A cuccaimra saját magam kerestem meg a pénz, az utolsó fillérig, kb. 5-6 év alatt, apránként, többnyire az egyetem alatt. Az első hangfalaim kb. 5 évesek, a lejátszóm kb. 3, de ma is tökéletesen kiszolgálnak, mert annak idején nem akartam mindent egyszerre megvenni, hanem szép apránként léptem előre. Évekig moziztam sztereóban, monitoron, aztán egy közepes méretű tévén. És most van egy jó rendszerem, ami közel sem high-end, de bármikor tudom fejleszteni. Megnézném 5 év múlva mire lesz jó, mit ér egy ilyen egybeépített kütyü. Egy hangfal, egy erősítő akár 10 évig is elmuzsikál komolyabb karbantartás nélkül.
Én is ugyanazt mondom, amit _calogero: ezek az egybeépített cuccok baromira nem érnek annyit, amennyiért árulják őket. Szerintem az 5.1-es hangnak semmi értelme, ha a hangminőség ratyi. Ha az ember nem hajlandó várni, és nincs elég pénze, akkor tudni kell kompromisszumot kötni. Egy jó sztereó erősítő, és két hangfal nem olyan horribilis összeg, nem nagyon veszít az értékéből, bővítéshez is felhasználható. Persze kezdésnek kell egy jó lejátszó.
Persze ha valaki a minőségben köt kompromisszumot, hát tessék, vegye meg bármelyik egybekütyüt, majd rájön idővel, hogy csak kidobott pénz. És mindegy melyiket veszi, mert ugyanazt tudják, szóval hasonlítgatni sem érdemes.
Én egy rossz szót sem szólok azokra, akik ilyet akarnak venni, csak elmondom ezekről a cuccokról a véleményemet.