Nos, volt már róla szó, íme összegyűjtöttem, hogy anno az Intercom milyen VHS-t adott ki "x. akta" néven. Csatoltam hozzájuk, hogy melyik részeket "gyúrták" össze egy önálló filmé. Összesen 12 kazettát adtak ki, és én is nagy lelkesedéssel gyűjtöttem őket, aminek eredményeként 7 aktát tudtam összegyűjteni. Mindig keresetem azt a bizonyos Videótékát, mert folyamatosan voltak kiárusítások, és ezek az akták is eladósorba kerültek, és nem is voltak nagyon drágák akkori szemmel nézve. Azt hiszem 800 Ft-ba került egy kazetta. Csak idővel sajnos már nem adták akartak megszabadulni a felesleges kazettáktól, és a 7. aktával én befejeztem a vásárlást. De ez a 7 VHS még ma is megvan, és szép régi emléket idéznek.
Szóval alább láthatjátok a VHS-nek adott "akta" nevet és hogy melyik részeket tartalmazza. Előre bocsátom, nincs rajtuk új rész, mindegyik rész az évadok között megtalálható. Az akták között egyébként nincs összefüggés, általában 2 egymást követő epizódot tettek eggyé, de szerintem nem volt hülyeség, mert érdekes volt így nézni őket. Szóval, most!
1. akta: Amit még senki sem látott
(2. évad, 25. rész: Anasazi + 3. évad, 1. rész: Az áldást hozó ének + 3. évad, 2. rész: A gemkapocs)

2. akta: Zárt ajtók rejtélye
(1. évad, 2. rész: Gumiember + 1. évad, 21. rész: Gumiember visszatér)
3. akta: 82517
(3. évad, 9. rész: A vonat + 3. évad, 10. rész: Félemberek)
4. akta: Az idegen keze
(3. évad, 24. rész: Leányka, kelj fel + 4. évad, 1. rész: Minden meghal)
5. akta: A földönkívüli gyilkos
(2. évad, 16. rész: Látogatók + 2. évad, 17. rész: Végjáték)
6. akta: Tunguska
(4. évad, 8. rész: Tunguzka + 4. évad, 9. rész: Tunguzka 2.)
7. akta: Az eltűnt idő rejtélye
(4. évad, 17. rész: Az eltűnt idő + 4. évad, 18. rész: A tó titka)
8. akta: Halálmezsgye
(4. évad, 24. rész: Gecsemáné-kert + 5. évad, 1. rész: Redux + 5. évad, 2. rész: Redux 2.)
9. akta: Emily
(5. évad, 7. rész: Emily + 5. évad, 8. rész: Rókavadászat)
10. akta: Szkepszis
(5. évad, 13. rész: X páciens + 5. évad, 14. rész: A vörös és a fekete)
11. akta: Végjáték
(5. évad, 20. rész: Vége + 6. évad, 1. rész: A kezdet)
12. akta: Az igazság
(6. évad, 11. rész: Két apa + 6. évad, 12. rész: Egy fiú)