Keresés

Mad Max trilógia (3 DVD) - Xpress Online Xkluzív (DVD)

2010. március 15., hétfő 22:53
Az SPI is elkurvult a végére, a P. S. I Love You is gagyi-lemezen van, legalábbis az enyém kissé foltoska...

A Warner leginkább most a végén igénytelenedett el, főleg a sorozatoknál. A Maffiózók, Rejtélyek városa, A Rockzene története mind-mind nem teljesen makulátlan. A Dirty Harry újrázásról nem is beszélve. Soprano-éknál meg karc-hegyek is voltak jó kedvvel-bőséggel... Nem Sony DADC-n vannak, erre megesküszöm...
0
2010. március 15., hétfő 22:22
Juj... Kóla, puska, sültkrumplit még videókazin láttam, mert úgy van/volt meg... hát nem egy nagy szám. Michael Moore azért egy nagy zseni, mert hihetetlenül manipulatív tud lenni. Nem nevezném dokumentaristának, hiszen ott ferdít, ahol tud. Gyakorlatilag olyan, mintha egy áltudományos értekezést néznék a fekete anyag létezéséről.
0
2010. március 15., hétfő 22:20
Várjál Miki, a MEDIA VISION-os korongokat nem a nagy stúdiók használták, hanem kezdetben a BEST, SPI és még valakinél találkoztam ilyen korongokkal. A három favoritból ők az egyik - SONY DADC és a TAKT (LK filmek) a másik kettő. A Warner más gyártóval préseltette a korongjait és napjainkban már a Paramount-filmek is Sonyra kerülnek.
0
2010. március 15., hétfő 22:16
Most már akkor ne szakítsuk meg az eszmefuttatás folyamatosságát eme topicban... ;-)

