"Nem értem miért adnak ki az emberek több tízezer forintot valamire, ami amúgy is egy rakás szar".
Mert vannak olyan emberek, akik pusztán a filmeket szeretik és ezt szeretnék a VHS-nél jobb minőségben megnézni, ellenben nincsen pénzük több százezer forintos erősítőre, mahagóniból készült hangfalakra, ilyen-olyan aranyozott csoda kábelekre, esetleg drótnélküli hátsó hangfalszettre.
0
2004. november 16., kedd 16:37
450
Nyugalom, én csak beidéztem a nekem írt levelét! (Na jó, összefoglaltam). Lusta voltam válaszolni neki, gondoltam, hogy bedobom ide. Azt azért nem hittem volna, hogy ekkora bajt okozok vele...
0
2004. november 16., kedd 16:15
4842
Komolyra fordítva a szót, sztem a Dimarson az igazán KIVÁLLÓ (!) minőséget tud szolgáltatni! Olyanokat is tud amiket sok másik nem...pl .mpg-t is tud ami nekem tetszett! És a hanggal sem volt semmi problem sőt! Szerintem a Dimarson a legjobb "25ezerforintos" márka! Én bátran ajánlom! De az LG, a Vestel meg a többi ilyesmi sem rossz a maguk 20 ezer forintos korlátukon belűl!
0
2004. november 16., kedd 16:08
4842
Bocsi, de Hülyekérdés megkérdezni azt hogy tudja-e a DTS-t vinni, tehát hülyekérdésre...
...hülyeválasz: nem, egyik sem tudja vinni a DTS-t, mert Csaucsevszku megtiltotta a Csángóknak, hogy ó-mandarini nyelven beszéljenek, ha Zanzibárszigeti cigányok potyognak a Ózonrétegből, amit az amerikai bácsik rontották el és mivel amerikai ezért nem szabad sem testileg sem lelkileg kielégíteni a francia tehenek fű iránti vágyát, mert azok súlyosan befolyásolhatják a fotoszintetizálást és fenyegetik a szociális nézeteket dédelgető kislány macskáját! :))))
Mégmielőtt bárki is szemügyre venné a megszólalásig hülye dumámat valami baromságról, tudnia kell hogy ezt azért írtam mert MATEKBÓL 3-AST KAPTAM!!!! :) Úgyhogy az OFF TOPIC-ot érdemes kiírni ilyenkor! XPRESS sajnálom, de ennek a gőznek ki kellett jönnie!
Dióhéjban ennyi!
0
2004. november 16., kedd 12:55
4201
"nincs pénze külön összerakni egy házimozit"
Akkor miért erőlteti? De most komolyan. Nem értem miért adnak ki az emberek több tízezer forintot valamire, ami amúgy is egy rakás szar. Fel kellene világosítani az embereket, hogy a házimozi nem attól házimozi, hogy a szar hang öt irányból jön. Attól, hogy spoilert raknak egy trabantra, még nem lesz sportkocsi.
"Tudtok ajánlani olyan KOMPLETT cuccost"
Hidd el, teljesen mindegy melyiket veszi, mert minőségben mindegyik ugyanazt (nem) nyújtja, már ami egy árban van. Olyat nemigen találsz mostanság, ami ne tudná a DTS-t, bár szerintem semmi értelme, mert a ilyen cuccon biztosan nem fog különbséget hallani.
0
2004. november 15., hétfő 22:55
450
Bocsánat, hogy belepofátlankodom a topic-ba, egy ismerősömnek kellene segítség: nincs pénze külön összerakni egy házimozit, így a kompakt cuccokat nézegeti. Tudtok ajánlani olyan KOMPLETT cuccost, amit már nem ciki megvenni, és mégsem túl drága (és valóban kiadja magából a DTS-t is)? (Tehát nem DTS-OUT van rajta - ami csak a nagy kusst eredményezi).
Valaki adjon már tanácsokat! Kéne egy kiválló erősítő 50-80 ezer között, Hangfalszett (50e körűl)
Meglehet oldani azt, hogy az erősítőhöz - az 5.1-es rendszeren kívűl - még két nagy front hangsugárzót is "csatolni" ami mind a 6 hangsávot ellátja, mintha külön szett lenne? Vagy lehet 7.1-es erősítőnél, 2 magas frontot előre és surroundnak 2 másik óriási frontot?
