Keresés

Terminátor 2. - Az ítélet napja (2 DVD)

2004. november 21., vasárnap 10:10
" "rebootolt", tehát nem volt küldetése sem."
Ezt a részt nem igazán értem.
0
2004. november 20., szombat 23:35
a 2. részben is átállították olvasó üzemmódra, tehát tudta volna módosítani a programját. a 3.-ban pedig "rebootolt", tehát nem volt küldetése sem. tehát mindkettőben volt változás. így vagy mindkettőben megtehette volna, vagy egyikben sem :)
0
2004. november 20., szombat 21:12
Az egy másik robot volt, lehet, hogy más beállításokkal. Ha nem, akkor is az volt az elsődleges felsdat, hogy megvédje John Connort és Chetrine Brewstert. => Megsemmisíteni a veszélyforrást, TX-et. Ezzel a veszélyt pusztította el, nem csak "öngyilkos" lett. KÜLDETÉS VÉGREHAJTVA, és ez az elsődleges.
0
2004. november 20., szombat 19:52
arról is szó volt a 2. rész végén, hogy a t800as nem tudja magát elpusztítani, a 3. végén tulképpen mégis megteszi..
0
2004. november 20., szombat 19:44
Az első részben amúgy elmondták, hogy nem lehet visszamenni a jövőbe, ahonnan jöttek. Mellesleg azt is elmondták, hogy csak élő szövet mehet át az időn, ehhez képest a mimetikus polyalloyd is mesztelenül érkezik (pedig át se jöhetne!!!). James Cameron magának mondott ellen. Ha meg a gépek építettek egy hiper-szuper időgépet amivel mégis átjöhetne,  -persze erről nem beszélt senki a filmekben- akkor miért mesztelenül érkezik a T1000 és a TX?????
Mivel terminátorok, lehet, hogy terminálni kezdenének, miután az elsőrendű célpont megsemmisült. Lehet, hogy ez a főprogram fut tovább. Mivel ezek nem következnek be úgysem, nem is szükséges rajta polemizálni. Bármit ki lehet találni.
Hóhér:
A jövőben nem semmisítenék meg az összes embert, mert mondták az 1-ben is, hogy hullacipelésre is használják. Egymással nem hiszem, hogy háborúznának, mert mindent a SKYNET irányít. Olyan mint a kisgyerek a játékvasúttal. Arra megy, amerre akarja.
0
2004. november 20., szombat 14:17
Én azon gondolgoztam el mit tenne/mi lenne a Terminatorral akár az 1.-ben vagy 2-3.ba, ha teljesítenék a küldetésük. Az idők végezetéig ott állnának bambán a megölt személy mellet vagy hozzálátnánk az Ítélet Napja előkészítéséhez vagy visszamennének a jövőbe persze ha nem robbantották volna fel mind 3x az időgépet miután visszaküldtek egy védelmezőt az emberek.
0
2004. november 19., péntek 20:29
Azért örülök ,hogy figyelsz több ilyen csinytevést ejtetem már de eddig senkinek ne tünt fel.Nos egy eszme futtatás:Terminátor ugye adott elérünk a 3. rész végéhez ,jön az atom ,majd véres harcal kezdik kiirtani az embereket a robotok
de mi lesz ezek után a robotokal ha már nincs egy szál emberfia sem.egymásal háborúznak mint mi tettük annak idején vagy kitalálnak egy olyan programot amelyek az emberi létet stimulálják,mert ha igy van akkor már el is jutottun a matrix-hoz. lehetne a matrix alcíme pl: terminator 6 .VÉLEMÉNY?
0
2004. november 19., péntek 16:20
"üldözi a motort és már már azt hiszik ,hogy lerázták "

Kik? Csak John volt a motoron. A TERMINATOR csak később ért oda.
0
2004. november 18., csütörtök 21:06
Az a kedven jeleneteim:1. amikor elöször találkozik a két terminátor a plaza személyzeti folyosóján ,kellemesen izgalmas 2.amikor a t1000 kamional üldözi a motort és már már azt hiszik ,hogy lerázták öt akkor a fenti híd pillérröl zsuty le a kamion, no az fenomenális.3. az egész film.
0
2004. november 12., péntek 16:04
Sokáig ez sem volt!
0
2004. november 12., péntek 11:01
"Gondoljatok bele, milyen szar lenne, ha még meg se jelent volna!!!"

