Kifogtátok az "ócsó" helyet. :) A Lafayette-ben egy pár zokni is k.... drága. Jellemző, hogy karácsonyi vásár idején többen állnak a kirakatok előtt, amiben távvezérelt marionett állatfigurák rángatóznak, mint bent a sokszintes épületben.
most posts by TM
0
2010. október 18., hétfő 15:34
16089
Vagy Sidney elfeldett ikertestvére, ha már féltestvére is volt... :-)
"Kérsz egy sört?"
"Igen, persze."
"Rögtön visszajövök..."
"Huhuhuhhúúúú..."
:-DDD
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. október 18., hétfő 15:30
6264
Hmmm.
Talán egy elégedetlen tékábajáró,akinek a megboldogult horrorguru Randy Meeks nem adta ki az új premierfilmeket. :)
0
2010. október 18., hétfő 15:26
16089
:-D Meglehet, hirtelen nem is tudom, hogy Woodsboro-ból még ki maradt életben, aki potenciális ghostface lehet... :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. október 18., hétfő 15:21
6264
Talán csak nem egy helyi Woodsboro-i istállósfiú lesz a gyilkos ? :D
0
2010. október 18., hétfő 15:20
16089
IMDB-ről szedett kép:
Micsoda izgalmak lesznek itt!!! :-)
0
2010. október 18., hétfő 15:11
16089
Kb. 10 éve vettük családdal Párizsban a Lafayette nevű áruházban, akkor kb. 15 ezer forintba került.
0
2010. október 18., hétfő 14:59
16089
Áááááááááááááá, köszi!!!!!!! Alig várom már!!!! Filmet ennyire még nem vártam. Jobban várom, mint a HP 7-et. Pont a minap gondolkodtam magamban, hogy 6 hónap van a bemutatóig, és jöhetne már valami trailer!
Jajj, de jó lesz!!!!!!
0
2010. október 18., hétfő 14:10
6264
A még jobb hír:újra Kevin Williamson írta a forgatókönyvet,akinek az első 2 Sikoly filmett is köszönhetjük.A 3. rész vérszegény cselekményét író Ehren Kruger-t szerencsére ezúttal kihagyták.
Legyen már végre 2011 tavasz !!! Újra akarom hallani,hogy:"Hello Sidney.What s Your favourite scary movie ?" :D
0
2010. október 18., hétfő 14:02
6264
Sikoly 4. első trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=WsYE0oSHRVU
Jó lesz ez. :)
0
2010. szeptember 5., vasárnap 21:54
5023
:D
úgy nézel ki mintha kancsal lennél! :) mennyiért vesztegetnek egy ilyen hacukát?
0
2010. szeptember 5., vasárnap 21:21
16089
Hogy stílusos maradjak, ez vagyok én, mikor éjjel elindulok gyilkoló utamra... :-))))
0
2010. szeptember 4., szombat 14:08
16089
A története az új Sikoly-trilógia első részének, akit érdekel:
*
Ten years after the murders, Sydney has become a successful writer publishing her first book,"Out of the Darkness" based on her story. With Gail s help, the book becomes a huge success. Gail meanwhile has become a very successful tv host while husband Dewey continues in law enforcement. Gail and Dewey also have a 10 year old daughter, Tatum, after Dewey s sister. When Sydney s book tour goes through Woodsboro, she asks Gail and Dewey to join her. There she connects with her aunt and cousin (Jill). Only the homecoming turns out to be deadly as ghostface returns to start a new trilogy. Who will survive?
Tíz évvel a gyilkosságok után, Sydney sikeres író lett lett, és első könyvét is publikálta "A sötétségből" címmel, mely az ő történetén alapszik. Gail segítségével a könyv óriási sikerre tesz szert. Gail eközben sikeres TV-s házigazda lett, mialatt férje, Dewey folytatja rendőri feladatait. Gail-nek és Dewey-nak egy 10 éves lányuk is lett, akit Tatumnak kereszteltek el, Dewey testvére után. Amikor Sydney könyvbemutatója Woodsboroba is elér, megkéri Gail-t és Dewey-t, hogy tartsanak vele. Így találkozhat a nagynénjével és unokatestvérével is. (Jill) De hazatérése halálos lendülete hoz, ahogyan a "ghostface" visszatér, hogy elkezdjen egy új trilógiát. Ki fogja túélni?
