Keresés

Lesz Mátrix díszdoboz?

2004. augusztus 14., szombat 14:45
te nem vagy elvakult mátrix-rajongó. :]
0
2004. augusztus 14., szombat 14:42
Hát én már akkor is kivárom a díszdobozt és azt veszem meg, direkt nem vettem meg egy Mátrix filmet se, se az akciós 1-2.-t, mert vártam a díszdobozra.
0
2004. augusztus 14., szombat 12:56
Az Animátrix annyira tökéletes angol szinkronnal bír hogy el sem tudnék képzelni jobbat.

Díszdoboz kérdésben viszont egyetértek. Ha úgy jelenne meg itt is mint kint... TALÁN megérné (bár nekem Forradalmak nélkül többet érne ;).
0
2004. augusztus 14., szombat 12:45
Nézőpont kérdése.
remaszterelt Mátrix - érdekel
filozofálós kommentár - mérsékelten érdekel
fikázó kommentár - érdekel
Animátrix japán hangsáv - érdekeleredeti Mátrix - megvan (5 éves lesz)
magyar szinkron - nem érdekel
magyar felirat - nem érdekel

Az 5 lemeznyi extra jól hangzik, bár nálam az extrák általában utolsó helyen szerepelnek, de még jó vétel is lehet, ha megfelelően árazzák. Részemről a fenti táblázat alapján egyértelmű, hogy melyik változatot veszem meg.
0
2004. augusztus 14., szombat 8:10
nem is tudom, derc, de ha elvakult mátrix-rajongó lennék, akkor marhára nem lenne mindegy, hogy 5 korongnyi új mátrix-élménnyel lehetek-e gazdagabb, vagy sem. és ez már kapásból nem sorolható "nesze semmi, fogd meg jól" kategóriába. hasonlóan vélekedsz a pánikszoba háromlemezes változatáról is? az is sajátos hibridként jön ki nálunk.
0
2004. augusztus 14., szombat 1:59
"jobb lett volna talán, ha egyáltalán ki se jön?"

Ez a "nesze semmi, fogd meg jól" tipikus esete. Kb. annyit ér, hogy elmondhassák "igen, nálunk is megjelent", de semmi többet. Tudom, nem a WHVH-n múlott, de az eredmény szempontjából ez tulajdonképpen mindegy. Csak aztán nehogy a megjelenés után 3 hónappal jusson eszükbe, hogy de mégis ki lehetett volna adni. Az extrák és az Animátrix miatt lehet jó vétel annak, aki még nem vette meg, ha - mégegyszer mondom - jelentősen olcsóbb lesz az amerikai változatnál.