No igen... ez a tipikus mentalitás. Örüljünk -elvtársak- hogy legalább ez van. Dühitő
0
2004. november 12., péntek 9:48
Arnold és mexikói gyerek a sivatagban.
0
2004. november 11., csütörtök 9:35
A T2 legjobb jelenete ...hm, hát A FŐCÍM, MI MÁS?!
0
2004. november 11., csütörtök 8:43
azon filózok, melyik a legemblematikusabb jelenete a t2-nek, de csak nem sikerül választani a millióból. b+, cameron, elég a mélymerülésből, csinálj már valamit!
0
2004. november 11., csütörtök 8:33
Vitán felül álló, all-time best scene:

Schwarzi kilép a Pescadero liftjéből, Linda pedig szépen, lassítva elcsúszik és kiabálja: "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!".
0
2004. november 10., szerda 21:18
-T1000 leugrat a hídról.
-Amikor Schwarzenegger átveszi a gyereket aző motorjára.
-Menekülés a Pescaderoból.
-Amikor lenyúzza a kezét.
0
2004. november 10., szerda 21:13
Amikor a termi minigunal végig robbantja a rendőr kocsikat vagy amikor Hamilton másodpercenként belelő eggyet a T1000-be
0
2004. november 10., szerda 21:01
Mik a kedvenc jeleneteitek?
0
2004. november 10., szerda 20:59
Maky te biztos azt a dvdt vetted meg mint mi?Bár abban igazad van hogy a többi legendák klubja filmet tényleg röhejesen kevés extrával adták ki.Kivéve néhányat.
0
2004. november 10., szerda 20:49
Szerintem nem kritizálni kell, hanem örükni, hogy végre megjelent!
Gondoljatok bele, milyen szar lenne, ha még meg se jelent volna!!!
0
2004. november 10., szerda 19:09
kevés extra...

- 26 fő közreműködésével készült audiókommentár
- 3 teljes dokumentumfilm (kb. 3o perc farabonként)
- videóarchívum (5o kisfilm - 5o perc)
- 7oo(!) kép
- komplett forgatókönyv
- sokszáz oldalas filmdokumentum
- 4 előzetes

mind magyar feliratos.

no, igen, ennyi extrával valóban nem lett volna szabad kihozni ezt a filmet.
0
2004. november 10., szerda 14:58
maky: mit beszélsz nem olyan kevés az extra hasonlísd össze a Hegylakó DVD-vel na azon tényleg kevés extra van. Amúgy engem először is a film érdekel, utána, hogy azt milyen minőségben vitték DVD-re és azután az extrák. A hangról: nézd az eredeti DTS ES hanggal. Én tökéltetsen elégedett vagyok a DVD-vel, még akkor megvettem volna ha csak 1 lemezes kiadásban jön ki.
0
2004. november 10., szerda 13:57
Sziasztok!

Schwartzenegger egyik legjobb filmje. Szégyen először is az, hogy nem fémdobozban vannak a filmek. A másik pedig az, hogy az extrák mennyisége röhelyesen kevés. Amikor először szó volt arról, hogy behozzák a filmet magyarországra, csak az extrák részletes ismertetésének átolvasásával egy teljes estét töltöttem el!!!!! Az, hogy magyarországra behozták a filmet óriási dolognak tartottam, de ilyen kevés extra anyaggal jobb lett volna, ha egyáltalán nem hozzák be! Ugyanis nagyon nagy csalódás az, hogy az extrák mennyisége ilyen gyérre sikeredett. Ez szégyen, egy ilyen filmnél meg pláne. A legendák klubja meg egy nagy gagyi dolog. Minden film ilyen kevés extrával kerül a boltokba. Az ember megveszi a filmet, mert most az a módi, hogy kevés ideig lehet csak megvenni a legjobb filmeket. A régi szép időkben amikor még alámondásosak voltak a filmek, akkor az emberek egymás között másolták ezeket. Mindig hozzá lehetett jutni minden filmhez. Ez van. A film frankó, de Edward Furlong szikronhangja mármint az extra változathoz kiválasztott gyerek hangja nem is hasonlít a régihez. Persze nehéz találni egy hasonló hangot és gondolom nem volt sok idő a keresgélésre, de azért még is ez egy frankó film, ez nem szabad lett volna elszúrni. Az extra jelenetek hangja nagyon tompa.
0
2004. szeptember 8., szerda 9:32
:-) Köszi.
0
2004. szeptember 7., kedd 16:52
Igen de F-BIT Bac azt kérdezte melyik tudja a DD 5.1 EX-et. Az InnoAX Audio Exteme 5.1 hangkártyám is tudja a Dolby Digital-t.
0