Az első évadhoz tudtommal csak 1 szinkron van. A 3-dik és 4-dik évadhoz viszont már tuti hogy 2. Lejjebb már írtam, hogy hogyan vettem észre. 5-dik 6-dik évadnál csak a Györgyi Annást ismerem, de bízom benne hogy létezik Náray verzió. 7-8-9 egyféle szinkron van.
Annyit még a 3-4 évad második szinkronjához. A narráció pont ugyanolyan mint a 7-8-9. Már nem mondja hogy "történetek az FBI titkos ügyeiből, vagy "paranormális tevékenységek". Továbbá Dáchovny helyett Duchovnyt mond. A cigarettásnak is az a hangja, aki majd a 8-9-be is. Skinnernek pedig Varga T. József. Kérdésem, mivel nem kaptam tényleges választ. Akinek már megvan a második évad, a narrátor hogyan ejti Mulder nevét?
0
2010. május 24., hétfő 15:15
6697
Sajnos nem hiszem, hogy nagy hatással lenne rájuk, de próba szerencse :) Anno a Fox-nak sokan írtak, talán még valami nagy X-akták fanklub is.
0
2010. május 24., hétfő 14:57
16458
Akkor nekem meg az ABC-nek kellene írnom a pocsék Ugly Betty fordítás miatt? :D
0
2010. május 24., hétfő 14:40
16089
Ez is egy megközelítés, csak még mindig azt nem értem, hogy az annak idején kiadott VHS kazettákon vajon milyen szinkron van?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. május 24., hétfő 14:35
6697
Szerintem más van a háttérben, sőt, tuti. Pár éve a CSI: Helyszínelők egyik főszereplőjének, Marg Helgenberger-nek változtatták meg a hangját, mint kiderült, Antal Olga szeretett volna egy kis fizuemelést, nem tudom mennyit keresett ő, nem tudom, hogy a főbb szereplő hangját adó Forgách Péter mennyit keresett, de a Viasat se szó, se beszéd, kirakta a sorozatból. Ez csak az én elméletem, de szerintem Rékasi nagyobb fizetést kaphatott, Náray is szeretett volna emelést, így kitették őt is. Nem volt túl szimpatikus húzás :( A rajongók nyomásának engedve (akik az anyacsatornát, a Fox-ot is megkeresték, és állítólag ők szóltak a Viasat-nak), végül visszakapta Dana a hangját, de így van két "lyukas" évad. Györgyi Annával semmi bajom, kellemes a hangja, nem is szinkronizálta rosszul Scully-t, de ha egyszer megszoktuk Náray Erika hangját...
0
2010. május 24., hétfő 14:19
16089
Ez tényleg NO COMMENT. Már ott felháborító a dolog, hogy a Viasat nem találta megfelelőnek Náray Erikát szinkronhangnak, mint Dana Scully... Érdekes módon az MTV négy évadon keresztül megfelelőnek találta... Vicc.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. május 24., hétfő 14:18
16089
Ezt a "dácsovni"-s dolgot meg azért kérdeztem, mert többen említették ezt a problémát. De szerintem ez a szinkroncsere nem igaz.
0
2010. május 24., hétfő 14:17
16089
Értem is, meg nem is. Ezek szerint amikor még annak idején VHS-en megjelentek a részek, gondolom Náray-szinkronnal adták ki. Ezek szerint a Viasat nem vásárolta meg a további évadok szinkronjait, hanem újat készített az epizódokhoz. Ez sajnálatos. Most már csak az a kérdés, hogy honnan lehetne beszerezni a régi szinkronokat?
0
2010. május 24., hétfő 13:40
268
A Viasat "hozzáértő" illetékesei úgy gondolták, Náray nem megfelelő Scully szinkronhangjának, ezért cserélték le... Nálam ez a no comment kategória...
0
2010. május 24., hétfő 13:39
16458
Ezt a szinkronhang cserét azóta sem értem. Mindegy, ha ők értik, akkor én már boldog vagyok :D
0
2010. május 24., hétfő 13:36
268
Szerintem a VHS-re került részeket leszinkronizálták Náray-val még a sorozat "illetékes" évadjai előtt, aztán a Viasat meg "okosan" kitaláta Györgyi Annát, majd nagy nyomásra visszarakta Náray-t - én így gondolom józan paraszti ésszel, de lehet, nem így van... Másik szinkronról én nem tudok, a DVD-d "dácsovni" van még mindig... A Cool TV-n nem láttam egy részt sem (vártam a DVD kiadást :)), így nem tudom, hogy ott mi a helyzet?