Az amerikai kiadáson viszont legalább ott van az Animátrix japán hangsávja, már ezért érdemes megfontolni.
0
2004. augusztus 14., szombat 0:51
hát nem a WHV hungary találta ki, abban biztos lehetsz. nálunk ki sem akarták adni a díszdobozt: a magyar warnereseknek ennyit sikerült kiharcolniuk. jobb lett volna talán, ha egyáltalán ki se jön?
0
2004. augusztus 14., szombat 0:16
Bakker. Se remaszterelt első rész, se fikázó kommentár. Remélem a Warner nem akar túl sok pénzt elkérni ezért a felemás dobozért, hiszen akik megvették az eddigi kiadásokat, azoknak ez édeskeveset nyújt. Részemről vagy import lesz (ha olcsó lesz), vagy megveszem a 2-3 részt külön óccsóé.
0
2004. augusztus 13., péntek 22:50
Hát ha nem lesz audiókommentárunk, akkor nyasgem!!!
Hát épp ez volt az ami hiányzott a filmekről, a filozófiai háttér teljes megmagyarázása.Kommentár nélkül szart se ér.Ugyan azt nem veszem meg mégegyszer...melyik idióta találta ki?!
Gratuálok Warner Hungary!
0
2004. augusztus 13., péntek 22:13
Wake Up Neo! - A Mátrix díszdoboz részletei
0
2004. augusztus 13., péntek 21:51
Hát persze, hogy nem mivel ez az R1 amerikai kiadvány.
0
2004. augusztus 13., péntek 21:33
azt elfelejteted le irni,hogy nem lesz rajta szinkron.
0
2004. augusztus 13., péntek 11:06
Most akkor, hogy van? Az alsó és felső kép díszdoboz nem ugyanaz.
0
2004. augusztus 13., péntek 11:06
Ha nem lesz überdrága, akkor megveszem, mivel csak az eredeti Mátrix és az Animátrix van meg, és a Mátrix kép- és hangminősége sem az igazi. Ha drága lesz, akkor megveszem a Reloadedet és a Revolutionst óccsóé. Egyébként a fölső doboz nem olyan rossz, főleg ha a betűk hologramosak lesznek .Az alsó "akvárium" elég borzasztó. Kiadhatnák az remaszterelt első részt újra. Ez lenne kb. az 5. verzió, ami nálunk megjelenik :)
0
2004. augusztus 13., péntek 0:52
egy "díszdoboz" amit nem kell megvanni...
0
2004. augusztus 13., péntek 0:46
csak nézem, nézem és remélem, hogy vmi ázsiai tréh kiadvány, de sajnos nem úgy tűnik......... :(
bár ezekért a filmekért nem kár......
0
2004. augusztus 13., péntek 0:43
na akkor elgondolkoztató...hogy megéri-e az egyszer nézett extrák és a remasterelt 1.rész + Animatrix miatt megvenni ezt és megpróbálni túladni a régieken:)))))
0
2004. augusztus 13., péntek 0:42
Egész jó a kínálat, csak kár, hogy a Forradalmak és az Újratöltve egy rakás sz*r.
0
2004. augusztus 13., péntek 0:36
ez a legrondább díszdoboz, amit a közelmúltban láttam. az a neoizé meg úgy néz ki, mintha demi moore gyúrta volna, miközben patrick swayze gyömöszölte hátulról. :]
0
2004. augusztus 13., péntek 0:25

2 változat lesz:
- normál díszdoboz
- gyűjtői változat neo-szoborral és filmzene cd-vel

A 10 lemez tartalma:
Disk 1 - The Matrix  (digitálisan remaszterelve és újraszínezve)
Disk 2 - The Matrix Revisited (ugyanaz, ami korábban megjelent)
Disk 3 - The Matrix Reloaded
Disk 4 - The Matrix Reloaded Revisited
Disk 5 - The Matrix Revolutions
Disk 6 - The Matrix Revolutions Revisited
Disk 7 - The Animatrix (ugyanaz, ami korábban megjelent)
Disk 8 - The Roots of the Matrix
Disk 9 - The Burly Man Chronicles
Disk 10 - The Zion Archive

Nem lesznek rendezői változatok. A tesók elégedettek az eredeti moziváltozatokkal.

2 audiokommentár lesz mindegyik filmhez. Az egyiken Ken Wilber és Cornel West filozófusok, a másikon három profi filmkritikus, akik mindhárom részt utálják. Andy Wachowski szerint "Ez az eddigi legjobb ötletünk. Kész röhej. Csak ott ülnek 6 órán keresztül, miközben szétcincálnak bennünket".

Az Enter the Matrix c. játék jelenetei rajta vannak a Reloded lemezén, de nincsenek belevágva a filmbe. Külön extraként tekinthetők meg jelenetenként.

Az eredeti kiadásokon szereplő extrák nem fognak szerepelni az új kiadáson (kivéve persze a Matrix Revisited és az Animatrix lemezeket).

Forrás: TheDigitalBits
0
2004. július 5., hétfő 8:19
Az má megvan, de az is nagy érvágás volt! Mér kell mindent gyorsan karácsony előtt kiadni????
Jó, tudom, hogy miért, de akkor is...:((
0
2004. július 5., hétfő 2:27
"lesz-e Mátrix 1-2-3 díszdoboz? "

Nem lesz.
0
2004. július 5., hétfő 0:53
+Alien Quadrilogy...
0
2004. július 5., hétfő 0:46
Ez fasza lesz: idén SW trilógia, Lotr EE, meg ez. Ki a f.szom fogja ezt anyagilag bírni?????????
0
2004. július 5., hétfő 0:18
Boccs, akkor 4.
0