Keresés

X-akták - 2. évad (7 DVD) (DVD)

2010. április 26., hétfő 11:26
Nyár végén? Szeptembertől, vagy hogy? Én addig kimarad 3 hónap? Ennek milyen logikája van?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 26., hétfő 10:50
nyugalom. lesz folytatva nyár végén.
0
2010. április 26., hétfő 10:39
Na, szép lenne, ha ez sem lenne végig kiadva...
0
2010. április 26., hétfő 9:31
Egyébként kérdeztem az Intercomot még pénteken a 3. évad megjelenéséről, és nagyjából ezt írták: "A további évadok megjelenéséről még nincsenek pontos információink." :-((((((
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 26., hétfő 9:28
Creeper!

Hadd fejezzem ki őszinte elismerésemet ezért a remek gyűjteményért. Bevallom, még kicsit irigy is vagyok. :-) Nekem, ahogyan írtam a 7. aktáig van meg a sorozat, sajnos tovább nem tudtam gyűjteni. Az én példányaim között akadnak lakossági megjelenések és kölcsönzői változatok egyaránt.

Nagyon szép gyűjtemény, és soha ne válj meg tőlük, ezek már mára kuriózumok lettek!
0
2010. április 24., szombat 14:18
Kösz!
Ez mind a kölcsönzői változat, lakosságiból az első hat jelent csak meg, de azok is megvannak. :)
0
2010. április 24., szombat 14:17
Szép gyűjtemény. :)

Látom van ami kölcsönzői ezekből.Vagy nem is mind jött ki lakosságin ?
0
2010. április 24., szombat 14:15
Gerinckép:

0
2010. április 24., szombat 14:13
No valahogy így néz ki:

0
2010. április 22., csütörtök 13:30
Ez még a lemezek számához szól.
Nekem egy angol kiadás van meg (az összes évad egy gyűjtődobozban évadonként soklemezes tokokban egyedi borítóval (sztem nagyon fasza :) )
Az érdekes az, hogy az utolsó rész a 7.lemezen van az évad extráival együtt. Ha itthon nem lesznek extrák, akkor lesz egy külön lemez egyetlen epizóddal? Vagy besuvasztják az 6. lemezre?
0
2010. április 22., csütörtök 13:18
Neked megvan a teljes VHS gyűjtemény az Aktákból? Hűha, engem érdekelne, ha tennél fel képet a gyűjteményről, nagyon megköszönném.
0
2010. április 22., csütörtök 13:12
Abbahagyták a számozást, mert teljesen belezavarodtak az Emilynél, ami az USÁban a 10., itt ugye a Halálmezsgye után jött, a borítón, mint 10. szerepel, de a narrátor kilencediket mond be, szóval kb. annyira bonyolult lett, mint ez a mondat. :)

Holnap rakok fel képeket. :)
0
2010. április 22., csütörtök 12:55
Akkor nem voltak pontosak az információim. Ezeknek a címeknek is adták az "X. akta" nevet, vagy maradtak simán? Nem tudod véletlenül?
0
2010. április 22., csütörtök 12:45
Valamint a Végjátéknál csak a "The End" c. rész található meg (nincs A kezdet), a másik 50 percet egy hihetetlen jól sikerült átfogó werkfilm - interjúkkal, bakiparádéval és hasonló finomságokkal - teszi ki.
0
2010. április 22., csütörtök 12:42
Sőt, Az igazság után nem állt meg az élet: jött az Álomvilág, a Biogenezis, a Lezárt ügy, a Rekviem, az Élőhalottak, meg még egy, aminek nem jut eszembe a címe. :)
0
2010. április 22., csütörtök 11:47
Nos, volt már róla szó, íme összegyűjtöttem, hogy anno az Intercom milyen VHS-t adott ki "x. akta" néven. Csatoltam hozzájuk, hogy melyik részeket "gyúrták" össze egy önálló filmé. Összesen 12 kazettát adtak ki, és én is nagy lelkesedéssel gyűjtöttem őket, aminek eredményeként 7 aktát tudtam összegyűjteni. Mindig keresetem azt a bizonyos Videótékát, mert folyamatosan voltak kiárusítások, és ezek az akták is eladósorba kerültek, és nem is voltak nagyon drágák akkori szemmel nézve. Azt hiszem 800 Ft-ba került egy kazetta. Csak idővel sajnos már nem adták akartak megszabadulni a felesleges kazettáktól, és a 7. aktával én befejeztem a vásárlást. De ez a 7 VHS még ma is megvan, és szép régi emléket idéznek.

Szóval alább láthatjátok a VHS-nek adott "akta" nevet és hogy melyik részeket tartalmazza. Előre bocsátom, nincs rajtuk új rész, mindegyik rész az évadok között megtalálható. Az akták között egyébként nincs összefüggés, általában 2 egymást követő epizódot tettek eggyé, de szerintem nem volt hülyeség, mert érdekes volt így nézni őket. Szóval, most!

1. akta: Amit még senki sem látott

(2. évad, 25. rész: Anasazi + 3. évad, 1. rész: Az áldást hozó ének + 3. évad, 2. rész: A gemkapocs)

2. akta: Zárt ajtók rejtélye

(1. évad, 2. rész: Gumiember + 1. évad, 21. rész: Gumiember visszatér)

3. akta: 82517

(3. évad, 9. rész: A vonat + 3. évad, 10. rész: Félemberek)

4. akta: Az idegen keze

(3. évad, 24. rész: Leányka, kelj fel + 4. évad, 1. rész: Minden meghal)

5. akta: A földönkívüli gyilkos

(2. évad, 16. rész: Látogatók + 2. évad, 17. rész: Végjáték)

6. akta: Tunguska

(4. évad, 8. rész: Tunguzka + 4. évad, 9. rész: Tunguzka 2.)

