Keresés

Terminátor 2. - Az ítélet napja (2 DVD)

2007. augusztus 31., péntek 20:12
hát semmi... - nem megy ez még nekem... :(
0
2007. augusztus 31., péntek 20:11
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/070831/TERMINATOR2_EXTRA-0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

NA akkor ez itt mi? (jó jó lehet hogy nem látszik tökéletesen de szerintem tuti hogy "800 series  model 101")
0
2007. augusztus 31., péntek 19:57
Ja értelek.
Akkor meg Robert Patrick a T-1000-es sorozatból a 001-es modell.
Jól következtetek?
0
2007. augusztus 31., péntek 19:54
Szerintem meg T-800-as sorozatból, a 101-es model.

Ezt (talán) alátámassza az extra dvdn lévő legelső trailer. (+ Arnold csak annyit mond hogy 101-es model.)
0
2007. augusztus 31., péntek 19:53
Szerintem meg T-800-as sorozatból 101-es model.

Ezt (talán) alátámassza az extra dvdn lévő legelső trailer. (+ Arnold csak annyit mond hogy 101-es model.)
0
2007. augusztus 31., péntek 19:47
A wikipédiában  is T-800 ként említik Arnie-t.
:-S
0
2007. augusztus 31., péntek 19:41
Tök jókat írsz, de használd már a "VÁLASZ ERRE" funkciót! XD
0
2007. augusztus 31., péntek 19:19
Úgy rémlik az első részben amikor Kyle álmodik a jövőcsatáról. Az a rész ahol a bunkerban rájuk tör egy Terminator amit a kutyák jeleznek. Az talán a 800-as.
0
2007. augusztus 31., péntek 19:18
hülyevagyok és nem tudok binárisan számolni, elnézést... szóval t-101es volt és t-1000res, t-800ról hol beszéltek?
0
2007. augusztus 31., péntek 19:16
a t-101 Arnie, mindkét filmben ezzel a típusjelzéssel megy. magyarul az 5.ös típusú terminátor, figyelembe véve, hogy az utódja a t-1000es modell (a folyékony), azaz a hatos:) a t-800ra én nem emlékszem... nem azok voltak a gumibőrűek?
0
2007. augusztus 31., péntek 18:53
Hy!

Na most akkor valaki okítson ki engem legyenszíves!
Egyzser T-101-es modell az öreg Arnie, másszor meg T-800-asról beszélnek!
Most akkor mi az igazság? Mi -ha van- különbség a 2 jelzés között?
0
2007. július 9., hétfő 23:09
Ehhez a filmbevágáshoz én is hozzászólnék.Treat Williams egy másik
filmjében egy fontos koronatanút visz egy vonathoz egy terepjáróval egy
hegyi ösvényen, és közben lőnek rá helikopterből.Ezt a részt teljes egészében
a Hajszál híján című Gene Hackman filmből vették át.
Egy múltkor a retekklubbon vetített hegyek közt játszódó c kategóriás
akciófilmben pedig a Jég és föld között jeleneteit másolták be.
Azért érdekes, hogy az eredeti filmet készítők nem tiltották le a  filmjeik
egyes részének az ellopását.

0
2007. július 9., hétfő 19:03
Ha már így előkerült ez a topic, erre a hsz-re reagálnék:kb. egy évvel ezelőtt adtak egy nagysikerű akciófilmet, Treat Williams főszereplésével - valami zsarut játszott a filmben és egy vöröses-piros kabrióval járt...  Ismerős?Segítek:Az utolsó akcióhős!!
Amikor a reklámot láttam párszor fél szemmel, azt hittem, hogy azt a filmet adják, de mint utólag kiderült, tévedtem. Szinte az összes valamire való akciójelenet átkerült ebbe a filmbe, bár kicsit furán jött le a dolog. Főleg az, amikor közeliket vágtak be Treat-ről, amint éppen kétkeréken száguldozik a kocsival és közben sz*rrá lő mindent/mindenkit. Úgyhogy azért hozzá is tettek valamit, de kicsit sem volt gagyi, á!Én nem hiszem, hogy erre engedélyt ad bármelyik rendező/stúdió is!
0
2007. július 9., hétfő 18:30
Épp be akartam írni, hogy nem Bolba Tamás John magyar hangja, de látom, hogy felesleges.
0
2007. május 25., péntek 13:23
Erre bukkantam:
Sarah connor chronicles
0
2006. augusztus 13., vasárnap 17:51
Ezen kifeküdtem:

