Errefelé megtalálod! Figyelj a típusra! Az 585-ös firmje jó a 480, 380 és 2850 típusokhoz is.
0
2006. február 2., csütörtök 14:27
397
Honnan lehet asztali Pio lejátszóhoz firmware-eket letölteni? Én csak számtekes meghajtóhoz találok.
0
2006. január 28., szombat 15:33
83
Köszi szépen! Csak tudni szerettem volna, hogy egyáltalán létezik-e olyan lejátszó, ami ezeket tudja. Most már tudom, hogy ha a bolti eladónál rákérdezek ezekre, akkor nem fog teljesen hülyének nézni :) Mégegyszer ezer köszönet!!!
0
2006. január 28., szombat 14:32
4201
Mindegyik kérdésre az a válasz, hogy konkrét típustól függ. Van ilyen is, meg olyan is. Én csak a Pioneer DV-575 és 585 típusokról tudok nyilatkozni.
1. Igen. 2. Igen. Több DivX-et is lejátszik, de a feliratkezelés egy későbbi firmware-be került bele. Az újabb firmware-eket le lehet tölteni internetről, és írott cd-n lehet megetetni a lejátszóval. 3. Igen. 4. Én a régiófüggetlenítést egy spec. infra jeladóval csináltam, nem bontottam szét a készüléket, és a firmware-t is cd-ről frissítettem. Nem valószínű, hogy valamelyik is garanciavesztéssel járna, de egyébként fogalmam sincs. Nem is érdekel. A nem régifüggetlen lejátszó számomra értéktelen vas, akár van rá garancia, akár nincs.
Mondom mégegyszer, hogy ezek a Pioneer DV-575 és 585-re vonatkoznak.
0
2006. január 28., szombat 11:59
83
üdv mindenkinek! kezdő dvd-s vagyok, mostanában szeretnék asztali dvd-lejátszót venni, így szeretnék pár kérdésemre választ kapni: 1. ha dvd-re írok mp3-at, az az asztali dvd le fogja játszani? olvastam, hogy a régiek nem tudják, de az újak? 2. ha dvd-re írok divx/xvid-et, lejátsza az asztali? és ha egy dvd-n több divx van felirattal azt is lejátsza? Milyen módban kell ezeket a dvd-ket kiírni? 3. hallottam valahonnan, hogy az újabb lejátszók sima mpeg fájlokat is le tudnak látszani, igaz ez? 4. asztali dvd-player régió-függetlenítése garanciavesztéssel jár? Ha valaki válaszolna, nagyon megköszönném!!!
0
2005. december 15., csütörtök 16:51
2938
En a helyedben dobnek meg ra egy kicsit es vennek valamit, aminek ertelme is van. 20e alatt kapsz egy divx, dts, miazmas tudo korrekt lejatszot,optikai kimenettel. Ehhez veszel 30-ert akar egy yamaha ...357 - alap - hazimozi erositot, hozza egy koda 5db-os hangfalszett 40-ert es 90-bol van egy hasznalhato cuccod. Vagy veszel 75-ert egy "hazimozi rendszert", amiben van egy gyik erosito (lejatszoba epitve) es hurka, sulytalan, hangtalan, gagyi hangfalszzett. A te dontesed. Szerintem eleve nem szabad venni ilyen cuccokat. Ezek a szettek, a vekony kis hangfalaikkal, a kis hangszorokkal es egy halom muanyaggal eleg gagyi minosegre kepesek.
0
2005. december 5., hétfő 11:15
2774
Denon 1720 www.netdepo.hu alapból régiómentes, kiváló lejátszó
0
2005. december 5., hétfő 11:09
3
Ugyan árban egy kicsit OFF, de nem sokkal! :)
Philips HTS3610 rendszert láttam mostanában akcióban 75 000-ért és véleményekre lennék kíváncsi, hátha van valakinek. Minden lemezt korrektül olvas-e, mp3, divx lejátszás, hangszórók jól teljesítenek-e? Esetleg nem oldható-e meg a régió függetlenítése?! Minden segítséget előre is köszönök!
0
2005. március 19., szombat 10:44
1
Kedves Knight Errant Security a segítségedet kérném az lg-dv8631v-vel kapcsolatban, hol lehet letölteni szoftverfrissítést? Ugyanis nálam az a probléma, hogy a feliratok igen kis betűvel jelennek meg, távolról szinte olvashatatlan. Ez a firmfrissítés ezen segít? Köszi
0
2005. január 31., hétfő 0:04
4201
Mármint hogy egy lejátszóra kössünk egyszerre egy 5.1-es és egy sztereó rendszert, és azok egyszerre szóljanak? Én nem sok értelmét látom, emellett elég problémás is lehet, pl. szerintem elkerülhetetlen az időcsúszás, és a hangkép is elég kusza lesz. Nem ésszerűbb inkább mindjárt egy robosztus 5.1-es rendszert bekötni?
Viszont az A/V erősítő és az első két hangfal közé nem hülyeség bekötni egy jó sztereó végfokot, ha erre van lehetőség.
0
2005. január 30., vasárnap 20:16
4842
Meg lehet azt oldani, hogy összekössük a DVDlejátszót egy A/V és egy Sztereó erősítővel? Sztem sokkal nagyobb robosztust és élményt nyújt így a rendszer.
0
2004. december 13., hétfő 21:11
4842
Lehet még venni Panasonic S35-öst? Nekem nagyon tetszenek!
