Keresés

Sherlock Holmes (2009) (Blu-ray)

2011. február 13., vasárnap 9:48
akarom.
0
2011. február 13., vasárnap 9:46
film lejátszása közben működik ez a funkció,tehát mikor a film lejátszását elindítjátok?
abban az esetben,ha ha részeként alapon megnézni nincs gond.
0
2011. február 12., szombat 23:40
Dettó! Nálam is minden rendben van!
0
2011. február 12., szombat 21:37
nálam Sony S550-nél működik minden.
0
2011. február 12., szombat 20:10
"Létezik az hogy egy Blu-ray lejátszó (esetemben egy Sony BDP-S350) nem játsza le a "Maximális Moziélmény" opciót??? Mert hallottam olyat hogy bizonyos lejátszók nem kompatibilisek ezzel a funkcióval...Én ha rákattintok az extráknál,a lejátszó számlálója nullára áll és csak a fekete sötétség,semmi más..."

ma megnéztem a filmet és ugyanezt tapasztaltam az extrák terén lg lejátszómmal, ezért, akinek meg van és nem sony vagy lg a lejátszója, kíváncsi lennék, működik-e.

(így nem müxik a kép-a képben, fókuszpontok stb a film nézése közben, sőt beállítási lehetőséget se találtam ezzel kapcsolatban a menüben...)

0
2010. december 6., hétfő 15:31
Nem rossz film, de én picit másra számítottam. De így is megérte a pénzét, Robert Downey Jr. jól nyomta.

A BD-kiadás képminősége szuper, bár igencsak stilizált képi világgal rendelkezik, ami vagy tetszik valakinek, vagy nem. Alig érezteti hatását a digitális kamerás felvétel, rendesen agyon van szűrőzve, de a rendező szándékát maximálisan visszaadja a transzfer, természetesen az eredeti 1.78:1-es képarányban, VC-1 kódolással. Képbutító eljárást (DNR / EE) nem fedeztem fel.

Az eredeti dts-HD MA 5.1 hang megérdemli a referencia-jelzőt, igencsak jól sikerült a keverése. A moziszinkronba nem hallgattam bele.

Extrákat sem néztem. Viszont a borítón elírták a film időtartamát. 101 percnek van feltüntetve, holott valójában 128 perc hosszú.

Film: 80%
Kép: 95%
Hang (angol eredeti): 100%
Extrák: 60%
0
2010. május 13., csütörtök 22:44
mármint a képméret.
0
2010. május 13., csütörtök 22:42
nekem betölti a TV-t mint az AVATAR.
0
2010. május 13., csütörtök 15:05
a tokon 101 perc van. az mire vonatkozik? :) meg 1.78:1 .. dvd-n meg 1.85:1. akkor mos melyik?
0
2010. május 13., csütörtök 12:49
Igen, olvastam már ilyen véleményt :)
Úgy tűnik, hogy (BD-ből legalábbis) az amerikai verzió borítója kapta azt a bizonyos másik képet, Európa pedig ezt. Furcsálltam, amikor megláttam, de így sem rossz. :)
0
2010. május 13., csütörtök 12:38
akkor jó. amaz b*zis. :)
0
2010. május 13., csütörtök 10:26
Ha a lentikuláris változatra tényleg az a kép került, ami az adatlapján látható, akkor igen, ugyanaz.
0
2010. május 12., szerda 22:49
igen? akkor olyan a borítója mint a lentikuláris dvd-nek?
0
2010. május 12., szerda 22:36
Hmm, érdekes, hogy végül Holmes egyedül került rá a borítóra.
0
2010. április 15., csütörtök 14:43
Én az utolsó Szamurájt még teljes áron is megvettem,sőt HD-DVD-n is teljes katalóguscímáron,azt még ugye jóval előtte(mert arra jött ki előbb).Ha már Tom Cruise...legyen kövér. :)))

Én se sok hazai teljesárú filmet vettem meg (amiket írtál azokat én is persze).De az amazon és ebay árai vonzóbbak számomra,szóval elsősorban külföldi lemezekre utazom.

Használtan tényleg ki lehet fogni jó áron filmeket.
0
2010. április 14., szerda 13:09
Nem csak itthonról veszek BD-lemezeket, tovább jópár használt lemezt is vettem már. Ezek nyilván nem 7-8 ezer Ft-ba kerültek. Nagyon kevés olyan film (pl. Harcosok Klubja, Rettenthetetlen) jelent meg eddig nálunk, amit teljes áron azonnal megvettem. Az ár-érték arányos vásárlásomra jó példa a most akciós Tégla és Az Utolsó Szamuráj. Ennyiért behúzom őket, de teljes áron nem vettem meg egyiket sem. Remélem így már érthető a dolog.
0
2010. április 13., kedd 20:37
Ár/Érték arányban jónak érzel? A hazai BD árak mellett? Nem semmi.
0
2010. április 13., kedd 20:16
Én is így csábultam el:) Amit nagyon szeretek vagy ár-értek arányban megfelelőnek érzek, azt Blu-Ray-re cserélem/szerzem be.

Jó döntést hoztál:)
0
2010. április 13., kedd 17:56
Ez így van, mindenesetre engem pont érdekel, ezért csábít.
0
2010. április 13., kedd 17:42
a vásárlók (leg)nagyobb százalékát egyszerűen nem érdekli az extra tartlom egy lemezen.
van pár fanatikus, aki leírja, elmondja véleményét, és úgy tűnik de, pedig nem :-D

legyen az dvd vagy br.

0
2010. április 13., kedd 17:15
egy darabig izgis, aztán már nem.
0
2010. április 13., kedd 14:51
Ez részben a Mi hibánk is.Sokszor meg sincsenek említve ezek a dolgok,pedig a Sötét lovag,Watchmen,300 meg egy csomó másik film is hordoz magában hasonló interaktív funkciókat.

Valamelyiken olyan extra is van,hogy online nézheted másokkal a filmet és akár saját rajongói kommentárt is készíthettek hozzá.Ez sem hülyeség. :)
0
2010. április 13., kedd 14:41
Ez az opció lesz, ami engem becsábít a Blu-ray vásárlásba. Igaz, nem fogok mindent automatikusan már ezen a formátumon venni, de ahol szeretem a filmet és van ilyen vagy ehhez hasonló izgalmas extra, ott a Blu-rayt fogom választani. Ezt így a délelőtt folyamán eldöntöttem. :)
0
2010. április 13., kedd 13:42
Szerintem ez egy rohadt jó dolog, remek mód arra, hogy az extrákat beintegráld a filmbe. Jó ötlet, bár egyelőre nincs még olyan Blu-Ray-em, amin ilyesmi lenne. Talán majd ez:)
0
2010. április 13., kedd 11:19
Na erről beszéltem sokáig: azzal nem ösztönöznek Blu-ray vásárlásra (legalábbis engem biztosan nem), ha szimplán lehagyják a DVD-lemezekről az extrákat, de ha egy ilyen újszerű interaktív menüponttal állnak elő, mely egyébként DVD-n nem megvalósítható, de elég izgalmasan hangzik, akkor máris elgondolkozik az ember.
0