Üldözési Mánia; Kóla, Puska, Sültkrumpli és az Orfeusz sem remekelt nálam VTCD-ből. Hirtelen ennyi.
0
2010. március 15., hétfő 21:16
Poszt-apokalipszis témakörben azt nem is érzem olyan off-topicnak. :)
0
2010. március 15., hétfő 21:10
Van egy harmadik gyártó is, a Media Vision. Valószínűleg ők sem állnak annyira a helyzet magaslatán, főleg a Warner korongok terén...
0
2010. március 15., hétfő 21:08
:)
Annak viszont örülnék, ha leírnád, melyik VTCD-s lemezzel van lejátszási gondod, mert letesztelném a saját példányaimat is! Írhatnád mondjuk a dühöngő topikba is, hogy Gerbencének csak a Szandi lemez-infó maradjon. :))
most posts by TM
0
2010. március 15., hétfő 20:50
A Terminátor nem is SONY DADC-s korongon van... ott más volt a bibi. Úgy látszik, a két rajzfilmből nekem már a második széria jutott, a MIB-problémát pedig megoldottuk a topikjában anno.
0
2010. március 15., hétfő 20:47
Elolvastam mindkettőt, hogy magamba szívjam, hogy építő jelleggel megértsem, hogy alakítsam magam... elolvastam minden betűjét kétszer, Mester! ;-)
0
2010. március 15., hétfő 20:44
Akkor mázlid van! ;-)
0
2010. március 15., hétfő 20:43
No, azok között, akik beküldik, az utóbbi két oldalnyi hozzászólásban hányszor tűnnek fel a "mad", "max", "mel", "gibson", vagy "miller" szavak, kisorsolunk egy marmonkanna ólommentest. :)
0
2010. március 15., hétfő 20:29
Nekem rétegváltásnál még sosem volt gondom... pedig nekem is van ez a pár foltos lemezem, de egyik lejátszónkon sem volt vele gáz... pedig van 3-féle...
0
2010. március 15., hétfő 20:29
Elég ha egyszer olvasod el. :))
most posts by TM
0
2010. március 15., hétfő 20:27
Bakker, hát nem veszed észre? Nemhogy a megfelelő topikban nem lelkesedsz, még egy másikban is csak vakon vagdalkozol "bazmegaporszívódatozol". Ez normális? Még nincs is végleges hír a kiadványról. Bocs, ha nem értek most veled egyet, úgy vélem, ha rokonszenves valaki, akkor inkább elmondhatom neki azt, amiről más a véleményem, s nem kell lefutnunk a vadidegen szájkaratézó kispöcsök által bevett meneteket.
Ha meg az a véleményed, hogy semmi építőt nem teszek, az csak azt bizonyítja, hogy már csak a balhés kommentekre fogékony a szemed, más egyebet nem lát meg.
Kérdezd meg Dömdödömöt, hogy a ragacsos lemezei között mennyi VTCD van/volt. Pl. Terminator, Táncoló talpak, Nagyon vadon, Men In Black ilyenek.
most posts by TM
0
2010. március 15., hétfő 20:27
Bakker, hát nem veszed észre? Nemhogy a megfelelő topikban nem lelkesedsz, még egy másikban is csak vakon vagdalkozol "bazmegaporszívódatozol". Ez normális? Még nincs is végleges hír a kiadványról. Bocs, ha nem értek most veled egyet, úgy vélem, ha rokonszenves valaki, akkor inkább elmondhatom neki azt, amiről más a véleményem, s nem kell lefutnunk a vadidegen szájkaratézó kispöcsök által bevett meneteket.
Ha meg az a véleményed, hogy semmi építőt nem teszek, az csak azt bizonyítja, hogy már csak a balhés kommentekre fogékony a szemed, más egyebet nem lát meg.
Kérdezd meg Dömdödömöt, hogy a ragacsos lemezei között mennyi VTCD van/volt. Pl. Terminator, Táncoló talpak, Nagyon vadon, Men In Black ilyenek.
most posts by TM
0
2010. március 15., hétfő 20:24
Igazából ennek csak egyedül a gyártó a megmondhatója... Nekem eddig még sose volt gondom a lemezekkel... igaz volt egyszer egy Pofa be, amit nem akart beolvasni a lejátszóm, vettem belőle még egy példányt 990ért és működött rendesen... ilyen is van...
De nem hiszem, hogy az alapanyagon múlna sok esetben... persze vannak rendkívüli esetek, de nem hiszem, hogy a DADC és a VTCD között nagy különbség lenne technikailag.
0
2010. március 15., hétfő 20:21
Hét vagy nyolc VTCD-s korongra préselt filmem van, mindegyik úgy néz ki (vagy még "úgyabbul"), mint a belinkelt Zombi kiadásé. A rétegváltás után szinte egyik sem megy tovább, akadozik, ugrál. A lézersugár nehezen "eszi át magát" a csupán csak esztétikai problémás ragasztórétegen... Melyik SONY korongok adták meg magukat? Mert nálam ez idáig még nem fordult elő, pedig van pár filmem...
0
2010. március 15., hétfő 20:17
Azok nekem is, ráadásul csak a filmek, az extra korongok makulátlanok. Mókás. Viszont azok nem VTCD-s korongok, ha jól sejtem. SONY DADC-s kidásokból én még nem találkoztam foltos, homályos korongokkal, viszont makulátlan VTCD-s korongokkal sem.
0
2010. március 15., hétfő 20:14
Igen, Ő megmondta. Gyanítom, hogy Cameron nem fogja...
0
2010. március 15., hétfő 20:11
Nem igazán értem, hogy már megint mi a problémád: leírtam, hogy ha fapados kiadás lesz, nem veszem meg. Erre jössz te és megint jól megmondod a magadét. Az a baj, hogy már te sem építesz régóta, csak helyreteszel mindenkit. Hajrá!
0
2010. március 15., hétfő 20:10
A VTCD-lemez Electrify régi vesszőparipája. Felhős-foltos, ám egyelőre nem lejátszhatatlan. A Sony-korongok némelyike viszont pár hónap után betaknyosodik, ragacsossá válik és lejátszhatatlan lesz. Ha úgy tetszik, a Sony már bizonyította, hogy tud szar lenni, a VTCD meg csupán esztétikailag problémás. Egyelőre.
most posts by TM
0
2010. március 15., hétfő 20:09
Ja és a Grindhouse filmek is BUFI kiadványok voltak emlékeim szerint...
0
2010. március 15., hétfő 20:07
Momentán nekem is van 1-2 foltos kiadványom... Grindhouse filmek... de egyiknél sincs probléma belőle és elég időtállónak tűnnek azok is... és attól, hogy valami foltos, még lehet SONY DADC is... és ha nem foltos, lehet VTCD is... ezek a dolgok nem zárják ki egymást szerintem... vagy nem tudom. Nekem nincs okom panaszra még...
0
2010. március 15., hétfő 20:04
Peter Jackson is előre megmondta, hogy a filmjének többféle kiadása lesz, mégse kívánták őt a pokolba. Ja, hogy az még nyolc évvel ezelőtt volt? Nos, valóban, azóta sokminden történt. Idehaza is. De erről legkevésbé Cameron tehet. Arról már inkább, hogy sikeres lett az Avatar. Egyébként most épp az Alice Csodaországban gyűjtögeti a százmilliókat. Lassan lehet festeni a "mocskos Tim Burton" és a "le a Disney-vel" transzparenseket.
most posts by TM
0
2010. március 15., hétfő 19:51
Nem mindenkinek, csak azoknak, akik az ostobaságaikkal teleszórnak mindent, akik mindenen csak siránkozni tudnak, és akik már ki sem látnak a rosszindulatból, a prekoncepcióból és már látatlanban előre kikérik maguknak, nehogy valami "szarral" próbálják őkegyelmüket megsérteni.
most posts by TM
0