*...Később országos premierként a Viasat 3 folytatásként kezdett bele a sorozatba.
0
2016. február 18., csütörtök 12:37
2
Nagyon régi a kérdés, de válaszolok. Az M1 valóban a 4. évadig vetítette a sorozatot. Én úgy tudom, hogy akkor a királyi TV abbahagyta és később országos a Viasat 3 folytatásként kezdett bele a sorozatba. Tudtommal onnantól kezdve országos premierként csak a Viasat készíttetett hozzá szinkront. Ám a Náray-Györgyi anna ügyében is mást olvastam én régen, mert már az első mozifilmhez sem Náray-t alkalmazták és ahhoz a Viasat-nak köze nem volt. Náray valamiért nem vállalta. Nem vagyok benne biztos, de talán terhességi szabadságra ment. Később a Viasat visszaszerezte Náray-t. Illetve utólagosan akarták megszerezni a sorozatot a 4. évadig, de akkor történt is egy gubanc. Beszámolók szerint a 4. évad szinkronjával valami nem stimmel és ezért a Viasat a 7. évadtól felfelé foglalkozó stábbal újraszinkronizáltatta a 4. évadot. Ezért a 3. évadig kétszer vetítették le és új szinkronnal csak utána következett a 4. évad. Ekkor pedig a Viasat tett egy olyan bejelentést, hogy az 5-6. évaddal kapcsolatban is tervben van újraszinkronizálás. Ám addigra kezdtek lejárni a jogok, közben már elapadt az X-akták sikere, és ezért semmi nem maradt az új tervből. Ezt sajnos akkor sem hajtották végre, amikor újonnan a Viasat 6 vetítette a sorozatot. Tehát az én meglátásom szerint csak a 4. évad kapott új szinkront. Én igazából fordítottan arra gondolnék, hogy eredetileg még a 4. évadnál is Györgyi Annát foglalkoztathatták Scully hangjához és ezért akart folyamatos cserét a Viasat. De ezt már pontosan talán nem tudjuk meg, mert a 4. évad mindenhol csak a Viasat-os szinkronnal érhető fel.
0
2012. november 26., hétfő 11:12
179
Nyugi, először 990 Ft volt kiírva, de mire a kosárba tettem felment 1.990-re. Igaz még így is megéri :)
0
2012. november 26., hétfő 10:51
1130
Ez az ár azért már kicsit felháborító...
0
2011. november 14., hétfő 12:48
268
Nem mintha olyan nagy esély lett volna bármi pozitívumra ezzel a sorozattal kapcsolatban. Talán csak Vanuatu és Eritrea lakosai nem kapták meg DVD-n az egész sorozatot, mindenki más a világon igen.
0
2011. november 14., hétfő 10:54
16089
Ez most tényleg gáz... :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 14., hétfő 10:33
13392
Egyre gondolunk. :(
0
2011. november 14., hétfő 10:30
52684
Így kezdődött a Universal-sorozatoknál is. Nem túl bíztató.
most posts by TM
0
2011. november 14., hétfő 10:29
1130
Jaja, én is láttam. Majdnem be*artam...
0
2011. november 14., hétfő 9:07
13392
Úúúúristen.
0
2011. november 13., vasárnap 21:28
220
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2011. november 13., vasárnap 20:33
16089
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 13., vasárnap 20:32
220
Csak sajnos a 3. évadot nem :(
0
2011. november 13., vasárnap 20:09
16089
0
2011. augusztus 28., vasárnap 13:21
16458
Hát igen, ilyen akad máshol is.
0
2011. augusztus 27., szombat 21:26
1130
jaja pontosan!
0
2011. augusztus 27., szombat 21:23
238
Ó, még sok hasonló ilyen van benne. Számomra a zene lehalkítása az egyik legfájóbb.
0
2011. augusztus 27., szombat 21:10
1130
Sokáig azt gondoltam, hogy ez a sorozat, ellentétben a legtöbb filmmel, jobb szinkronosan. Ám ez mostanra jelentősen megingott. Már korábban is belenéztem egy-egy részbe angolul, de miután nemrég végignéztem az "exelsis dei" című részt eredetiben, teljesen ledöbbentem, és úgy döntöttem végignézem az eddigi évadokat angolul is. Nagyon kellemesen csalódtam, lehet, hogy mostantól angolul nézem...(is). Néhány epizódnál, mint az említettnél is ég és föld a különbség számomra. Mert a szinkron során nemes egyszerűséggel kihagytak hangokat. Pl: amikor az ápolót kilökik az ablakon a szellemek, magyarul csak annyi van, hogy a kamera közelít felé és hopp már ki is esett. Ezzel szemben angolul hallani lehet a szellemek suttogását...
0
2011. május 6., péntek 22:17
13392
Most nézem ennek az adatlapját - érdemes lenne a tartalomleírásból eltávolítani az extrák ajnározásáról szóló szövegrészt, merthogy ezek az extrák soha nem kerültek fel a kiadványra.
0
2011. március 3., csütörtök 18:03
6925
Igen,nem az akciókra várók a hibásak,hanem az alig pár hónap múlva már akciózó kiadók.
0
2011. március 3., csütörtök 11:28
19951
ebben is van valami az kétségtelen!
0
2011. március 3., csütörtök 11:28
1130
Én biztosan a megjelenés napján megveszem, ugyanúgy mint az előzőeket. Már így is eleget vártam, nem fogok tovább :)
0
2011. március 3., csütörtök 11:15
268
Én pont hogy azonnal előrendeltem és megvettem mindkét évadot azonnal és pont én káromkodtam pár hónap múlva, hogy nem csak, hogy sehol a folytatás, hanem már akciósan dobálják az emberek után... Egy tényt állapítottam meg és nem kell jóstehetség hozzá, hogy most is így lesz - csak érdemes elgondolkodnom, hogy mivel fizetésből élek számít-e nekem az a pár ezer forint? Ha már éveket vártam az egyetlen sorozatra, amit DVD-n a polcon akarok látni, akkor pár hónap már nem oszt, nem szoroz - a pénz viszont számít és ismerve a hazai helyzetet, nem én leszek az a fecske, aki nyarat csinálok azzal, ha - számomra - jóval többet adok érte. Lehet fikázni, tudom, hogy sz..r hozzáállás, de sajnos erre a kiadó kényszeríti a józan vásárlókat... c est la vie!
0
2011. március 3., csütörtök 10:40
19951
Talán nem az akcióra kéne várni,hanem meg venni,mert pont ezek miatt a hozzáállások miatt maradt félbe nagyon sok sorozat. El kéne gondolkozni!