E szerint, nincs szó Sydney haláláról, szerintem a korábbi írások nem voltak igazak, ellenben ezzel. 2011. április 15-én debütál az új rész Amerikában, és én iszonyatosan várom. Szerintem jobban, mint most a Harry Potter 7. részét...
0
2010. május 24., hétfő 15:02
6264
Nem fogják elfelejteni.10 évvel fog a 3. után játszódni Woodsboroban.
Randy Meeks,minden horrorguruk guruja (Jamie Kennedy) sajnos már nincs az élők sorában ellenben kapunk egy újabb "női Randy"-t akit úgy néz ki,hogy Hayden Panettiere (Heroes) fog játszani.Ő lesz az új főhősnő (Ashley Greene) legjobb barátnőja.
Természetesen a karakterek biztosak csak,a szereposztás még tárgyalás részét képezi.
A legérdekesebb:már most rengetegen arra is tippelnek,hogy a gyilkos nyitány főszereplője lesz Sydney és így fogják kiírni a későbbi filmekből.Nem lenne meglepő,hisz a nézhetetlenül rossz Halloween:Feltámadás nyitójelenetében is elkaszálták Lauriet (Jamie Lee Curtis),pedig ő is betonstabilan a Myers Franchise része lett/volt az évek alatt.
Egy biztos:még semmi nem biztos és senki sincs/lesz biztonságban a Sikoly következő részében. :)
0
2010. május 24., hétfő 14:55
6264
A rendező és az író lesz csak biztos.Itt egy interjú Kevin Williamsonnal ahol is felteszik neki azt a bizonyos kérdést,amit én is feltennék,meg ti is szerintem:
"Since your central cast now numbers three, is it tough to maintain the element of danger in Scream 4, as opposed to the first three Screams? Because one would assume you won t kill off one of those three characters, since they re now so beloved.
Oh, really? [Laughs.] Now you tell me! [Laughs.] No, I agree with you. It is sort of… I love the characters. I didn t even realize what I was missing until I sat down to write it and work it out. We re going out of our way to be sort of respectful of that. But at the same time, Wes and I feel one-hundred percent that we re gonna need to surprise the audience. If we don t, there s no reason to do it. And so we re hoping that we ll be able to balance that in a way that s satisfying to everybody. But it s like, you can t confirm or deny. It s a Scream movie. People have to die. And I m no stranger to killing people. Even on The Vampire Diaries we ll take regular characters and just kill ‘em. [Laughs.] I think that what we do know is we ve got characters that people respond to and care about. And that s the good news. Because I think the problem with a lot of horror films has always been, and the reason I wrote Scream in the very beginning, is you don t really get a lot of characterizations of people you re really emotionally invested in. I want to care about people when I watch a horror film, because that s when you get involved. What we re gonna try to do with Scream 4 is let people care about Sidney again, and let people care about Sidney and Gale and Dewey and all the new characters that are circling around them. And have some fun. I get my new characters, I get my old characters, I get to watch them all interact. It s fun. I get to go back to Woodsboro. It s exciting."
Szóval itt még bármi lehet.De van egy még jobb kérdés (ez sem hülyeség):
"Can you see a point where Sidney goes through so much that she becomes Ghostface?
You know, that s a good question. It s possible. I think Dewey, Gale or Sidney could become Ghostface."
Várós mozi,az egyszer biztos.Rengeteg kérdést is fog még felvetni. :)
0
2010. május 24., hétfő 14:39
16089
Lesznek még itt meglepetések. :-) Jobb is nem gondolkodni a történeten, mert Wes Craven-hez híven, mindig másként történnek a dolgok. Reméljük a legjobbakat! :)
0
2010. május 24., hétfő 14:37
291
Hát az ilyen miről fog szólni a film leírások mindig trükkösek. Simán el tudom képzelni hogy egy áll temetésre mennek, ahol lerendezik Sidney halálát hogy titokban élhessen tovább, majd feltűnik vhol egy gyilkos :D Kb mint a 3. részben, csak itt messzebbre mennek el.
