Keresés

Terminátor 2. - Az ítélet napja (2 DVD)

2015. szeptember 18., péntek 12:35
Sziasztok,
elképzelhetően lehetetlen a kérés, de LK feknit keresek a dvd-hez. Akinek lenne hibátlan és megválna tőle, kérem írjon! Köszönöm.
creed8.fekete@gmail.com
0
2015. július 7., kedd 17:58
Hupsz, csak a linket akartam beszúrni :(
SuperHeRo
0
2015. július 7., kedd 17:58
Ez volna az

SuperHeRo
0
2015. július 7., kedd 13:59
Köszönöm szépen! :)
0
2015. július 7., kedd 13:55
Igen, létezik az a kiadás, még a Legendák Klubja széria alatt futott. Van egy ezüst színű feknije, ahol a fémcsontváz látható dombornyomással.
0
2015. július 7., kedd 13:53
Úgy hallottam, ebből korábban készült egy limitált silver dobozos magyar kiadás. Vagy az kamu?
0
2014. augusztus 3., vasárnap 10:58
Ezt találtam, megvan esetleg valakinek?

http://www.hopeofthefuture.net/bitsbytes/fanedit_t23dthope.html
0
2014. július 21., hétfő 20:59
Ha jól értem, nincs is belőle két példányod. Ennyire nem számít a magyar vonatkozás, hogy minden hazai kiadást eladtál a filmből?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. július 21., hétfő 17:20
Nos, az úgy történt... hosszú történet :) Szóval, mikor elkezdtek megjelenni itthon a DVD-k akkor elkezdtem sorban megvenni őket. Utána kijött a DVD digipack. Ekkor eladtam az első kiadásokat, de a 2-esből megmaradt a füzet. Vevőnek nem kellett én pedig beletettem a digibe. Most meg jött a kék korszak, 1-es, Salvation meglett BD-n. De úgy döntöttem megnézném a második és a harmadik részt is kéken, így megvettem az USA 4 lemezes BD digit. Ezáltal eladóvá vált az itthoni DVD digim és ebből ugye felszabadul egy füzet mert nem szerves része, a BD kiadásba meg nem annyira fér bele így is telepakoltam lentikuláris cuccokkal :)
0
2014. július 21., hétfő 16:53
Bocs, az első mondat természetesen nem kérdés. :)
0
2014. július 21., hétfő 16:53
Igazi jótét lélek vagy? Neked hogy lett belőle fölös példány?
0
2014. július 21., hétfő 16:15
Ha valakinek hiányzik ebből a kiadásból a füzetke és szüksége lenne rá, annak tudok adni egyet. Ingyen persze :)
0
2011. július 6., szerda 15:34
off.: volt vmi hasonló az egyik SW lemezzel is, csak ott extrák jöttek elő, de persze a 1138-at kell beütni :)
0
2011. július 6., szerda 9:16
Annyira felkeltette az érdeklődésemet a téma, hogy tegnap meg is néztem ezt a bővített speciális változatot. Remek film ez mindhárom változatban.
0
2011. július 3., vasárnap 23:53
Pedig a DVD-ről van szó. :-)

Talán próbáld meg a főmenüben beütni az ítélet napja dátumát: 8,2,9,9,7 (1997. augusztus 29.) A távvezérlőn lehet, hogy így kell beütnöd: 08,02,09,09,07, a puska pedig ott van a menüpontok mellett jobbra - ez egyébként a hazai DVD-n is látszik, de ott nem működik, a mi lemezünk csak a sima bővített változatot tartalmazza.

Ha sikeresen jártál el, a római számok szöveggé változnak: "THE", "FUTURE", "IS", "NOT", "SET", és voilá, a menüben megjelenik az "Play Extended Special Edition" opció is.

Részletekért klikk a képre:
0
2011. július 3., vasárnap 18:39
Akkor engedjetek meg egy ellenvéleményt is:
Én azóta szeretem a T2-t, mióta láttam a bővített verziót. Egyszerűen képtelen voltam elfogadni azt, hogy a robot egyszercsak érző lény lesz. Megérti, miért sírnak az emberek, és a végére majdnem egymás vállán sírnak.
A bővítettből kiderül, hogy egyszerűen John nem találta elég meggyőzőnek a gépbe programozott emberi reakciókat, ezért kibővítette őket, újakat, hihetőbbeket "tanított" meg neki, hogy emberibbnek tűnjön. Mivel a termniátor gyakorlatilag egy számítógép, sokkal hihetőbb, hogy átkapcsolja a "Read Only Memoryt", mint megtanítja érezni.
0
2011. július 2., szombat 14:06
Igen, a chipes rész tényleg nem rossz, annak még jelentősége is van, de a Kyle-os jelenetet én már soknak tartom, olyan "vasárnap délutáni családi tévématiné a Disney-vel" érzetem van tőle. Amikor a T-1ooo-es elkezdi random módon utánozni a tereptárgyakat, az meg mintha egy rossz bohózat lenne.
Amúgy az Alins-nél is feleslegesnek érzem a bővítéseket, Cameronnál is lehet diagnosztizálni a Lucas-szindrómát: túldíszíti az egyszer már tökéletesere faragott művet.
0
2011. július 2., szombat 13:59
Az, gondolom, BD lehet, mert dvd-n nekem is megvan az USA Ultimate Edition de azon csak a mozis és a nálunk is megjelent rendezői van, a tovább bővített sajna nincs.
0
2011. július 2., szombat 13:50
Nekem megvan az amerikai Ultimate Edition, azon mindhárom változat nézhető: a mozis, az itthon is megjelent rendezői, és a bővített rendezői változat is. Ez utóbbi két ponton tér el a rendezőitől: a T1000-es átkutatja benne John Connor szobáját, miután kinyírta a kutyát az udvaron, és a film az öreg Sarah Connor játszótéri jelenetével zárul.
0
2011. július 2., szombat 13:37
Szerintem a chipes rész illik a filmbe, meg Kyle kivágott jelenete is.
Persze értem, hogy hosszú volt a film velük (mármint... mindegy), de az igaz, hogy választható mozis verzió elfért volna a lemezen (akár az Alienes módon).
Az a!ternatív befejezés meg... hát azon dolgozni kellett volna...
0
2011. július 2., szombat 13:03
Érdekes volt látni az eredetileg tervezett befejezést, bár nekem kissé cukros, úgyhogy én örülök a végső verziónak. Amúgy is jobbnak tartom a moziverziót, a kivágott jelenetek túl direktek, szájbarágósak, ráadásul feleslegesek is. Én sajnálom, hogy nem választható a mozis vágás a dvd-n.
0
2011. július 2., szombat 1:35
És még ma is simán megállja a helyét. :-)
0
2011. július 2., szombat 0:16
20 éves lett a jófiú Terminátor
0
2009. november 25., szerda 13:29
Ez meg honnan került elő? :)
0
2009. március 7., szombat 18:11
http://www.traileraddict.com/trailer/terminator-2/skynet-trailer
0