Keresés

Terminátor 2. - Az ítélet napja (2 DVD)

2005. április 25., hétfő 17:37
Az előbb elfelejtettem: szerintem egy egész jó első rész után egy nagyon jó második rész következett. És itt abba is kellett volna hagyni a történetet. Vagy ha már folytatni akarták, legalább valami színvonalas filmet készítettek volna. A Terminátor 3 ugyanis az egész Terminátor sztori megerőszakolása.
0
2005. április 25., hétfő 17:34
Teljesen egyet értek az előttem szólóval!
0
2005. április 24., vasárnap 13:00
Hála az égnek, hogy nem azt a véget hagyták benne! Szerintem egyszerűen pocsék az alternatív befejezés. A kimaradt jelenetek pedig abszolút nem hiányoznak nekem, ha egyszer kijönne egy szinkronos mozis verzió, szívesen becserélném rá a special editionömet. :(
0
2005. április 24., vasárnap 10:50
Csak az a gondom, hogy szerettem a film szinkronját és így nem tudom élvezni.
A 3. elkészült volna, de gondolom, hogy más vége lett volna, bár ki tudja.

mindig kitudnak találni valami oltári nagy baromságot a folytatás ürügyén.
Igazad van.
0
2005. április 24., vasárnap 10:45
g101, nem értem a gondod.A filmet nem muszáj szinkronnal nézni.
Mellesleg a 3. rész még így is elkészült volna, mindig kitudnak találni valami oltári nagy baromságot a folytatás ürügyén.
0
2005. április 24., vasárnap 10:10
Vanak olyan jelenetek, amik nem lényegesek, de mégis jó, hogy belekerültek;
- Dyson otthon anyucival
- Max halála
- Mosolygás
de olyanok is vannak, amiket kár lett volna hagyni elveszni;
- chip kivétele
- T-1000 meghibásodása
- szoba átkutatása (nem is tudom, hogy miért nem rakták vissza)

Abban viszont egyetértek, hogy úgy kellett volna megcsinálni a lemezt, mint a Függetlenség Napját és társait.
Nekem jobban tetszett volna, ha az új jelenetek csak feliratozva lettek volna, mert a gyerek hangját nagyon nem bírom.
Nekem tetszenek az új jelenetek, így teljes a film.
Ha annak idelyén Cameron a játszóteres véget rakja be a mozi változatba, akkor a 3. rész sem ilyen lenne. Akkor tényleg meghiúsult volna az ítéletnap.
0
2005. április 24., vasárnap 1:13
Na, ezeket a jeleneteket én is láttam. Kösz az infót. Igazság szerint nekem a "mozis" verzió jobban tetszett. Szerintem a visszaillesztett jelenetek nem olyan lényegesek. Csak hosszabb lesz a film. Ez csak az én véleményem.
0
2005. április 23., szombat 15:44
ja:)
0
2005. április 23., szombat 15:23
"A fekete alkalmazot(fene se tudja a nevét)"

Miles Bennett Dyson-ra gondolsz?
0
2005. április 23., szombat 15:21
"tévés változathoz képest"

