Keresés

Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán (Blu-ray)

2014. január 27., hétfő 17:53
A francia kiadáson van magyar hang vagy felirat?
0
2011. április 19., kedd 11:57
Nekem megvan a francia kiadás, annak asszem ugyanaz a képe mint az itthoninak. Számomra kissé csalódás volt a képminőség, ANNYIRA mint számitottam rá nem volt éles és kontrasztos, de bőven a korrekt és nézhető kategória. Viszont ami miatt abszolút etalon az a hang, nagybetűs REFERENCIA.
0
2011. április 19., kedd 11:53
erről a változatról lehet valamit tudni?
http://www.blu-ray.com/movies/Master-and-Commander-The-Far-Side-of-the-World-Blu-ray/22237/#Review
kap új transzfert vagy csak extrákat? ami itt az xpressen kapható az képminőségre milyen? filmszerű?
0
2010. március 7., vasárnap 11:13
Figyi, ami itt megjelenik minden "B" ill ALL régiós,ha minden címnél ezt megkérdezed akkor is így van.Magyarország a "B" régióba tartozik tehát értelemszerűen úgy kerülnek itt kiadásra a filmek. :)

"A" régiós filmeket Amerikában kapsz,az meg kicsit messze van innen. ;)
0
2010. március 7., vasárnap 10:03
tudja valaki hogy a film europai B-kodu?
0
2010. március 5., péntek 20:09
Erről az jut eszembe, amikor valaki a Fight Club BD-je kapcsán azt írta: jó, jó, de túl sötét! :D:D:D
Ezen annyit röhögtem! :D
0
2010. március 5., péntek 19:35
"makulátlan, alapból plasztikus kép a gyengém."
itt a bibi.... szerintem az a jó minőség ami minél jobban vissza adja azt ahogy a készítők megálmodták a filmet. Ennek a filmnek ez a hű és tökéletes visszaadása ami a házimozi szekcióban lehetséges. Ha kapsz egy dnr-ezett plasztikus képet akkor az a rosszabb minőség, mégha az is tetszik...  
kicsit olyan ez mint a jó bor témakör...  ma ha valakinek adsz egy igazi színtiszta minőségi tradicionális bort akkor finyáskodik meg minden baja van, mivel hozzászokott a szar minőségű pancsolt lötyhöz...

ellentmondazs magadnak, mert azt mondod hogy a minőség a mániád, viszont a plasztikus kép meg a gyengéd... a kettő kizárja egymást sok esetben....  ha valóban "minőségbuzi" vagy akkor nem ál quadróban hallgatsz sztereo felvételt, és nem egy kisimított plasztikus képet nézel, vagy vársz el egy tökéletes részletgazdag képtől ami az alkotók elképzelését, a film nyersanyagát maximálisan visszaadja...  szal érted...  te ezek alapján nem minőségbuzi vagy, hanem van egy elképzelésed hogy milyen kép és hang tetszik és azt keresed..
0
2010. március 5., péntek 19:25
Kedves The Russian Ghost Neked ebben teljesen igazad van, én is így gondolom,de
mégis úgy érzem hogy gyakorlatilag nem kaptam képileg BD élményt ettől a kiadványtól.
Persze lehet hogy ez az én hibám,de sajnos mégis így látom.

Amióta az eszemet tudom imádom a filmeket és minőség mániám is vagy 20 éve tart
már 92-ben a STAR WARS stereo változatát megszereztem Amerikából és ál quadróban
nyüstöltem éjjel nappal.
Mostanra eljutottam a DLP vetítő 2méter vászon mozi szoba őrületig,s talán ezért viselem nehezen az ilyen rendezői megoldásokat,de a DNR-T én is utálom viszont a
makulátlan, alapból plasztikus kép a gyengém.
0
2010. március 5., péntek 18:51
kicsit utánanézve ez a BD kiadás kép és hangminőség tekintetében is referencia minőség, mint azt már a Fox-tól megszokhattuk, tehát ne a kiadásban tessék a hibát keresni, hanem a minőségre való ízlésünket és szépérzékünket fejleszteni, hogy a jót meg tudjuk különböztetni a rossztól...
0
2010. március 5., péntek 18:49
Nem ismerem a BD kiadást, de a film ismeretében mondhatom, hogy a szemcse, és a "színtelenség" az a filmkészítők szándéka szerint ott van a filmen...  Tehát ha a BD-n is ezt kapod vissza akkor egy jó minőségű képed van.

Ne tessék abba az általános hibába esni, hogy a film alapany ismeretét teljesen figyelmen kívül hagyva a frissen hazavitt fulhádé cucc kísértésében minden búréj filmnél steril plasztik látványt keresünk....  pont az ilyenek miatt készültek az agyon dnr-ezett filmek, lásd gladiátor, mert azt hiszik hogy a szép steril kép az a döfi és nem az ami részletgazdag módon minden próust, szemcsét, karcot visszaad ami az eredeti nyersanyagon is direkt alkotói szándékból eredően volt jelen.
0
2010. március 5., péntek 18:36
Úgy látom, ez a film senkit nem mozgat legalábbis vélemény nyilvánítás szintjén!

Akkor tolmácsolom Nektek szerény meglátásaimat a BD változatról!
A Film maga alapmű!
A hang már a dvd-n is ütött itt meg egyszerűen szavakat is nehéz találni rá,még a
magyar 5.1 is jól szól.
A Képpel kapcsolatban nagyon vártam a BD-T mert a dvd képe köztudottan elég
pocsék,tekintve a sok ködös sötét jelenetet.
Baromi nagyot csalódtam,szemcse szemcse hátán színek mintha nem is lennének!!!!!
Egyszerűen nem értem,hogy lehet hogy ennyire szartak a transzferre tekintve a film
súlyát és a formátum lehetőségeit??!!
Azért kíváncsi lennék más véleményére is remélem más is megvette rajtam kívül.
0