Mindenesetre én is rég vártam így filmet, de amúgy én úgy tudom, hogy 3 főszereplő is 3 részre írt alá, így nem igazán tudom hova tenni az egészet.
0
2010. május 24., hétfő 14:30
16089
Ez jó hír. Tehát akkor a 6 rész fog adni egy kerettörténetet? Remélem nem felejtik el, hogy közösen már gyártottak három részt...
0
2010. május 24., hétfő 14:30
16089
Tulajdonképpen új arcokra mindig szükség van, főleg ha sorozatról van szó. Vagy folytatásról. Nekem Neve Campbell mindig szimpatikus volt, de ha nem lesz, akkor nem fogok írni utána. :-) Kíváncsian várom, tényleg az új részt. Sajnos még egy évet várni kell rá. :-(
0
2010. május 24., hétfő 14:29
6264
"és ha valóban új trilógia készül, akkor tényleg ne menjen el egy rossz irányba."
száz százalék.három részre írt alá Williamson és Craven.Úgy is lesz megírva a script,hogy teljes trilógia kerekedjen belőle.Alapból trilógiában gondolkodtak...
0
2010. május 24., hétfő 14:27
6264
Wes Craven anno azt mondta,akkor lesz benne egy esetleges Sikoly 4. folytatásban,ha kap kézhez Kevin Williamsontól egy olyan kaliberű forgatókönyvet,mint amilyen a Sikoly 1 volt.
Persze azt is hozzátette,hogy nem tervezi egyik hősét sem megölni egy esetleges 4-ik részben.De lehet Kevin Williamson gondol most egy merészet és ő majd megteszi Wes Craven helyett.Az öreg kezd túl vajszívű lenni,ez biztos a korral jár. :)
0
2010. május 24., hétfő 14:21
16089
Régen nem vártam ennyire filmet, mint ezt. Egyszerűen alig várom, hogy a képernyőn láthassam újra ezt a figurát. Remélem a történet is meg fogja állni a helyét, és ha valóban új trilógia készül, akkor tényleg ne menjen el egy rossz irányba. Lépten-nyomon azért érezzük azt, hogy ez még mindig a Sikoly...
Egyébként nagy húzás lesz tényleg, ha úgy indul a film, ahogyan az IMDB-n írják.
VÁRJUK!!!!!!!!!!!
0
2010. május 24., hétfő 14:02
826
Azért remélem nem mennek el "Fűrész irányba" az alkotók...
0
2010. május 24., hétfő 13:56
6264
Nem tudom ez mennyire lesz hiteles,de az imdb-n ez a rövid tartalom van odabiggyesztve a filmhez:
Sikoly 4 SPOILER !!!
"After the death of Sidney Prescott, Dewey Riley and Gayle Weaters-Riley head back to Woodsboro for her funeral. During their visit they are caught up in a copy-cat killer s plan to finish the remaining survivors up once and for all. The killer is someone from their past. Who can they trust? And after this round, what will be left of them?"
HA EZ IGAZ akkor a film nyitójelenete már megíródott (??!!!) és ez nem lesz más mint Neve Campbell lemészárlása.LOL.Ez akkor egy hatalmas húzás lesz. :O:O Akkor viszont a plakát is egy hatalmas félrevetzetés,így mindenki azt fogja hinni ,hogy Sydney lesz a központi karakter.
Innetől kezdve értelmet is nyerhet a plakáton szereplő szlogen ,miszerint új szabályokkal kell szembenéznünk a Sikoly újabb fejezetében.Így tehát a régi trilógia túlélőinek élete egy hajszálon függ majd és nem biztos ,hogy Gale és Dewey megérik a Sikoly 5-6-ot.
Elméletileg az új trilógia(aminek vázlatos terve már körvonalazódott az író Kevin Williamson koponyájában),egy új főhősnőt fog megismertetni velünk,aki Sydney egy rokonát fogja játszani.Logikusnak találnám,ha Sydneyt kinyírnák az új filmben és így meglenne a szükséges dráma is. :)
Várjuk...várjuk...
0
2010. május 24., hétfő 13:30
6264
Itt az első plakát.Jövő tavasszal indul a késelés.Az új trilógia nyitóepizódja 2011 Áprilisában kerül a mozikban.