0
2004. november 15., hétfő 18:54
1
Hello!!! Nem tudom ki akar lejátszót venni,de azt tudom,hogy milyet vegyen. Yamaha S550 ajánlom 1. Mindent játszik és nagyon gyorsan reagál a kéréseinkre. 2.Egyik legjobb a Yamaha.(erősítőből is azt vegyetek) Ajánlom a www.ittveddmeg.hu :)
0
2004. november 15., hétfő 17:35
148
Glad! most mondta egy barátom, hogy az Euronics-ba érkezik egy szállítmány. ő is azt akar venni és körbefutotta érte Győrt. ott mondta neki az eladó. ha jól rémlik keddet emlegette.
0
2004. november 15., hétfő 17:09
289
glad!
A dvdcenter.hu fórumában találtam Neked egy eladó Yamada 6600-ost, ha még érdekel! csibi1968@freemail.hu
Egyébként az alábbi cég forgalmazza és kb. egy hónapja (állításuk szerint) én vettem meg Náluk az útolsó darabot! Azt mondták, hogy nem is lesz többet Yamada 6600-as. Szerintem csapjál le arra az eladó lejátszóra (miután lecsekkoltad forgalmazónál ezt az infót), mert a legutóbbi Házimozi kissé túlzó (nyilván nem fizettek eleget!) tesztjével ellentétben nem is olyan rossz vétel.
ORIGAMI SZERVIZ tel: 460-98-64 Egressy út 158.
Egy Denon mellé vettem amolyan mindenesnek és nagyon bevált, minden problémás lemezt lejátszik, pl. a szarul legyártott mellékletes DVD-ket stb., amivel egy "normális" lejátszó csak küszködik.
YAMADA 6600 gyorsteszt (szigorúan szubjektív)
-Jó hangreprodukció, persze kell egy megfeleló házimozi szett (az enyém Denon erősítő+Jbl ládák). -Közepesnél jobb kép, kiengyesúlyozott, természetes színek, határozott élek. -Gyakorlatilag mindent lejátszik!!! Kivéve, azt hiszem a SACD-t és a DVD Audio-t, de ezeket még nem próbáltam, arra van egy másik lejátszóm. -Kezeli a hosszú ékezetes magyar feliratokat is! + Xvid, Dvix, Kodak és Jpeg CD, stb. Feliratban csak a SUB-ot! -Korrekt, pofás design és elég komplett a csatlakozók hátsó arzenálja, csak külön RGB nincs, de az ezen a szinten felesleges (szerintem).
Sok sikert a Yamada vadászathoz!
mindtower
0
2004. november 9., kedd 23:56
248
Hosszú idő után ismét vissza. :)
Most ismét megkért egy ismerős, hogy vegyek neki egy csoda gépet. Mivel adott választékból kell dolgozni és városkánkban (Győr) ez csak közepes így be kell érnem azzal ami van.
Most sajna csak egy 1, "roadstar" van, amit még az eladó sem ajánlott. 2, Lg erősítővel és hangfalal LH-T6340 55 ezer 3, végül egy Samsung combó (video+dvd) 54 ezer
Rutinosan lemezzekkel mentem vásárolni. Amikor mondtam, hogy kiszeretném próbálni akkor égre földre esküdöztek, hogy fölösleges, mert visz mindent. Azért én ragaszkodtam a dologhoz és kezdtük az LG-vel. (Olyan filmeket próbáltunk amit a Philips korábban vitt). Szóval xvidet próbáljuk viszi, de a divx 5.02-nél beadja kulcsot. Pedig ez már több éves codec. Ok jöjjön a Samsung. Megint esküdözik és papírokat loboktanak, de ezt már ismerem és próbálunk. És a divx-nél ez is behalt. Hát erről ennyit.
Szívesen vennék egy Yamada 6600-ast, de itt nem lehet kapni pedig több helyen megnéztem.
Van valakinek tudomása arról, hogy az LG frissitéssel viszi e a divx 5.XX?
0
2004. november 9., kedd 22:08
4201
Hehe. Ezek biza nem hangszercuccok, hanem elsősorban otthoni zenehallgatásra tervezett cuccok. Persze nem a házimozi a fő profiljuk :)
A kérdésedre nehéz válaszolni, ha nem mondod meg milyen árkategóriában gondolkodsz.
0
2004. november 9., kedd 15:33
4842
Akkor melyik cégnél érdemes hangszórót, erősítőt meg lejátszót venni? Amúgy meg nem hangszercuccok, hanem házimozi (nem szatelit hangszórós) érdekel!
0
2004. november 8., hétfő 20:20
4201
Ja, azt hittem általánosságban kérdezed. Itt egy jófpofa árlista: http://www.penna-media.hu/poor/hifi/price.html
0
2004. november 8., hétfő 20:14
1872
Minden nagy cég gyárt iszonyú drága cuccokat, és azok a legjobbak... ;)
0
2004. november 8., hétfő 20:00
4842
mer' azok olyan drágaszágok?
