Keresés

50000 HUF-ból milyen DVD lejátszót érdemes venni, ami tudja a DTS hangzást és a divx, xvid cd-ket is lejátssza?

2006. június 6., kedd 0:44
http://www.mpeg4-players.info/?page=players.php

Keresd meg az adatlapját, alul van link a lejátszóhoz tartozó fórumhoz, olvasd végig, és máris okosabb leszel.
0
2006. június 6., kedd 0:08
Na végre vettem egy Samsung DVD-P355-öt. Többet is tud, mint kéne (dobozán sehol nem említik, hogy sima MPEG-et is lejátszik, és a boltos csávó meg határozottan kijelentette, hogy mp3-at DVD-ről nem tud játszani. Jelentem: tévedett). Pár dolgot nagyon szeretnék tudni: Calogero írta, hogy az ő Philipsét gombnyomással lehet függetleníteni. Ezt is lehet ilyen módszerrel, vagy csiribiri kell hozzá? Ha lehet, hogyan? Szervízmenüt honnan lehet előhívni? Ott lehet állítani a fényerőt és színtelítettséget (jelen állapotban a fekete szín inkább sötétszürke)? Érdemes tudni erről a lejátszóról vmi különlegeset? Válaszokat nagyon megköszönném!!!
0
2006. május 26., péntek 17:24
Nem tudom futó modell-e még; én kb 2 éve vettem 43e Ft-ért a Westend MM-ban, de azóta már többen is vettek 30-35 körül ilyen lejátszót, csak az már új szervóval van szerelve (az enyém még az első szériás)!

Amire figyelni kell, az az, hogy nem uaz a firmware megy a 2 szériára, de más a filenév a 2 fw-nél, így hacsak át nem nevezed a fájlt, nem tudsz rosszat felrakni!
0
2006. május 26., péntek 16:21
Köszi, az eddigiek alapján szimpi modell. Áráról tudnál valamit mondani? Mert 40 fölé már nagyon nem tudok menni :(
0
2006. május 26., péntek 14:35
még1 jó dolog, ha régi a TV-d:
- PAL anyagokat lejátszhatod NTSC-sként, és az NTSC-seket pedig PAL-ként
0
2006. május 26., péntek 14:22
PS2-vel DVD video lemezeket le tudsz játszani, de csak sztereóban élvezheted!

Nekem Philips DVP720SA lejátszóm van.

Lényegesebb tulajdonságai:
- DivX, XviD (mind2-nél támogatott az 1nél több hangsáv), MPEG, MPEG2, JPG, WMA, MP3 fájlok lejátszása (ID3 kijelzéssel) CDről, valamint DVDről
- .srt, .sub, .ssa és .smi feliratok kezelése magyar ékezetes karakterekkel (azonos fájlnév szükséges)
- SuperAudioCD lejátszása
- frissíthető firmware (nem hivatalos frissítéssel már a DVD audio-t is lejátsza)
- beépített Dolby Digital és DTS dekóder
- A sztereó analóg kimenet mellett van analóg 5.1-es, valamint optikai és koaxiális digitális kimenet is rajta
- video kimenetek: S-Video, RCA, SCART, komponens kimenet
- progresszív scan PAL és NTSC lemezekre is
- 5 gombnyomással régiófüggetleníthető
- 12bit/108MHz-es video DAC (nagyon szép a képe)
- ...
0
2006. május 26., péntek 13:15
Segítség kellene: 1-2 hónapon belül veszek DVD-lejátszót, max. 40e-t szánok rá. Ismerősöm ajánlott egy LG-modellt (DivX + felirat, DVD-ről DivX, DVD-ről mp3, stb.), neki is ilyen van, de én egy PS2-őt vennék inkább, csak nem ismerem a videólejátszási képességeit.

1. DivX-et lejátszik, feliratot kezel hozzá?
2. mp3? DVD-ről is?
3. DTS?
4. MPEG fájlt lejátszik (mondjuk ezt már nem hiszem)?