7. akta: Az eltűnt idő rejtélye

(4. évad, 17. rész: Az eltűnt idő + 4. évad, 18. rész: A tó titka)

8. akta: Halálmezsgye

(4. évad, 24. rész: Gecsemáné-kert + 5. évad, 1. rész: Redux + 5. évad, 2. rész: Redux 2.)

9. akta: Emily

(5. évad, 7. rész: Emily + 5. évad, 8. rész: Rókavadászat)

10. akta: Szkepszis

(5. évad, 13. rész: X páciens + 5. évad, 14. rész: A vörös és a fekete)

11. akta: Végjáték

(5. évad, 20. rész: Vége + 6. évad, 1. rész: A kezdet)

12. akta: Az igazság

(6. évad, 11. rész: Két apa + 6. évad, 12. rész: Egy fiú)

0
2010. április 22., csütörtök 11:46
Nos, volt már róla szó, íme összegyűjtöttem, hogy anno az Intercom milyen VHS-t adott ki "x. akta" néven. Csatoltam hozzájuk, hogy melyik részeket "gyúrták" össze egy önálló filmé. Összesen 12 kazettát adtak ki, és én is nagy lelkesedéssel gyűjtöttem őket, aminek eredményeként 7 aktát tudtam összegyűjteni. Mindig keresetem azt a bizonyos Videótékát, mert folyamatosan voltak kiárusítások, és ezek az akták is eladósorba kerültek, és nem is voltak nagyon drágák akkori szemmel nézve. Azt hiszem 800 Ft-ba került egy kazetta. Csak idővel sajnos már nem adták akartak megszabadulni a felesleges kazettáktól, és a 7. aktával én befejeztem a vásárlást. De ez a 7 VHS még ma is megvan, és szép régi emléket idéznek.

Szóval alább láthatjátok a VHS-nek adott "akta" nevet és hogy melyik részeket tartalmazza. Előre bocsátom, nincs rajtuk új rész, mindegyik rész az évadok között megtalálható. Az akták között egyébként nincs összefüggés, általában 2 egymást követő epizódot tettek eggyé, de szerintem nem volt hülyeség, mert érdekes volt így nézni őket. Szóval, most!

1. akta: Amit még senki sem látott

(2. évad, 25. rész: Anasazi + 3. évad, 1. rész: Az áldást hozó ének + 3. évad, 2. rész: A gemkapocs)

2. akta: Zárt ajtók rejtélye

(1. évad, 2. rész: Gumiember + 1. évad, 21. rész: Gumiember visszatér)

3. akta: 82517

(3. évad, 9. rész: A vonat + 3. évad, 10. rész: Félemberek)

4. akta: Az idegen keze

(3. évad, 24. rész: Leányka, kelj fel + 4. évad, 1. rész: Minden meghal)

5. akta: A földönkívüli gyilkos

(2. évad, 16. rész: Látogatók + 2. évad, 17. rész: Végjáték)

6. akta: Tunguska

(4. évad, 8. rész: Tunguzka + 4. évad, 9. rész: Tunguzka 2.)

7. akta: Az eltűnt idő rejtélye

(4. évad, 17. rész: Az eltűnt idő + 4. évad, 18. rész: A tó titka)

8. akta: Halálmezsgye

(4. évad, 24. rész: Gecsemáné-kert + 5. évad, 1. rész: Redux + 5. évad, 2. rész: Redux 2.)

9. akta: Emily

10. akta: Szkepszis

11. akta: Végjáték

12. akta: Az igazság

0
2010. április 22., csütörtök 9:47
Most akkor nem lehet tudni, hogy 7 vagy 6 lemezes lesz? Bár szerintem akkor marad ez is 6, mint az első évad. Nagy kár érte, mert például az ausztrál kiadás is 7 lemezes, és booklet-et is adtak hozzá... Ezekért kár, és sajnos külön az extra lemezek pótolhatatlanok, emiatt berendelni angolul a teljes évadot külföldről nem éri meg.
0
2010. április 20., kedd 23:27
Nem.
Egy speciális eljárással az elégett aktákat "összeilleszti".
0
2010. április 20., kedd 22:54
Így ahogy mondod,sőt divat volt ez Star Trek TNG-ből is meg Milleniumból is..ezek mind dupla részek voltak,csak hát volt egy rajongótábor ,akire építhetett az Intercom annak idején:)
0
2010. április 20., kedd 22:51
még valami! Emlékszem videótékákban voltak ilyenek, hogy
"CSAK VIDEÓN": 1.akta ...2.akta...3.akta: Tooms.(erre az egyre emlékszem)
mind 90 percesek voltak, és kölcsönözgettem is őket serényen.
Ezek a sorozatból kapcsolódó duplarészek(mint az említett Tooms) kívétel nélkül, vagy valami más a helyzet?
Ergo: ezek mind  a tv-sorozat részei és a a teljes sorozat megvásárlásával ezekhez is hozzájutunk?
0
2010. április 20., kedd 22:30
köszi a válaszokat!
0
2010. április 20., kedd 22:17
Ezt sose értettem. A 6. évad elején Mulder emlékezetből újraírja az elégett aktákat, vagy mi? :-))
0
2010. április 20., kedd 21:59
Bocsánat, akkor rosszul tudtam. :-(
0
2010. április 20., kedd 21:55
Tiszta víz a pohárba!

SPOILER!

Az 5 dik évad utolsó részébe (Vége) Mulder irodája leég és ezzel az akták megsemmisülnek.

Utána jön a film, aminek a végén kap a Szindikátus vezetője egy papírt a Cigarettástól, melybe az áll, hogy az X-aktákat újra megnyitották.
0