0
2010. május 24., hétfő 13:08
16089
Ja, meg valaki említette, hogy az első négy évadot is talán újraszinkronizálták, mert valahol "Dácsovni" helyett "Djukovnit" mond a narrátor... Ez akkor mennyire igaz?
0
2010. május 24., hétfő 13:05
16089
Kérdésem az X-Akták fanatikusokhoz szól. Egy kis segítség kellene nekem a sorozat szinkronjával kapcsolatban, mert nem tiszta számomra, hogy hányféle szinkron létezik hozzá...
Tehát, annak idején a Magyar Televízió az első négy évadot adta le a TV-ben, ami 4:3-as képpel volt készítve, és Náray-Rékasi szinkronnal adták. Kérdésem, hogy létezik ehhez az első négy évadhoz másféle szinkron is? Aztán az 5. évadtól ha jól tudom már a Viasat 3-on adták le 16:9-es képpel, Györgyi Anna-Rékasi Károly szinkronnal. Na, a fontos kérdésem most jön. Nem lehetséges, hogy az 5. évadtól is Náray szinkronizálta valamikor Scully-t? Csak mert ha megnézzük az annak idején kiadott VHS kazettákat, amit Creeper volt szíves és megmutatta nekünk, korábban készültek el, mint a Viasat 3 mozicsatorna létrejött volna. Nekem az a furcsa, hogy az 5. évadtól a stáblista után bemondják, hogy a magyar szinkront a Viasat készítette. De mivel az 5. évad 1997-ben készült el, a Viasat még akkor nem is volt, így ő biztosan nem készített hozzá szinkront, lévén, hogy nem létezett még 13 évvel ezelőtt. DE!!! VHS-en akkor is kiadták a részeket, de vajon milyen szinkronnal???? Ezek szerint létezik az 5. évadhoz is más szinkron, csak a Viasat újraszinkronizálta...
Nagyon rosszul gondolok valamit, vagy van benne logika? Segítsetek, ha tudtok...
0
2010. május 21., péntek 19:17
60
ez a kavarodás atomgáz... az utolsó lemeznél nem 1 epizód van, hanem kettő. meg valamelyik lemeznél 4 epizódot irtak ki, pedig holott 3 van rajta...
0
2010. május 20., csütörtök 1:21
128
Kérem figyeljenek oda jobban a kiadásra!
A 6. lemezen a borítóval ellentétben nem 4, hanem 3 rész van és az utolsó lemezre nem egy rész (a 25.), hanem az utolsó kettő került!
0
2010. május 9., vasárnap 9:44
217
Na anno én is ezt hittem a 3-4-dik évadról. Aztán néztem egyet amikor a Sorozat+-on jött az új narrátor szöveg. Plusz egy-két kulcs figurának más lett a hangja, és a szövegek is mások lettek. Onnan veszem ezt, mert ahogy vége lett egy résznek, máris szedtem elő az avi-s verzióm összehasonlítás képen, és igazam lett.
0
2010. május 9., vasárnap 9:41
217
Ha az új, ha a régi, így is úgy is megveszem.
0
2010. május 9., vasárnap 9:25
19951
milyen új????? tudtommal ehez is csak 1 szinkron van.
0
2010. május 8., szombat 22:32
128
ha ez a legnagyobb problémád remélem nem veszed meg... egyébként meg új van rajta.
0
2010. május 8., szombat 22:12
217
Nekem itt a szokásos kérdésem.:-) Új szinkron van rajta, vagy a régi?
Dáchovny vagy Duchovnyt mond a narrátor?
0
2010. május 8., szombat 9:31
128
Pár lemez meg van karcolva, a gyárba figyeljenek már erre! Az első rész főcíme meg olyan szemcsés mint állat azt hittem rossz a tévém, egyébként maga az érdemi rész ettől eltekintve jó képminőségű, hát WTF...
0
2010. május 8., szombat 1:28
128
Kész vagyok!
0
2010. május 8., szombat 1:21
42
valaki aki látta szinte az összes részt, pls megtudná mondani hogy melyik az a rész, amelyikben a gyilkos állitolag csapon keresztül folyik ki és úgy öl? pls aki tudja írja meg hogy hányadik évad hányadik rész
0
2010. május 7., péntek 23:15
3428
No akkor:a 3-4 évad még idén kijön, a többi előreláthatólag jövőre. De jön az összes évad.