nos: 129 perc kezdéstől a stáblista végéig, az akkor 124perc, rendezői változat, ami "nekem van" ;) 1080p (az adatlapon nincsen fenn) de érdemes venni eredetiben, mert így legalább van értelme a fullhd-nek, a hang stereo és az ízesen beszélő narrátor bácsi hangjával van, ami a dvd kópiáknál is futott ill. ez az eredeti szinkron is valszeg.... a képről nem tudok mit mondani, mert 8GB-re van tömve, nem valami penge, de még így is veri a THX-es usa kiadású eredetimet ;) szóval biztos jó lehet a minőség, de csodát nem várok, még eddig nem estem hátra egytől sem, távolról meg nem is látszik, a színek a masterelt dvd-n is úgyanolyan szépek :) (fullhd-n nézem nyilván, sima monitoron v. nagytv-n atompengezsírolasz lehet) a szinkron nem tudom átvált-é angolra,felirattal, valójában ezt nem tudom, nem is vettem észre...érdekes, de most nem néztem végig!
0
2010. február 24., szerda 18:32
67
Ismét egy k..va jó western amit csak bd-n jelentetnek meg FUCK OFF !
0
2010. február 24., szerda 18:22
1453
hehe ott a jó kis bigidigipakk belőle ;)
0
2010. február 24., szerda 18:20
1453
ha jól hallottam, akkor a régi szinkron, de megnézem este ha érdekel, úgysem néztem még bele ;) amúgy meg ha stereo, nem hinném, hogy újat kevertek fel rá és az is csak 2.0 maradt ;) bár szánalmas, hogy ezekre egyáltalán 5.1EX -nél gyengébb cuccot tesznek :S vegyél hd erősítőt is ha dtsHD-t akarsz :P
0
2010. február 24., szerda 17:19
4842
A Wyatt Earp szerintem az egyik legepikusabb western 90-es évekből, és egyáltalán nem unalmas.
0
2010. február 24., szerda 17:16
866
A Wyatt Earp három óra hossza hót unalom,hiába ott is a nagy nevek. Viszont ha ez a verzió bővített a szinkron meg nem,lesz majd megint sírás-rívás,mint a Jó a Rossz és a Csúf BD esetében.
0
2010. február 24., szerda 16:53
4842
Mekkora farokság hogy nem adják ki dvd-n... Azért nem így kéne az embereket a bd-re kötelezni, ez egy hatalmas tetűség a "csóróbb" filmrajongókkal szemben...
0
2010. február 24., szerda 14:52
6264
Meglátjuk. ;)
A moziváltozat kb 120 perces volt a rendezői változat 124 perces (PAL) ,ha a 24p-t és beleszámítom (129 perc) símán ez a változat lesz a korongon.Remélem a régi moziverziós szinkront teszik rá és a plusz jeleneteket megoldják felirat+angol hang kombóval.
Múlt héten néztem meg egyik este a filmet,eszembe is jutott megint ,hogy még mindíg nem jelent meg idehaza.
Erre tessék,hamarosan érkezik.Ráadásul egyből BD-n. :)
0
2010. február 24., szerda 14:44
803
Sztereo szinkron van rajta. Reméljük az eredeti, így elég nagy rá az esély szerintem.
0
2010. február 24., szerda 13:55
1729
nagyon távol áll tőlem a western műfaj de ez nagyon jó film, kár hogy dvd-n nem jön
0
2010. február 24., szerda 13:25
7074
Ennél már csak a Wyatt Earp BD megjelenése lett volna jobb.
0
2010. február 24., szerda 12:47
6264
A világ egyik legjobb westernfilmje végre nagyfelbontásban érkezik elsőízben - a VHS óta - hozzánk.
Sok más Cinergi filmhez hasonlóan erre is hiába vártam,hogy adja már ki végre a kedves Intercom és ne a videokazettát kelljen nézegetnem ,ami azóta már elkopott.
A hab a tortán már csak az lenne ha a régi jó kis szinkron (Forgách Péter,Sörös Sándor) is rákerülne a korongra,de félek ,hogy az új lesz,mert a futamidőből úgy tűnik,hogy a hosszabb rendezői vágás fog befutni hozzánk.
Mindegy,mert Doc Holliday és Johnny Ringo párbaját nem lehet elégszer megnézni. :D