Keresés

Lesz Mátrix díszdoboz?

2004. július 4., vasárnap 23:18
jahogy benne lesz a 10 lemezben az Animatrix is..hmm...azt hiszem decemberben ez a polcra kerül..ha tényleg 20-nál megáll az ára:DDD
0
2004. július 4., vasárnap 22:38
Nálam sajnos keveset számít, hogy hány lemezes egy kiadvány, fő az, hogy mennyi filmet tartalmaz. Ez a Mátrix esetén 3. Ha 25 lemezen jelenne meg, akkor is csak 3.
0
2004. július 4., vasárnap 21:23
Bruhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)

http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T00a8f8c965d38316538933e5e07ab36;cmssessid=9r0v93cf7r5srlj5bb7drlcs72
0
2004. július 4., vasárnap 21:07
Gondoljatok csak az Alien 9 DVD-s kiadására az sem 25 rugó...
asszem 16 vagy ilyesmi...
ha 10 DVD-s kiadvány érkezne nem lenne sokkal több...
0
2004. július 3., szombat 22:48
ahhoz képest én 12.000-ért vettem a Halálos fegyver sorozatot a media marktban :)
0
2004. július 3., szombat 20:08
Hát kicsit rosszul tippeltem, ahogy elnézegettem a Warner díszdobozokat még a Halálos fegyver 1-4. is 16000 HUF-ba kerül pedig csak 4 lemez. Szerintem számitsunk úgy 25000 HUF-ra... de inkább hagyjuk csak spekulálok.
0
2004. július 3., szombat 19:56
15 rugóért 10 lemezt?! Megegyeztünk!:]
0
2004. július 3., szombat 19:54
Hát Warner kiadványról lévén szó szerintem úgy 15000 HUF de lehet, hogy több csak tippelek. Ja és van jó ötletem milyen legyen a díszdoboz: holografikus amit ha mozgatsz úgy tűnik mintha a Mátrix betűk "folynának" rajta.
0
2004. július 3., szombat 19:47
Na, milyen jó, hogy nem vettem meg egyenként. Kérdés, hogy mindezt mennyiért lehet majd kapni...
0
2004. július 3., szombat 19:42
Na úgy látszik még idén jön a Mátrix-trilógia díszdoboza:

A Mátrixból sosem elég?

Tíz leme a Mátrix trilógiának
0
2004. május 21., péntek 15:45
"A hogyan csináljunk pénzt"-ről csak annyit, hogy a fivérek alapból trilogy-t akartak csinálni, de a Warner nem adott pénzt nekik csak az első részhez, mert féltek a bukástól, de a scriptek már akkor készen voltak...
miután siker lett az első, a Warner felkapta a srácokat és jó nagy adag zsét dobott hozzájuk.
Alapból nem bőrlehúzásnak indult, de ha belegondolunk, melyik sikerfilm folytatása nam pénzkeresési lehetőség?!?!
0
2004. május 21., péntek 10:47
Nekem is :o) Nekem épp elég a hagyományos 2-3. rész. Amúgy is úgy érzem, ezek inkább a "hogyan csináljuk még pénzt" elmélet végtermékei, minthogy az 1. rész folytatásai lennének...
0
2004. május 21., péntek 10:01
Hát akkor jó szórakozást! Majd mondd el milyen volt!
0
2004. május 21., péntek 9:40
Jah például én!:)
0
2004. május 21., péntek 9:26
Bőven elég volt végigszenvedni a még így is hosszú folytatásokat, hát még ennyi plusz cuccot, amiben próbálnak a shit-ből castle-t építeni...
Hát nem tudom. Biztos van olyan fanatikus, aki egyszer ezeket is meg tudja nézni ;)
0
2004. május 21., péntek 2:53
Néhány ausztrál online DVD bolt oldalán (pl. az EzyDVD-n is) feltűnt egy 9-lemezes Mátrix megapakk ár, kép és megjelenési dátum nélkül. A kilenc lemezből 3 lemez tartozik a Mátrixhoz, 3 az Újratöltvéhez, 2 a Forradalmakhoz, a kilencedik lemez pedig nem más, mint az Animátrix. Az Újratöltve nagyjából egy órával hosszabb a moziváltozatnál és minden bizonnyal tartalmazza az Enter the Matrix jeleneteit is. A leírás ezenkívül vadiúj HD transzfert, új kommentárokat és amazing mennyiségű egyéb extrát emleget...
0
2004. április 24., szombat 13:26
derceto

Miért baj, ha valaki új topicot nyit.
0
2004. április 23., péntek 21:33
Én meg a Matrix trilógiával vagyok úgy mint mások a Gyűrűk Urával.
Megvan az első 3 verzió, és jöhet a díszdoboz....már várom...:)
Minden pénzt megér!:)
0
2004. április 23., péntek 19:02
Erről régebben - úgy egy hónapja - a DVDCenter-en is írtak, ott is 9 órányi extrát írtak meg a Mátrix tudományos oldalról való megközelítése filmekkel meg minden. Mégis csak azt kéne megvárni én szeretem ha egy DVD kiadásból a lehető legjobb, legtöbb extrával, Director's Cut verzióban van meg. A kérdés csak az, hogy mikor jön.
0
2004. április 23., péntek 15:41
Hát ha már eddig vártál az első két résszel, akkor miért pont most vennéd meg őket? Azért készülj fel arra, hogy egy évig még valószínűleg nem lesz Mátrix-díszdobozod.
0
2004. április 23., péntek 14:28
Aszta! Meggyőztél, ezt inkább megvárom! Köszi a választ.
0
2004. április 23., péntek 14:24
Lesz, méghozzá eddig nem látott extrákkal és ha minden igaz, minden filmből lesz egy director's cut, ahogy az már lenni szokott.
Részlet egy interjúból az egyik készítővel:

We are currently in development on over one dozen hours of new material for this upcoming collectors edition release. This expanded edition of discs will include detailed documentaries on the philosophy and science behind the Matrix scripts as well as a look at the history of action cinema. EMP is also creating a densely layered documentary package estimated at nine total hours using footage that has not been seen in the other Matrix releases.
0
2004. április 23., péntek 14:23
Jaj-jaj bocsánat. Jogos, nem néztem körül.
Azt viszont GONDOLTAM hogy lesz díszdoboz (az oviban mondták a haverok), de úgy értettem hogy szerintetek lesz-e a közeljövőben vagy inkább vegyem meg most ami van és ne várjak.
Fenékberúgást megérdemlem, küldd el e-mailben. :-)
0
2004. április 23., péntek 12:44
Szia mazur!

Először is egy jó nagy fenékbebillentés a felesleges topicnyitásért!

Másodszor is, nem tudom hogy melyik bolygón éltél eddig, hogy ilyen kérdés megfordul a fejedben. El tudod képzelni, hogy nem lesz díszdoboz? Honnan jut eszedbe ilyen őrültség? Persze, hogy lesz díszdoboz, ezt még az ovisok is tudják mindenféle bejelentés nélkül.

De ha esetleg az érdekel, hogy mikor lesz, és mi lesz rajta, hát arra most senki sem fog tudni neked válaszolni.

0
2004. április 23., péntek 11:09
a mátrix filmek fórumai mire valók???
0