0
2004. december 10., péntek 16:02
23
A lentebb említett LG DV8631V-t ajánlom én is mindenkinek, aki ebben a kategóriában mozog. A firmfrissités után (én szeptemberben vettem) simán eszi a magyar ékezetes feliratokat is. Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
0
2004. december 8., szerda 17:38
4842
Nagyon köszi! Sokat segítettél! Amúgy neked van honlapod?????
0
2004. december 7., kedd 19:12
4201
Uhh. Az erősítő alapvetően két részből áll (leszámítva a rádiót, dekódert és a hasonló ketyeréket). Előerősítőből és végerősítőből(végfok). Az előerősítő választ bemenetet és állítja be a relatív hangerőt, és hangszínt. A végerősítő pedig semmi mást nem csinál, mint az előerősítőtől kapott jelet felerősíti és meghajtja a hangfalakat. A integrált erősítőkben ez a két rész egybe van építve, de néhányon van úgynevezett előerősítő kimenet, ahová külső végerősítőket lehet kötni a beépített helyére. Tulajdonképpen minden integrált erősítő használható végerősítőként is. Ennek mondjuk akkor van értelme, ha végerősítő jobb/nagyobb mint a beépített, mivel ilyenkor a beépített nincs használva. Pl. ha van egy jó sztereó erősítőd, azt használhatod az első hangfalak meghajtására. Két 5.1-es erősítőt összekötni nem sok értelmét látom, legfeljebb akkor, ha a végerősítőként használt erősítőben nincs dekóder, vagy ilyesmi. Természetesen lehet kapni külön processzort/előerősítőt és 1-2-3-4-5-6 csatornás végerősítőt amikből impozáns rendszert lehet építeni (lásd Rotel), de amíg nincsen fölösben 1-2 milliód, ezen nem érdemes agyalni :)
0
2004. december 7., kedd 15:29
4842
és egy ilyen 5.1-es erősítőhöz akkor lehet még több erősítőt is csatlakoztatni (pl egy sztereót vagy még egy 5.1-et a gazdagabb hangvilágért)??? Sok helyen láttam már ilyet a neten. Általában vmi Rotel márkájú culát is használnak csaknemtom mire jó az?
0
2004. december 6., hétfő 20:56
4201
Mivel Marantz-ot nem kapsz ennyiért, én a Yamahát ajánlom, vagy a Denon-t. Yamaha RXV-450RDS és a Denon AVR-1705 egyaránt 75e-be kerülnek, és kb. ugyanazt tudják. Lemezjátszót egyikre sem tudsz kötni közvetlenül, nem is fogsz már olyat találni, amihez lehetne, csak külön előerősítővel.
0
2004. december 6., hétfő 20:17
4842
HEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!! Vki segítsen már nekem Rádióerősítő ügyben!!! Vagy tapasztalatokat a sajátodról is szívesen meghallgatnék! Mind1 hogy Panasonic, Sony, Yamaha, Kenwood, Marantz vagy Onkyo.
Lehetőleg: - legyen 100W-os, 8-6 ohmos és 20-22 kHz-es - (6.1 vagy) 5.1 (tehát: DD, DDEX, DTS, DTSES, DPrologic II, NEO:6 stb.) - bakelit lejátszót, DVD-t és TV-t is lehessen hozzá kapcsolni - elegáns külső - 80e-50e-ig
0
2004. december 2., csütörtök 20:53
1431
Ehh... nem lehet neked észérvekkel sem reagálni.
0
2004. december 2., csütörtök 20:46
4201
Hát aki tucatjával tölti lefelé a filmeket, nos igen...
0
2004. december 2., csütörtök 20:46
2341
Egy másik topicban említettem, hogy korábban én is "szedtem" divx filmeket, sőt néha lejárt jogú DVD-t is! Divx 4 óra alatt, egy DVD egy éjszaka alatt lejött az akkori internettel (mostanában visszaváltottunk a telefonosra, a TV-NET méreg drága volt)
0
2004. december 2., csütörtök 20:39
1431
"Sok film már eleve dvd-formátumban terjed, de ha mégsem, egy gombnyomás átkonvertálni"
De amig Magyarországon ilyen "sebességgel" fejlődik az internet, az átlagfelhasználó örülhet, ha két nap alatt letölthet egy átlagos méretű (700mb) divx filmet - akkor beszorozhatjuk, meddig tartana egy dvd film. Másik pedig, hogy igaz, hogy csak egy gombnyomásba kerül - nekünk, azonban a gépnek még sok-sok idő. Pl. a nem éppen mai vasamnak (Cel. 900) több napba is telik, és nem hiszem, hogy kis hazánkban egyelőre minden másfeledik embernek p4-ese van.
0
2004. december 2., csütörtök 20:24
248
Hát igen. A cégek többsége igazából bár beépíti a játékosba a divx lejátszáshoz szükséges technológiát (egyre többen), de csak azért mert:, "miért ne?" "meg ha már a versenytárs is...". Szóval tudja a gép, de tojnak a fejlesztésre. Ez látszik is. Nem ez az elsődleges szempont csak mellékes extra.
0
2004. december 2., csütörtök 9:41
4201
Véleményem szerint mire ez a DivX-dolog kiforrottá válik, addigra már senkinek nem lesz rá szüksége. Sok film már eleve dvd-formátumban terjed, de ha mégsem, egy gombnyomás átkonvertálni és kiírni egy filléres DVD-R lemezre, olyan felirattal, amilyennel csak jólesik. A DVD-íróknak is lezuhant az ára, előbb-utóbb a kétrétegű lemezeknek is le fog, az otthoni internetes sávszélességek meg egyre durvábban nőnek. Na nem mintha ilyesmivel foglalkoznék, ez csak egy vélemény...