"PokerFace ÉRTÉKELÉSE:  

KRITIKA:
Na beszereztem én is egy T2 korongot,sztem nagyon tuti film,pedig nagyon kevés sci-fi van amit szeretek,nekem személy szerint jobban teccik mint az első rész,a 3 rész közül ez a kedvencem.
A korongrol:A hang az szuper magyar és az angol is,a képet ugyahogy tudták feljavitották,de sajna nem tökéletes,extrákrol nem irnék mert öszintén szolva nekem csak egy cd van meg valami special edition a movie meg minden nem mondom meg honnan szereztem mert hát....Na szal szuper
ahogy ezt el nézem amit itt árulnak ez meg talán még szuperebb szal ki ne hagyd!"

A stílus a legkevesebb. Az, hogy keveri a CD-t a DVD-vel, már csak megmosolyogtat. De egy nyilvánvalóan warez példány alapján megítélni a képminőséget, az már meredek. A film bő két és fél órás, a két 5.1-es hangsáv mellett talán ha 3400kbps maradt a képre...

A kritika pofátlansága mellesleg letaglózó. Pedig volt ez a kidvány már 1990,- Ft is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. június 20., kedd 1:43
Bocs: Minárovits. TS-sel. És persze az eredeti változatra gondolok.
0
2006. június 20., kedd 1:37
Palee: Csak a pontosítás végett: John Connor (Edward Furlong) magyar hangja Minárovics Péter volt. Bolba Tamás a focistafrizurás haverját szinkronizálta.
0
2006. február 13., hétfő 18:33
2 rugót meg ér. Többet nem.
0
2005. október 22., szombat 23:49
Hát basszus, ilyen cím alatt milyen filmet vártál? :]
0
2005. október 22., szombat 23:44
Gaaal: "Arnold legnagyobb színészi alakítása és a legnagyobb fizikuma látható ebben a filmben!"

Muhaha, ezen jót derültem. Kifejezéstelen arcú robotot alakítani valóban színészt próbáló feladat, ami pedig Arnie fizikumát illeti, szerintem te nem láttad egyik korábbi filmjében sem, vagy mondjuk Mr. Universum-ként. Ha az ugrabugrálásra gondolsz, azokat kaszkadőrök csinálták.
0
2005. szeptember 23., péntek 20:16

Hello.

Nem tudom látta-e valaki Szeptember 20-án a TV2-őn Az elveszett anthrax c. filmet Dean Cain (Superman TV-sor) főszereplésével, mert én le voltam döbbenve mikor kivágott filmrészleteket láttam a T2-ből beleillesztve ebbe a filmbe. A filmet félszemmel néztem és valami irodaépültben voltak, amit két fickó elfoglalt. És ebbe a részbe illesztették be a T2 cyberdynnél játszodó képsorait.
Az egyik vicces rész mikor a fickó (ahogy Schwarzenegger is) a KITÖRT ablakhoz áll s golyózáport nyit a rendőrökre. Mithacsak azért lett volna ez a rész mert ezt is beletehették a T2-ből. Ezt is szépen bele/összevágták. Vicces volt az egész. Én csak ámultam és bámultam. James Cameron (gondolom az Ő beleegyezése kellett) hagyta hogy ezt tegyék csak hogy sporólhassanak.
A filmet tovább nem néztem, szóval lehet hogy még más is "műveltek" a filmben.
0
2005. április 30., szombat 20:23
Az nem baj, ez is a marketing része. ;) A T3 olyan, mint egy A költségvetésű B film, s mint ilyen, az egyik legjobb! :)
0
2005. április 25., hétfő 21:06
A producerek, konkrétabban Andy Vajna ajnározára nagyobb volt, mint maga a film. ; )
0
2005. április 25., hétfő 19:43
Nem értek egyet, imádom a T3-at. ;)
0