Keresés

Twin Peaks - 1. évad (szinkronizált változat) (3 DVD) (DVD)

2010. április 26., hétfő 11:33
Pontosabban annak részletei. Nem vágták bele az egészet.
0
2010. április 23., péntek 10:44
A lezárt végű film jelenetei alkotják Cooper álmát a 2.rész (pilot+2) végén. :) Gyakorlatilag azt látjuk, csak nem álomként.
0
2010. április 23., péntek 8:51
Akkor azt jelenti, hogy ezen a változaton nincsenek extrák igaz? Lespórolták a 4. lemezt is most látom.
0
2010. április 21., szerda 16:30
Intercom/Guild forgalmazásban jelent meg VHS-en (kölcsönzői).Csak lakosságin nem volt.DVD-n már nem ez a verzió futott,szóval az esély erre igencsak csekély.
0
2010. április 21., szerda 16:12
Erre a lezárt végű filmre semmi esély idehaza?
0
2010. április 21., szerda 14:34
kösz az infót.
0
2010. április 21., szerda 14:30
Igen, az az.
Az interjúkban ködösen beszélnek egy konfliktusról, mely Kyle  Cooper  MacLachlan és Sherilyn  Audrey  Fenn között robbant ki annak apropóján, hogy egy alternatív elképzelés szerint ügynökünk a folytatásban Audrey-val kezdett volna szerelmi viszonyt.
0
2010. április 21., szerda 14:24
a kölcsönzői VHS-en az volt rajta.
0
2010. április 21., szerda 14:21
Szóval Serylin Fenn sem vállalta. :( Na, ezt nem gondoltam volna.
Sajnálatos, hogy ennyire megvágták a filmet!
Az általatok említett alternatív befejezés szerintem fenn van a youtube-on. Valami pincében játszódik, ott van a félkarú ember és Gyilkos Bob, meg persze a sheriff és Cooper. Ugye ez az?
0
2010. április 21., szerda 14:19
Nahát, csak nem vagyok (akkora) elmebeteg, hogy úgy emlékeztem, láttam egy hosszú Twin Peaks filmet, aminek a cselekménye részben megegyezett a sorozattal, de más volt a vége... :-o
0
2010. április 21., szerda 14:16
Az általad említett jelenet a második évad (és a sorozat) utolsó jelenete. A törpés jelenet persze előtte van. :)
0
2010. április 21., szerda 14:12
Ebben az évadban van az mikor az utolsó- gondolom, h az utolsó rész végén valami törpe visszafelé beszél és Cooper meg akarja mosni a fogát és aztán beveri a fejét a tükörbe? (nagyon, nagyon halvány emlékek ezek)
0
2010. április 21., szerda 13:43
A 10 lemezes Definitive Gold Box Edition első lemezén választható az alternatív befejezés. Ez valójában a pilotnál közel fél órával hosszabb teljes film, mely elsősorban a producereknek készült. Itt teljesen le is zárják a történetet.
Ha nem bólintanak rá a sorozatra, akkor ennyi lett volna a Twin Peaks.
Hazánkban is megjelent ez videokazin, bár nem sokan ismerik. Ez a "Twin Peaks - Senki Sem Ártatlan"

http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=646

Lynch pedig a teljes harmadik évadon dolgozott, nem egy lezáró fejezeten. A fent említett DGB-EDT 10. lemeze 3-4 óra extrát tartalmaz, többek között itt mesél Mark Frost arról is, hogy a folytatásban Cooper ügynök lett volna a középpontban, illetve a benne zajló jó és gonosz harca.
0
2010. április 21., szerda 13:40
Biztos rajta lesz, anélkül elég értelmetlen lenne. Egyébként az első kiadás is 3 lemezes volt, csak volt egy 4. extra lemez.
0
2010. április 21., szerda 13:29
Nem láttam a feliratos kiadást még a TV-ben néztem. Majdnem egy mozifilm hosszúságú David Lynch által rendezett rész volt. Nekem nagyon tetszett. Volt annyira elborult, mint a Lynch nagyfilmek. :)
0
2010. április 21., szerda 13:26
Az első, feliratos kiadás ezzel a hosszú pilot résszel indult (már ha arra gondolsz, melynek első perceiben Laura Palmert megtalálják).
0
2010. április 21., szerda 13:00
A hosszú pilot rész az például szerintem legalább olyan jó, mint a mozifilm. Ugye az is rajta lesz a gyűjteményen? Mert régen volt valami kavarás a pilottal, de lehet rosszul emlékszem.
0
2010. április 21., szerda 12:05
Érdemes végigolvasni a stáblistát(alsó szekció,a törölt jelenetek szereplői).Lynch fél TP-et símán kivágta a filmből :))

