Szerintem ne, mert akkor megint előjön az a dolog, hogy nem veszi senki a többi évadot és nem fogja az Intercomnak megérni, hogy kiadja a többit. Másik részről viszont megértelek.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 27., kedd 9:04
16089
Köszi itt is! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 27., kedd 4:02
3428
Neeeee, csak vicceltem! :)
Szerintem is -ahogy Dömi is írta - elöbb-utóbb jön a 3. évad is.
0
2010. április 26., hétfő 23:24
16458
Hát ennek tudtában a második évad megvásárlását jegelem.
0
2010. április 26., hétfő 23:05
3428
Már meg is válaszoltam, kukk oda! :)
0
2010. április 26., hétfő 22:35
16089
Brown!
Inkább térjünk át egy másik sorozatra. :-) Vészhelyzet. Tettem fel Neked egy kérdést ezzel kapcsolatban a 13. évad topikjában. Megköszönném a választ. :-)
0
2010. április 26., hétfő 21:53
3428
Most mér? Nem kilenc évadot kell megvenni, csak kettőt. :D
0
2010. április 26., hétfő 20:54
16458
Na, szép. Pláne, ha ennyi volt.
0
2010. április 26., hétfő 20:49
268
Én ezt a sablont (???) kaptam: "A X-akták összes évadját tervezzük bemutatni DVD-n. Eddig a külföldi jogtulajdonostól az első két évadra kaptunk lehetőséget. Reméljük, hogy mihamarabb tudjuk folytatni a sorozatot a 3. évaddal."
0
2010. április 26., hétfő 20:47
16458
Egy script válaszolgat :D
0
2010. április 26., hétfő 20:24
3428
Tadi, ez egy formalevél, melyet mindenkinek elküldenek, aki infót kér tőlük, csak a nevet szúrják be utólag a megszólításhoz. :)
De néha kreatívkodnak is, ilyenformán:
"...sajnos, ezzel kapcsolatban nem adhatunk ki információt..." "...mi is nagyon szeretnénk már megjelentetni ezt a filmet/sorozatot, de sajnos, a film/sorozat külföldi jogtulajdonosától nem kaptuk még meg az engedélyt. Mindazonáltal keményen dolgozunk azon, hogy ez a film/sorozat hazánkban is mielöbb megjelenhessen..." "...sajnos, ezt a filmet/sorozatot kiadónk a közeljövőben nem tervezi kiadni..."
De az a gyakoribb, ami Te is kaptál, csak várj türelemmel, meg addig is állj fél lábon. :D
0
2010. április 26., hétfő 20:22
6925
Az MASH-nél majd három évet vártam a 2. évadra.Az X-akták ehhez képest jól halad.:)
0
2010. április 26., hétfő 20:17
16089
És az Intercomnak is megérje természetesen kiadni, látva, hogy fogynak az évadok.
0
2010. április 26., hétfő 20:15
16089
Ez érthető végül is. Csak abban bízom, hogy akadnak még olyan rajongók - gondolva most csak az X-aktákra - akik bizalommal és nagy buzgósággal veszik majd az újabb és újabb évadokat, hogy teljes legyen a sorozat. Nem vagyok türelmetlen, hanem kicsit félek...
0
2010. április 26., hétfő 20:12
Moderátor
7449
Rajongói szempontból talán valóban nem uborkaszezon a nyár, az eladási adatok azonban a kiadókat igazolják: nyáron valóban lényegesen kevesebb DVD fogy, mint az év többi hónapjában, a csúcsszezon pedig mind a megjelenések számát, mind a forgalmat tekintve az év utolsó három hónapja. Egyébként egy ilyen viszonylag drága kiadvány esetében észszerű, hogy nem kéthavonta hozzák az újabb évadokat, mert ha túl sűrűn jelennek meg az egyes évadok, akkor az azzal a veszéllyel jár, hogy egyre több vásárló morzsolódik le. Előfordulhat, hogy valaki mondjuk nem tudja kigazdálkodni a második évad árát két hónap alatt, és mire összejön a pénze már újabb és újabb évadok állnak a boltok polcain. Ez pszichológiailag nincs jó hatással a vevőre, és előfordulhat, hogy abbahagyja a sorozat gyűjtését. Ha sokan tesznek így, akkor rohamosan csökken az újabb és újabb évadok fogyása, és lehet, hogy a közepéhez érve már nem is éri majd meg a kiadónak megjelentetni az utolsó évadokat. Érzésem szerint a Simpson családdal is túl gyorsan próbálja behozni a lemaradását idehaza a Fox. (Kevesebb, mint egy év alatt 5 évad jelent/jelenik meg.) Nálunk az 5. évad előrendelése egyelőre messze elmarad az első évad eladásaitól, jó, ha a sorozatot gyűjteni kezdő rajongók, vagyis az első évad vásárlóinak egynegyede megveszi majd az 5. évadot.)
0
2010. április 26., hétfő 19:52
16089
...és még sorolhatnád estig. :-)))
0
2010. április 26., hétfő 19:49
6925
Karácsonykor(ünnep,vásárlás!) meg telelnek és ezért nem jön ki semmi decemberben sem.Januárban meg pláne...:) Utána jön a tavaszi fáradság,a nyári szünet,majd az őszi esők...:)
0
2010. április 26., hétfő 19:23
16089
:-)
Sajnos az a baj, hogy ők bent ott a nagy cégnél nem úgy gondolják ahogy mi. Nyáron ők is nyaralnak, és lesz*rják, hogy mi már pedig nyáron (is) X-aktákat akarunk nézni!!
X-Files 4 Ever! :-D
0
2010. április 26., hétfő 19:20
16458
Egyetértek, szerintem is marhaság :)
0
2010. április 26., hétfő 19:11
16089
Ez az uborkaszezon egy nagy marhaság. Ezt nem tudom kinek az ötlete volt, hogy ne hozzunk ki nyáron semmit, mert úgyse néz senki filmet. Akár pont ezért lehetne kiadni filmeket nyáron is, mert sokan vannak szabadságon.
Ezt a holtszezont csak ráerőltetik a népre, és ők sajnos semmit sem tudnak tenni ellene.
0
2010. április 26., hétfő 19:07
16458
Nyáron uborkaszezon van, meg nyaral a többség, így egyik részről érthető, hogy nem jön ki. Viszont a másik oldalt nézve nem tudom megérteni :D
0
2010. április 26., hétfő 18:54
16089
Más is ugyanazt írta az Intercomtól, mint akitől elsőre kérezdtem:
"Kedves Ádám!
Köszönjük levelét!
Tervezzük a sorozat további részeinek kiadását is, de pontos információnk még nincs a megjelenés időpontjáról.
Üdvözletel:
InterCom"
0
2010. április 26., hétfő 17:56
6925
A logikus az lenne,ha annyi idő alatt jelenne meg,amennyi idő alatt készült.:))) Komolyra fordítva,a nyár már régen holtszezon.Pontosan fogalmazva a kiadók holtszezont csináltak belőle.
0
2010. április 26., hétfő 17:55
13392
Köszi!
Még a tékás korszakban keletkezett az álmom, hogy össze szeretném gyűjteni őket így eredeti formájukban, és magam voltam a legjobban meglepődve, amikor egy idő után ott álltak szép sorban hiánytalanul, teljesítve gyermekkori vágyaimat. :)
0
2010. április 26., hétfő 11:28
16089
Nem én, hanem és...