0
2004. november 7., vasárnap 0:06
4201
Ötösöd volt a lottón? :)
0
2004. november 6., szombat 22:42
4842
Jók a Panasonic hangszórók, erősítők, meg lejátszók?
Vki nem tudná megnevezni a legjobbakat konkrétan? ...
0
2004. november 1., hétfő 17:49
12
Azt szeretném megkérdezni, szerintem ez a lejátszó még nem volt soron (AUVION PVR-1001x), érdemes e ilyet venni. Aki jobban ért a lejátszókhoz az kérem irja meg. Ha jól látom csak DVD audiót nem tud :( vagy igen? esetleg van valakinek tapasztalata erról a lejátszóról. Elég jó hogy PC kompatibilis racket építettek bele. Itt van a hivatalos oldal linkje
Elég jónak tűnik első ránézésre, kérem irjátok meg ha vannak e hiányosságai mennyire súlyosak, s mit hiányoltok. Esetleg ha jó azt is! Vagy tudtok ennél profibbat is. Igaz ez egyben Divx Rekorder is. De az ára kb 70.000 ft egy 80GB-os winchesterrel.
Vagy ha tudtok fejlettebb tipust is arra is szívesen vevő lennék, bár nekem ez a HDD-vel való öszekompinálás nagyon tetszik, nektek?
Illetve a DVD rekorderekről pár szót még, tudom ez nem ide tartozik, de a Panasonic DMR-E95H és a DMR-E500-as megéri? Mikor jönnek a Dual asztali vevők?
0
2004. október 28., csütörtök 10:00
110
OFF TOPIC! Milyen cégek gyártanak 20"-21"-os LCD tévéket? Előre is köszi a válaszokat.
0
2004. október 24., vasárnap 18:36
159
Sziasztok! Bolti ár alatt mélyen eladó új, csúcs, 2004-es Harman Kardon AVR230 házimozi erősítő és Harman Kardon DVD22 dvd lejátszó hozzá új, design, 2004- es Sony SA-VS300H hangfalrendszer variálható 7.1, 6.1, 5.1 összeállítással, 5x120 Watt teljesítményű hangfalak 8 Ohm-os, Frekvencia 26-50. 000 Hz. Együtt mindössze: 260000Ft!!! Bolti ár: 410000Ft Vagy esetleg külön: 160000 (erősítő és dvd) 120000 (hangfalszett) Info: http://www.satsystem.hu/index.php?lap=gyarto&gyid=2
0
2004. október 1., péntek 13:06
1
Megkukkantottam. Használom. Teljesen rendben van. Csak egy kérdés: Mi kellene ahhoz, hogy divx lejátszást feliratozzon is. A feliratot ugyanis nem sikerült eddig elövarázsolnom. Tudna valaki segíteni? Elöre is kösz.
0
2004. szeptember 27., hétfő 12:14
110
DVD_Fan: A Yamaha-nak van olyan lejátszója, amelyben már van 5.1-es dekóder? A pioneer DV-575A játékosban van 5.1-es dekóder, csak az meg a feliratokat egyáltalán nem jeleníti meg. Nekem az 5.1 mindenképpen kellene, a felirat meg ékezetek nélkül is megfelelne divx-nél. Ha tudsz valamit, akkor légyszi válaszolj!
0
2004. szeptember 26., vasárnap 18:47
1
Hello!
Én azért ajánlanám még megvételre a Yamaha DVD-S550 modelljét. Brilliáns kép és hang, igaz kissé konzervatív külső, de mégsem tucat márka. Nem hetente jön ki belőle újabb modell, kiforrott bug mentes darab. Egy hibája egyelőre neki is van, aki ragaszkodik, hogy DVD lejátszóján ne DVD minőségű filmet nézzen és hallgasson, nevezetesen AVI(DivX), az egyelőre meg kell barátkozzon azzal, hogy a magyar karakterkészlet nincs alapban benne a programjában. Ez kiküszöbölendő biztos vannak olyan karakterkonverterek amelyek az ékezetes betűket ékezet nélkülire cserélik, s így azért nem veszik el minden információ, a szöveg talán értelmes marad. Mindenesetre a Yamaha előző modelljéhez adott ki firmware frissítést, talán ehhez is fog, s akkor lesznek magyar karakterek. Én itt szoktam sasolni: www.yamaha-online.de, techsupport, download stb.
0
2004. szeptember 14., kedd 18:54
421
Összességében -az árához képest- én is meg vagyok vele elégedve, különben nem vettem volna meg. Egy jó alsó-középkategóriás lejátszó.