapsz, ami a 3D jelet is simán átviszi (ugye kábeleknél nincs 1.3 meg 1.4 megjelölés, a lényeg hogy nagy sebességű HDMI kábel legyen). Javaslom a Kácsa Audiót (Bp.), én legalábbis a kábeleket mindig ott veszem/csináltatom (cipőt a cipőboltból, kábelt a...).
0
2015. december 28., hétfő 6:28
39
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy leendő első Blu-ray lejátszómhoz milyen HDMI kábelt vegyek? Gondolom nem teljesen mindegy, hogy milyet veszek. Nem vagyok hozzáértő, nem ástam bele magam mélyen a témába, de jó lenne egy olyan, ami most 2015/16 táján a legjobb. Vagy ha nem is a legjobb, de legalábbis nagyon jó. (-: (Vagyis a célnak megfeleljen és kielégítő legyen minden szempontból. (-:) Pl. milyen márkájút érdemes venni, vagy az teljesen mindegy? Nagyjából mennyiért érdemes venni? Stb.
Köszi előre is.
0
2015. szeptember 15., kedd 11:07
6056
Jól van vicceltem na :)
0
2015. szeptember 15., kedd 1:32
14593
Egy szóval nem mondtam, hogy szart vettél. Amúgy jó gépek ezek, már ami az elektronikai részüket illeti. A páros számot úgy értettem, hogy minden második szériájuk hajlamos mechanikailag beszarni ezek szerint...
0
2015. szeptember 15., kedd 0:02
6056
Minden Pio széria páros szám :-D :-D de értem mit mondasz, tehát alátámasztod, hogy egy szart vettem :-D :-D ezzel egyetèrtek ;-)
0
2015. szeptember 14., hétfő 20:25
14593
Keringtek hírek arról régebben, hogy a Pioneer páros számú szériáinak (140 és 160) vannak ilyen típushibái. Majdnem a 450-et vettem, de sajnáltam rá plusz 30 rugót kiadni, na meg egyetlen DVD-Audio lemezem sincs, így akkor az a fícsör minek?
Faternál a 150-es lassan három éve húzza hiba nélkül, eddig nálam a 170-nel sem volt semmi baj. Dylan-nél a 160-asnak az ajtónyitója viszont megadta magát.
Egyelőre elvagyok ezzel, aztán ha beszarik netán, jön a következő játékos...
0
2015. szeptember 14., hétfő 13:30
6056
Nekem egy 3 éves Pioneer BDP-140 lejátszóm van és a pokolba kívánom :) Lefagy néha, a tálcát sokszor nem húzza be csak ha alányúlok és pár mm-re felemelem, néha kiköpködi a lemezeket és hasonló nyalánkságok... A haveromnak is volt egy 450-es Pio lejátszója, meghalt, most vett kb hétezerért egy Sharpot vagy valami hasonló lomot és isteni....
0
2015. szeptember 12., szombat 2:52
14593
Nekem olyan kellett, ami mindent visz, még az SACD-t is. Ilyenből csak Pioneer-t találtam, ami az én bukszámnak sem fájt annyira.
0
2015. szeptember 12., szombat 0:44
16089
Hidd el, nem volt hiba. 2 lejátszóm van, az egyik Pioneer 3D-s, a másik a Samsung. A Samsungot azért vettem meg, mert szeretek ágyból filmet nézni, de ezt csak a szobámban tudom megtenni. Viszont ha 3D-s filmet szeretnék megnézni, akkor azt másik szobában kell megtennem, és ott Pioneer lejátszó van. A Samsung meg pont arra jó, amire kell; Blu-ray filmek lejátszására. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 12., szombat 0:24
14593
Öreg hiba, Pioneer-re kellett volna. Bár tévé gyanánt pont Samsung-ot nézegetek...
0
2015. szeptember 11., péntek 20:11
16089
Ahogy mondod. Ma váltottam Samsungra.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 11., péntek 20:11
16089
Igen, olvastam, hogy a Sony és a Panasonic is beleesett ebbe. Na mindegy, megoldottam a problémát ma, vettem egy SAMSUNG BD-F 5100 lejátszót. :) Egyébként ezen termékek estek bele a Google csapdájába:
Sony TVs & Blu-ray Discs Panasonic TVs & Blu-ray Discs Sony Playstation Vita Older iOS (iOS 5 and earlier) devices Older AppleTV (1st and 2nd gen) Older set-top boxes (ex, DirectTV)
0
2015. szeptember 11., péntek 14:12
1682
Végre egy jó ok, hogy Sony nem frissíti a kifutott modelljeit. Akár a BD játékos, akár a telefon. Csak az a baj, hogy egy jó pár problémát meg nem oldottak meg a frissítéssel. Egy biztos a kritikán aluli szervízszolgáltatás és ügyfélszolgálat hatalmas erőt ad a márkaváltáshoz.
0
2015. szeptember 11., péntek 12:08
1698
Nem csak ott, a Panasonic G30-on is havernál. Szerencsére nekem az ST50-en megvan még. :) (nem mintha annyit használnám :D de olykor jól jön amikor átjönnek a haverok és csapunk egy youtube partyt :DDD )