Igen, sajnos ez egy BD-exkluzív extra, ráadásul olyan, ami DVD-n sajnos nem megvalósítható.
0
2010. április 13., kedd 10:29
16089
Akkor ezek szerint ezt a maximum moziélményt felejtse el az, akinek még ókori DVD lejátszója van, és nem állt még át BD-re? Értem.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 13., kedd 10:28
4792
Bevallom vétkeztem és az internet "segítségével" néztem meg a filmet, mivel moziba nem jutottam el, de jóvá teszem vétkem egy BD megvásárlásával :)
0
2010. április 13., kedd 10:22
17243
Ja, igen, a BD-n rajta lesz a kétlemezes DVD valamennyi extrája, csak ez itt, az Xpressen nem lett részletezve. :)
0
2010. április 12., hétfő 23:12
17243
Valószínűleg (remélhetőleg) viccelődnek a srácok, habár van, akit nem érdekelnek az extrák - sok film esetében én is csak azért nézem meg őket, mert muszáj :), de ha rajongója vagyok egy filmnek, akkor óriási élményt tud jelenteni, ha a stábtagok, a szereplők vagy teszem azt a rendező beszámolói segítségével feltárulnak a miértek és hogyanok: már az audiokommentár is olyan volt, mintha a direktor leült volna mellém filmet nézni, de ez a "Maximális moziélmégy" már-már kézzelfoghatóvá teszi ezt a virtuális közös mozizást. Ráadásul a BD interaktív és grafikus lehetőségeinek hála rengeteg lehetőség rejlik benne, amit a Warner derekasan ki is használ (mint ahogy tette azt a TERMINATOR: SALVATION esetében is). Szóval klassz élmény: egyszerre bensőséges és bennfentes, sokkal közelebb visz a valódi filmalkotáshoz, mint egy egyszerű werkfilm.
0
2010. április 12., hétfő 22:48
19949
csak egy a baj hogy magyar felirat nem lesz rajta!
0
2010. április 12., hétfő 22:46
52684
Ja, képzeld én se tudok megnézni egy dvd-t se, mert a szereplők csak tátognak és közben a rendező beszél végig!
most posts by TM
0
2010. április 12., hétfő 22:43
Moderátor
7449
Mielőtt véleményeznél valamit, előtte érdemes lenne megnézni, hogy miről is van szó. Nem kötelező a filmet ezzel az extrával megtekinteni, viszont aki látott már ilyen extrát, az tudja, hogy sokkal jobb tud lenni minden más hagyományos extránál. Olyan, mintha a rendezővel együtt nézhetnénk meg a filmet egy filmes szabadegyetemen, ahol vetítés közben mesélne a kulisszatitkokról. Elmeséli a problémákat, a rendezői szándékait, az esetleges döntéseinek a hátteréről mesél, és olyan is előfordul, hogy felhívja a figyelmünket valamire a következő jelenetben, esetleg a jelenet után árul el valamit, amitől új értelmet kap a korábban látott jelenet, és ezért visszateker nekünk, hogy az új információ birtokában nézhessük meg ismét a jelenetet, esetleg kimerevíti a képet és kinagyít egy apró részletet a háttérben, ahol belógott a büfésnéni papucsa. Közben mi is beleavatkozhatunk az eseményekbe, hiszen ha akarjuk, megnézhetjük az adott jelenet sztoribordját, vagy az éppen látott trükk készítéséről szóló werkfilmet, stb. Szóval jó dolog a Maximum moziélmény :)
0
2010. április 12., hétfő 22:42
7252
Micsoda? Akit felhív majd, közli vele: ne hívogass már mozizás közben, te hülye picsa! - hiszen nem is ismeri az illetőt, ugye. Szerencsétlen meg majd totyog a vásznon, mint a szarógalamb... Jujj, már annyira várom ezt az új élményt (is)... :-O
0
2010. április 12., hétfő 22:36
9368
A moziban meg majd ráüvöltenek a nézőre, hogy ne telefonáljon már a film közben :D
0
2010. április 12., hétfő 22:30
7252
Ez??? A múltkor írták valahol, hogy lesz egy ilyen interaktív film, ahol a mozijegy megvásárlásakor meg kell adni mindenkinek a mobilszámát, mert a menekülő főhős(nő) majd felhív valakit, hogy merre is meneküljön... Ez már mekkora gáz!
0
2010. április 12., hétfő 22:23
1729
ez mennyire szar, hihetetlen milyen baromságokat találnak ki ki mit akar nézni? filmet nyugiban vagy filmet szétbarmolva ilyen hülyeségekkel elképesztő
0
2010. április 12., hétfő 22:07
7252
Dömi akkor kicsit benézte ezt a maximum moziélményt a Full Hd felbontásnak! :-))))
Én mondjuk a moziban is utáltam, amikor film közben folyton belepofáztak, de hogy otthon még a filmet is megállítsák... :-O
0
2010. április 12., hétfő 22:07
9368
Na más se hiányzik, mint egy rendező, aki belepofázik a filmélményembe :D Interaktívan rá lehet csapni a kezére, ha piszkálja a távirányítót?:D Mert akkor esküszöm, áttérek én is a BD-re :D
0
2010. április 12., hétfő 22:03
Moderátor
7449
A Maximum moziélmény több és változatosabb extrákat jelent, mint a DVD-változat extrái. Ez a lejátszási mód azt jelenti, hogy a film nézése során a rendező folyamatosan magyaráz, megállítja a lejátszást, egy-egy jelenetről bővebben beszél, közben háttérinformációkat, dokumentumfilmeket, werkfilmeket, stb. hívhatunk elő az éppen nézett jelenethez kapcsolódva. Valószínűleg az összes dokumentumfilm rajta lesz a BD-n is, de nem a DVD-knél megszokott statikus módon, hanem interaktívan, úgy, hogy a film lejátszása közben lehessen megtekinteni az egyes kísérőfilmeket.
0
2010. április 12., hétfő 22:03
7252
Hiszen már éppen eléggé az, nem? ;-)
0
2010. április 12., hétfő 22:02
7252
Te Dömi, nem ajnározás, hanem anyázás lesz! ;-)
0
2010. április 12., hétfő 21:45
9489
Te is lehetsz dvd tulajdonos.:)
0
2010. április 12., hétfő 21:27
19949
engem a film érdekel és nem az egymás ajnározása. :)
0
2010. április 12., hétfő 21:26
7252
Hú, a kékek most mit össze fognak hőbörögni...
0
2010. április 12., hétfő 21:25
6264
Miért,nem fért rá ? Elég hamar kinőtte a kapacitását. :D
0
2010. április 12., hétfő 21:20
19949
Most örülhetnek a DVD változat tulajdonosai,mert most a DVD-n több az extra mint a BD-n.