Keresés

Mad Max trilógia (3 DVD) - Xpress Online Xkluzív (DVD)

2010. február 26., péntek 18:15
Valakit meg lehet, hogy a Mad Max filmekkel lehet büntetni. és ő is biztos nincs ezzel egyedül... és azon gondolkozik vajon minek jelentetik egyáltalán meg...

0
2010. február 26., péntek 17:59
Érthető, de mondjuk nem csodálkozom, hogy a Rémálom "siker" volt.
Engem az ilyen filmekkel büntetni lehetne. Ezzel nem csak én vagyok így. Nem is tudom miért gondolták, hogy siker lehet.
0
2010. február 26., péntek 17:25
A március 24. hivatalos megjelenési dátum.
0
2010. február 26., péntek 17:19
Akkor már csak egy kérdés:
A megjelenés mennyire biztos?Mármint a dátum.Nem akarok lemardni róla,de ha megrendelem most és holnapra megérkezik,nem tudok kifizetni 20 filmet.Ez a március végi dátum jelentheti hogy még 10 napig nem jelenik meg?
0
2010. február 26., péntek 17:15
Nem, abból sok volt. Az a Universal cégváltásakor történt. Még az InterCom akarta kihozni a filmet, és csak fémdobozban jött volna ki. A fémdobozokat le is szállította a Universal, aztán közben a kiadói jogok átkerültek a Selecthez. Ők viszont nem is tudtak arról, hogy az InterComnál van egy csomó fémdoboz, így néhány száz darabos mennyiségben kihozták limitálva a fémdobozos változatot, sima tokban pedig a többit, de aztán a Universal jelezte, hogy az InterCom raktárából át kellene venniük a fémdobozokat, így lett hirtelen rengeteg fémdobozos változat a piacon.
A ProVideo emberei azonban már szintén nem ma kezdték a szakmát, látták, hogy milyen "sikere" volt a minden fórumon évek óta nagy lelkesedéssel követelt Rémálom sorozatnak, és úgy gondolják - szerintem nem alaptalanul -, hogy külön csak az első részt érdemes kiadni, a teljes trilógiát pedig csak olyan mennyiségben érdemes behozni, ami reálisan eladható.
0
2010. február 26., péntek 17:15
Lehet, hogy továbbadták. Végülis, ha nem veszik meg mondjuk egy Mediától a maradékot, akkor Tesco átveszi tőlük vagy nem tudom.
0
2010. február 26., péntek 17:13
Egyszer mondjuk biztos jön belőle majd egy felújított változat. Talán BD-n. :)
0
2010. február 26., péntek 17:09
Valahogy már olyan nehéz ezeket elhinni.A napokban botlottam bele a tescoban az Amerikai gengszter fémdobis verziójába,csomagoltan.Pedig abból is csak pár jött,nem?
0
2010. február 26., péntek 17:08
Mondjuk, aki később akarja beszerezni vagy csak, akkor jön rá, hogy van/volt ilyen, mire elfogy, akkor az első részen kívül a többi nem lehet meg neki. :)
0
2010. február 26., péntek 17:01
Igen, mint azt a kiadvány adatlapján és a banneren is jelezzük. Külön csak az első rész lesz kapható, a 2-3. rész csak ebben a dobozban, ez a doboz pedig csak minimális darabszámban kerül majd forgalomba (országosan százas nagyságrendben).
0
2010. február 26., péntek 17:00
Robi, én is, és itt sokan mások is vevők leszünk rá, ezt megígérhetem. :)
0
2010. február 26., péntek 16:57
Ez azt is jelenti, hogy akkor a többi rész külön majd nem lesz beszerezhető?
0
2010. február 26., péntek 16:51
A kiadók is és mi is buktunk az elmúlt hónapokban annyit, hogy biztos lehetsz benne: inkább lefelé kerekítünk, mint felfelé a rendelésnél. Még az is jobb, ha megjelenés előtt le kell majd állítanunk az előrendelést, mint ha még karácsonykor is az eladatlan készleteket kerülgetnénk.
0
2010. február 26., péntek 16:45
Online-tesók hatalmas zavarban vannak a kiadványt illetően, van ahol ezt nyomatják, van, ahol a szinkron nélkülit híredtik bőszen, mint hamarosan megjelenő kiadványt. Piszokul félreolvastak valamit...
0
2010. február 26., péntek 16:42
Csak ne legyen elkiabálva. :)
0
2010. február 26., péntek 16:38
Nem, offline is csak egy helyen lesz, és nagyon alacsony darabszámban. Az eredetileg tervezett mennyiség már előrendelésben elfogyott, hétfőig módosíthatjuk még a rendelésünket, így valószínűleg végre ismét egy olyan kiadványról lesz szó, ami a megjelenés környékén maradéktalanul elfogy, és nem lesz kiárusítva, ócsósítva.
0
2010. február 26., péntek 16:16
Köszönöm a választ.
0
2010. február 26., péntek 16:14
De offline minden njagyobb helyen lesz,nem?
0
2010. február 26., péntek 16:05
Most meg kell követnem a konkurenciát, mert elképzelhető, hogy nem tőlünk nyúlták az infót, hanem egy rosszul kikerült megjelenési listáról, ahol nem jelezték, hogy Xpress Xkluzív kiadványról van szó. De a lényegen ez nem változtat.
0
2010. február 26., péntek 15:42
Azt a részt, hogy online csak itt kapható okosan kihagyták....
0
2010. február 26., péntek 15:41
Robi, ebben is szerepelhetett volna Itwas Tolen. :) Szerintem remek színész! :D

Találtam is Róla néhány képet, lehet csekkolni a Művészt!

0
2010. február 26., péntek 13:50
Elméletileg ha tőlünk megveszik nem tilthatjuk meg nekik, hogy árusítsák, de pillanatnyilag az a helyzet, hogy a kiadóval online exkluzivitásban állapodtunk meg. Lehet, hogy az említett oldal figyelmetlenül másolta át az adatbázisunkat :)
0
2010. február 26., péntek 13:41
Éppen most kaptam egy hírlevelet egy másik online DVD-bolttól, akik szintén forgalmazni fogják ezt a kiadványt. Ezt nem kritikának szánom, csak gondoltam, jobb, ha az Xpress is tud róla.
0
2010. február 26., péntek 12:46
Köszi!
most posts by TM
0
2010. február 26., péntek 12:07
Igen.
0