Kezdő vagyok a témában, úgyhogy PLZ help!
0
2006. február 9., csütörtök 12:41
Köszönöm szépen, megyek a boltba.... Én is a hallottam jó dolgokat a Pioneer-ről, az a plusz 5E meg benne van a 3 év gariban köszi mégegyszer.
0
2006. február 9., csütörtök 11:04
Én mindenképpen a Pionner DV-380-at javasolnám. Igaz 25 rugó, de nagyon jól visz mindent és 36 hónap garanciát kapsz rá!
0
2006. február 7., kedd 21:00
Nekem LG DVX9700 van. Eddig nem talalkoztam olyannal, amit ne jatszana le :)
0
2006. február 7., kedd 19:29
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek: tudna valaki ajánlani nekem maximum 20E ft-ig olyan dvd lejátszót aminek nincs gondja a lemezek lejátszásával??? Volt már Orionom..... az alig vitt valamit.... Volt Sonym az is sok mindent nem vitt sajna. és most végre egy olyat szeretnék amivel nem fürdök be. Előre is köszi..
0
2006. február 6., hétfő 14:10
Azért egy házimozi bekötés ennél bonyolultabb téma. Egy hozzá nem értő nemigen tudja az erősítőt jól beállítani. A legtöbb ember nem tudja, hogy mi az a vágási frekvencia, mi az az optikai vagy koaxiális digitális csatlakozó stb... Sőt a legtöbb ember szerintem azt sem tudja, hogy hogyan szól egy jó mozi, ígyhát megelégszik egy kompakt rendszerrel, ami azért mégiscsak jobban szól, mint a mono tv-je...
0
2006. február 3., péntek 17:38
Nehez dolog bedugni egy optikai kabelt a lejatszoba es az erositobe a masik veget. :)) Igazabol nem erdekel ki es mit vesz. Csak neha viccesnek tartom, hogy 150e-ert viszik haza a cuccot es azt hiszik jo lesz. PErsze jo, de ugyanebbol a penzbol jobbat, sokkal jobbat is lehet. Arrol nem is beszelve, hogy ha a ket front rendben van, akkor stereoban zenelni is lehet rajta es az meg szolni is fog valahogy. :)
0
2006. február 3., péntek 17:17
Hátha javítottak az írható dual layeres DVD-k lejátszásán. Sajna rétegváltásnál akad. :o(
0
2006. február 3., péntek 13:59
Ez jó kérdés. S mégis sokan megveszik. Ők tulajdonképpen esetlegesen a designt és a könnyebb kezelhetőséget tartják fontosnak és nem a hangminőséget és az élettartalmat...
0
2006. február 3., péntek 11:33
Egy kompakt hazimozi rendszer arabol lehet venni komponensenkent is cuccot, akkor minek az egybe cumo? En meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy lejatszo - erosito - hangfalak/hangfal szett es ha kell melylada. Egy panelba pl. felesleges a mely, eleg az 5.0. Es itt jon a kepbe, hogy akkor az 5 hangfalbol mely is jojjon.
0
2006. február 3., péntek 11:06
Végül is a Yamahának vannak a legjobb kompakt házimozi rendszerei ebben az árkategóriában. Most már azért 150 ezerből is lehet jó mozit venni. Az AIDA akciójában most 120 rugóért kapsz egy Denon AVR-1306 rádióerősítőt Wharfedale Diamaond 8.4 álló hangfalakkal és Wharfedale WH-20-as hátér és középsugárzó szettel. Ez kiegészítve a DVD-vel és mélynyomóval Best ajánlat. 200 alatt meglehet egy igényes mozi!!!
0
2006. február 3., péntek 11:06
Végül is a Yamahának vannak a legjobb kompakt házimozi rendszerei ebben az árkategóriában. Most már azért 150 ezerből is lehet jó mozit venni. Az AIDA akciójában most 120 rugóért kapsz egy Denon AVR-1306 rádióerősítőt Wharfedale Diamaond 8.4 álló hangfalakkal és Wharfedale WH-20-as hátér és középsugárzó szettel. Ez kiegészítve a DVD-vel és mélynyomóval Best ajánlat. 200 alatt meglehet egy igényes mozi!!!
0
2006. február 2., csütörtök 23:17
Ezzel tökéletesen egyetértek!
0
2006. február 2., csütörtök 22:49
A lényeg, hogy te elégedett legyél vele. Ha egy idő után esetleg mégis változnának az igényeid, majd akkor fejlesztesz.
0
2006. február 2., csütörtök 22:12
Visszatérve egy másfél éves beszélgetésünkre...
Tegnap itt volt egy vájtfülű barátom, akinek high-end házimozi rendszere van, és megnézte az én szerény százötvenezres egybecumómat. Szerinte ekkora lakásba, közepes méretű nappaliba ilyen berendezések közé tökéletesen megfelelő, tisztán szól, van hangja is, egyszóval neki tetszett. Yamaha-DVX-nemtomhanyas.
0
2006. február 2., csütörtök 20:59
Miért kell neked 668-hoz firmware?
0
2006. február 2., csütörtök 20:04
Sajnos erről nem tudok. Sorry!
0
2006. február 2., csütörtök 18:17
Nekem DV-668AV-hez kellene (ha van egyáltalán).
0
2006. február 2., csütörtök 16:20
Közvetlen link:  Pio 585 fw
Magyarosított változat :  Pio 585 fw_hu
0