Keresés

Hideg mint a kő

2011. október 29., szombat 19:13
Igen, szerintem is kiadhatnák ezt a filmet is, persze az eredeti szinkronnal. Volt még egy kiváló akciófilmje Bosworth-nak.Ez pedig a "Háború csak a kezdet". Ez nekem még jobban tetszett mint a "Hideg mint a kő". Ebben a filmben még egy nagyszerű színész alakította a főszerepet nevezetesen Bruce Payne. Hatalmas fazon avval a szőke hosszú hajjal,míg "Az 57-es utas"-ban rövid hajjal. Ez a két akciófilmje nagyon ott van a szeren, kiváló negatív színész figura.Ezt a filmet is nagyon várom,hogy kiadják már végre,de ahogy elnézem a hazai dvd piacot semmi esélye.
0
2011. július 20., szerda 16:34
A Hideg, mint a kőben nem Bosworth dominál számomra, hanem a hosszászólásomban említett Lance Henriksen.
0
2011. július 20., szerda 15:21
Fene tudja, már majdnem 20 éve láttam a filmet, de még most is előttem van Bosworth szögletes formája, antitálentuma, mellyel még Seagal cseppet sem acélos színészetét is alulmúlja. Nem is igazán fektettek bele pénzt későbbi producerek.
most posts by TM
0
2011. július 20., szerda 14:41
E filmet is ki kéne adni már valami kiadónak!
Ha jól elmlékszem a Columbiánál vannak a film jogai.

U.I.: Ja, és ebben is benne van Lance papa a főgonoszt alakítja (mint majdnem minden filmben, amikben játszik), asszem itt Chains Cooper-nek hívják.
0
2004. május 13., csütörtök 16:18
Tegnap volt szerencsém az RTL-en megnézni a filmet.Teljesen elbarmolták a
jelenetek össze vissza történő vágásával.Így teljesen élvezhetetlen volt. Nem beszélve az újraszinkrinizálásról, ami nagyon gagyi lett az eredetihez képest.
Jobb lett volna, ha le sem vetítik.Egyébként kiadhatnák már DVD-n is.
0