tűz jöjj velem
0
2010. április 21., szerda 11:59
Larát cserélték ,mert nem vállalta.Lynchet a mai napig nyaggatják a TP fanok,hogy csinálja meg a Fire Walk With Me DC-t.

Sherylin Fenn és Lara Flynn Boyle kivételével mindenki szerepel benne a TV sorozatból.Ehhez képest számold össze a mozifilmben hányat látsz ezekből a szereplőkből.Akkor mennyi jelenet maradhatott ki ? Még 1 órányi ? :)
0
2010. április 21., szerda 11:56
Egy kérdés,ha már TP. :)

Mennyire 100 %,hogy az angol hang csak sztereó lesz az új kiadványon ? Ez még változhat ugye ?

Mármint jó irányban gondoltam,nem a monó felé... :)
0
2010. április 21., szerda 11:55
Igen, igen, én is erre céloztam. :)
Örömmel hallom, hogy ezek a színészek is részt vettek a filmben. Úgy tudom, néhányan egyszerűen nem vállalták el a filmet. Lara Flynn Boyle biztosan. Az a szuka! :)
Az gondolom reménytelen, hogy megjelenjen egy vágatlan verzió. Nem nálunk, de valahol a világban. ;)
A Dűnére meg majdnem ráment a filmes karriere...
0
2010. április 21., szerda 11:54
Sajnos Lynch filmjei sokszor a "vágóasztal" áldozatai. :)

De én továbbra is örülnék 1 mozfilmnek,féleg még egy teljes évadnyi puskapor már nem lett volna a szériában.

SPOILER:

De azért jó lett volna megtudni mi történt pld:Audrey-val(túlélte e a banki robbanást),az apjával és Cooper-el.Kissé félszeg ez a befejezés.
0
2010. április 21., szerda 11:50
Azt ne felejtsd el,hogy a TP:Tűz jöjj velem brutálisan meg lett vágva. ;)

Joan Chen,Michael Ontkean,Piper Laurie,Everett Mcgill meg egy csomó másik TP alaparc jeleneteit törölték,a mozifilm sokkal hosszabb lett volna.

Ugyanezért "sűrű" a Dűne is Lynchtől.2 órában nem lehet sem egy TP-et vagy egy Herbert féle Dűnét elmesélni.
0
2010. április 21., szerda 11:46
Valószínűleg a folytatással is az lett volna a baj, mint a Tűz, jöjj velem-mel: túl sűrű. Úgy tudom, hogy nagyon bekorlátozták a film hosszát, és ezért pont az amolyan Twin Peaks-es jelenetektől kellett megválni, amik a komor hangulatot humorral fűszerezték. Másrészt szerintem inkább az a 3. évad kellett volna, mert ha egy részben akarja elmesélni az egész lezárást, akkor nagyon kapkodós lett volna. Persze én is örültem volna egy Mozifilmnek legalább. Az előzményekből meg lehetett annyit sejteni, amennyit kellett. Szóval igazad van, kár, hogy ha már forgatott, akkor nem a befejezést.
0
2010. április 21., szerda 10:35
Sajnos a Twin Peaks is azon sorozatok táborát gyarapítja,amiknek nyitott és tisztázatlan máig a befejezése. :(

Nem előzményfilmet kellett volna rendezni neki (Tűz jöjj velem),hanem normálisan lezárni egy mozifilmmel,mint ahogy a mostoha sorsú Firefly-t is le tudták a Serenity-vel.

Ezért nem szeretek már sorozatokat nézni.Amit szeretek (Dollhouse,Sarah Connor Chronicles,Firefly,Carnivale),általában törlik (egy lezáratlan csavarral),vagy gyorsan összecsapnak hozzá egy valamilyen "befejezést".

Már "várom" hogy a True Blood-ra vagy a V-re mikor kerül sor.
0