Az inkább mozis változat.
0
2005. április 23., szombat 15:03
Ja, bocsi Wrack az első sorért, most olvastam csak végig az előző monológokat.
0
2005. április 23., szombat 15:01
Wrack, te láttad egyáltalán a rendezői változatot?
Pár fontosabb törölt jelenet:Az diliházban Saraht kicsit megfegyelmezik az ápolók.
Sarah látomása, John apjáról.
Sarah megkísérli elpusztítani Arnie központi chipjét, de John megakadályoza
Arnoldot mosolyogni tanítják
A T-1000-s rendszerhibája
A fekete alkalmazot(fene se tudja a nevét) bemutatja a feleségének a Skynetet.
A többi kimaradt jelenetre nem nagyon emlékszem.
0
2005. április 23., szombat 14:21
Tud valaki segíteni? Ebben a változatban milyen jelenetekkel egészítették ki a filmet a tévés változathoz képest?
0
2005. április 21., csütörtök 23:10
Bocs, akkor mindent visszavonok. Hülye voltam. Csak idegesített a dolog, mert azt hittem, hogy ennyire elcseszték a filmet. Egyébként tényleg másoltan került a kezembe, de védelmemre szóljon, hogy nem tartottam meg, mert csak eredeti DVD-ket gyűjtök. Ugyanakkor, szeretném ha segíteni valaki abban, hogy kábé mik azok a jelenetek, amik ezen a változaton a filmben szerepelnek?
0
2005. április 21., csütörtök 20:28
Ha írott DVD-n került a kezedbe, ne is csodálkozz. R1-ben úgy jelent meg a második rész, hogy menüből választhattál, melyik verziót akarod lejátszani: volt eredeti mozis, volt Special edition, és volt extended special edition, mint rejtett extra. Sajnos a Kinowelt nem rendelkezett olyan gyártó/fejlesztő kapacitással, hogy ezt a seamless branching-et a PAL DVD-re is átültesse, így csak a special editiont adták ki, de ugyanolyan rejtett extraként (a főmenüből az Ítélet napja dátumát begépelve) kivágott jelenetként elérhetővé tették a Special extended edition plusz jeleneteit is. Ez volt az alternatív játszóteres befejezés (iszonyatosan vérgagyi :-), illetve amikor a T-1000-es végigszkenneli John szobáját, miután kinyírja Max-ot, a kutyát.
Te valószínűleg az R1-es DVD-t, vagy az XSE verzióról készült rippet láttad.
0
2005. április 21., csütörtök 20:08
Magoo: egy fél éve kezembe került egy T2 változat. Azt gondoltam, hogy ez az. Az is kb. ilyen hosszú volt. A végén nem egy országút képe volt, hanem egy játszótéré. Lehet, hogy ez mégsem az a változat. Meg tudod esetleg mondani, hogy kb. milyen jelenetekkel bővítették? Előre is kösz, és ha hülyeséget írtam, akkor bocs.
0
2004. november 22., hétfő 19:46
Bocs, úgy értettem, hogy a realitásnak nincs köze az idő múlásához. Ellenben az idősíkok külömböző időpontokat jelentenek kb.
0
2004. november 22., hétfő 12:40
Azért reméltem, hogy lehetett érezni az idősikok között az iróniát (ezekszerint nem annyira). Egyébként nem vagyok kronológia szakértő ;) és egyébként sem igazán értem ezt a mondatot: "Nem idősík, mert az időben van, hanem amire te gondoltál, realitás."
0
2004. november 22., hétfő 0:09
No, azért a T3 története jelentősen különbözik az első 2 részétől (ami gyakorlatilag totál ugyanaz mindkettőben, egy-két apró változtatással). A T-X-et azért küldi vissza a Skynet, hogy biztosítva legyen az Ítélet Napjának eljövetele, a T-850 feladata pedig nem a T-X megállítása, hanem hogy Brewster és Connor biztosan túlélje ezt a napot. Természetesen a két kiborg útja keresztezi egymást, dehát az lenne csak a csúnya, ha nem így lenne. :)
0
2004. november 21., vasárnap 19:32
Éppen ez az. Nagyon sok elmélet létezik, senki sem tudja, mi az igaz. Én úgy gondolom, hogy közel áll az időgép működése a teleportéhoz. Szerintem előbb lesz teleport, aztán időgép.
0
2004. november 21., vasárnap 18:58
de ha nem úgy fogjuk fel a jövőt mint egy lineáris kötegelt folyamatot hanem mint egy áramkört vagy egy programot, ahol vannak kapuk, visszacsatolások meg miegymás, akkor nem feltétlenül paradox a múlt megváltoztatása.
0
2004. november 21., vasárnap 18:18
Ja.
Jézuskirály: Nem idősík, mert az időben van, hanem amire te gondoltál, realitás. Csak lehet, hogy jobban tetszene nekem is az a realitás, amiben az ötöslottón nyertes vagyok. Mert ugye engem nem boldogít, hogy egy másik realitásban megnyertem a lottót.
Szerintem a jövőt nem lehet megváltoztatni, mert amikor történik már eleve úgy történik, hogy visszajöttek a jövőből. Nem úgy, hogy minden megy simán és utána replay és visszajönnek, hanem már akár születésük előtt is itt járhattak. Ez olyan mint a sors. Mint a T1-ben lásd John apját! Előbb itt volt, mint megszületett volna.
0
2004. november 21., vasárnap 17:12
És már el is jutottunk a sliders-hez:)
0
2004. november 21., vasárnap 13:16
Különben, ha már a logika keresésénél tartunk, szerintem ott kéne kezdeni, hogy ha a múltba visszamehetünk és szabadon cselekedhetünk bármit - ezzel megváltoztatva a jövőt, akkor az a bizonyos jövő sem létezne - vagy legalábbis nem lenne fix, akkor viszont képlékenyen változna - egyfolytában. Ugyanigy a múlt is, mert az azelőtt történt dolgoknak az a jövője, nem? Úgyhogy semmi sem lenne fix, az egész világ egy nagy káosz lenne, minden minden pillanatban megváltozna. Szóval eleve logikátlan az egész, viszont egy science fiction-be kiváló. Ezért baromság mindent logikusan felfogni ebben a filmben. Ui: felfoghatjuk még úgy is, hogy végtelen számú idősik létezik, sokféle jövő, sokféle múlt, sokféle jelen. Akkor viszont értelmét veszti bármit is megváltoztatni, hisz ha egy becsődöl, ott a többi végtelen számú jövő.
0
2004. november 21., vasárnap 12:45
bár a 3.at csak egyszer láttam és lehet, hogy rosszúl raktam össze a képet, de amikor abban a hangárban szétpüföli az autó motorháztetejét ott megáll egy időre. akkor nem törölte az utasításait?
mondjuk lehet, hogy a Robotzsaruval vontam hibásan párhuzamot amikor az "kiégette" az OCP programját és nem voltak utána direktívái :)
0