végül megvettem.
tapasztalatok:
mélyebben tanulmányozva a kézikönyvet, és a menüt, arra jutottam, hogy nem kizárt ,hogy ua a mechanika (szétszedni nem fogom), mert szinte mindenben ugyanúgy viselkedik, és ugyanannyi idő alatt ,mint a samsung.
ami tetszett: a SmartLink magyarázásánál volt írva, hogy működik az összes többi hasonló szabvánnyal (vagy mind 1 szabvány csak másképp hívják) mint pl a Pana Qlink-je, és van még yopár.
Jó, hogy a kijelző kiírja az órát, percet, mp-et (a samsung csak az órát és a percet írta ki a kijelzőn, pedig az a csúcsmodell.)
A 4 karakteres csatornanevet ha váltasz kiírja a vidón is kb 3mpig.
Ha a végén van a kazetta, akkor nyomkodhatod a play-t, nem kapcsol be és rántja meg a szalagot.
tetszik a távvezérlő is, csak annél a típusnál még nem multis (csak a 830-asnál)
ami 1ezik:
a szokásos kimenetek ami ezen kategóriára jellemző: RCA L/R & 2 EURO Scart
a teljes menü és az OSD is dettó ua, csak a samsung ha jól emlékszem stereo-t ír ki a csatornáknál míg a sony sztereó-t. :)
A 195 perces gyári Titanic VHS-t 65 mp alatt elejére tekerte a kazetta legvégétől.
Ami nem tetszik:
mégcsak most kóstolgatom, ha lesz valami akkor beírom.
A képből kihozza szerintem a legtöbbet.
A hang az nagyon szépen szólt a Titanic alatt. Tökéletes a sztereó kép.
(Mivel az összes VHS-em egy másik városban van, ezért, hogy kipróbálhassam a kütyüt választottam valamit aminek biztos, hogy nagyon szép a képe és a hangja - persze most VHS-ről, nem DVDről beszélek!)
Összességében egyelőre meg vagyok elégedve. A magnót kezelve érezhető, hogy hangyányit precízebb, és okosabban összeállított készülékről van szó mint a Samsung esetében.
A Warner-es kazettákért utaznom kell. Csak jövőhéten tudom csekkolni.
Ha ennél a készüléknél is jelentkezik a probléma, akkor mostmár sz@rok rá!
Így marad!
Sutter:
Ne mond már, hogy nincs egy darab VHS-ed sem!? :)
Azért vettem ezt a videót, hogy a meglévő kb 200 kazettát ha kedvem támad, +tudjam nézni. Remélem ez mostmár kiszolgál vagy 20-30 évig. Nem lesz nagyon befogva.
(Őszre-télre tervezek egy lemezjátszót is.) :)