Ugye látod, hogy mit írtál? 2 lemezes dts-es verzió; na ez a lényeg! Ez pedig bárhogy is nézzük, egy vágott, lebutított sz@r! ;-)
0
2006. április 17., hétfő 22:22
8851
ergo!
Az, hogy itt is és ott is 103 perces a film, csak arra enged következtetni, hogy kevesebb, mint egy percet vágtak ki ebből. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. május 15., vasárnap 0:58
68
ragadozzunk.
ehhez mit szóltok? mert ha ilyen már van - újságárusoknál. ezzel reklámozzák a RÉGI kiadást!!! - , akkor új kiadás miért nincs?
0
2005. március 28., hétfő 14:41
2682
köszike mano.
0
2005. március 28., hétfő 14:22
68
Gerike - itt megtalálod a választ: http://www.aliensonline.hu/film.php?review.177
0
2005. március 28., hétfő 13:49
2682
emberek! valaki tudja, hogy hol szerpel van damme a filmben? én nem véltem felfedezni.
0
2005. március 28., hétfő 2:25
68
félve merem megkérdezni, hogy a folyamatos leértékelt első kiadások és ugyancsak leértékelt duplakiadás után elképzelhető-e, hogy valaha egy méltó szettben jelenjen meg e film itthon?
0
2004. november 4., csütörtök 16:23
96
Maky, ilyen jelenet nem volt a Birodalomban, én is láttam '82-ben, ismerem a forgatókönyvet is, meg gyakorlatilag kívülről fújom az összes változtatást a különböző verziókban, és ismerem a kimaradt jeleneteket is. Szerintem rosszul emlékszel.
0
2004. november 4., csütörtök 13:59
1872
Én nem elékszem erre a jelenetre, viszont egy olyanra igen, hogy mikor Luke elindul a Dagobah-ra, R2 megkérdi jól van-e, nem fáj-e a feje...
0
2004. november 4., csütörtök 13:39
838
kedves endor a moziváltozatban volt benne ez a jelenet. még a nyolcvanas években.
0
2004. november 4., csütörtök 11:40
1390
Ez aztán nagyon komoly szerep volt! Kösz mano!
0
2004. november 3., szerda 22:13
1431
Na megoldódott a rejtély. .)
0
2004. november 3., szerda 21:25
68
Elpidia Carillo, azaz Anna a Predator 2-ben.
0
2004. november 3., szerda 17:27
1390
aliensonline.hu oldalon olvashatsz a 2lemezes megjelenésről. Valószínű, hogy jövőre.
0
2004. november 3., szerda 17:23
96
Maky, honnan vetted, hogy a Birodalom visszavágban volt eredetileg olyan jelenet, hogy Vader eldobja a műkarját? Szinte kizártnak tartom, hogy lett volna ilyen.
0
2004. november 3., szerda 16:55
1431
Az elsőben még sokkal nagyobb bakik vannak: a klasszikus baki Carl Weathers (Dillon) keze, amikor lelövi a ragadozó és körbefordul, tisztán látszik (mit tisztán, kiszúrja a képernyőt) a hátradugott keze. Nem sokkal utána, amikor hasbaszúrja és felemeli, majdhogynem a képernyő közepéig belóg a lapát, ami felemeli. Ezek a VHS verzión gyönyörűen látszanak, valószinűleg más képaránynál másképpen fest.
0
2004. november 3., szerda 16:47
838
köszi az infót.
ami a máik hozzászólást illeti én is arra a jelenetre gondoltam amiben ramon vega szerepelt. lehet, hogy az ő nőjét játszotta elpidia carrillo. viszont még egy segítséget szeretnék kérni, tudja valaki mikor jelenik meg végre itthon is dvd-n a predator két lemezes extra változata? ha tudja valaki akkor előre is köszi az infót.
0
2004. november 3., szerda 16:39
3933
Az Alien Vs. Predator 95 millió dollárba (ebből 60 a tényleges gyártásra, 35 a marketingre ment el) került. Amerikában kb. 81 millió dollár körüli bevétellel zár majd a film. A világ többi részén jelenleg 32 milliónál jár, de a nagy piacok (Japán, Németország, Spanyolország, Olaszország, stb.) még hátravannak. Ha minden jól megy, kb. 170 millió dollárral fog zárni világviszonylatban.
Itthon az első 5 nap (és a néhány premier előtti vetítéssel együtt) 55 ezer nézőt (kb. 250.000 dollár) eredményezett, ami a hazai mozis évet tekintve, igen jó eredménynek számít.
Remélem, sikerült kielégíteni a kíváncsiságodat. :)
0
2004. november 3., szerda 16:37
838
én arra a maszka gondoltam ami elvileg a predator bőrét utánozná, vagyis amin a szája előtt lévő csápokat is tartalmazza. a predator 1-2-ben sokkal élethűbb az egész! ez azért nagy szó. elpidia carrillo a predator 2 stáblistáján szerepel. mindkét filmet a tévéből vettem fel. a predatorban nem emlékszik senki arra a jelenetre, ami éjszakai felvétel a pred. a faszi hasát felvágva kiszakítja annak gyomrát és azt eszi. ez benne volt a mozis változatba, de azóta én nem láttam a filmben. egy kérdés a tv-ben vetített változat az vágott vagy vágatlan változat volt? mert ha vágatlan akkor ez a jelenet hogy maradt ki belőle?
0
2004. november 3., szerda 16:15
1390
Bakik: 1.rész Amikor Schwarz. kilövi a nyilat, az szinte leesik oldalra. A következő jelenetben repül és robban. 2.rész Az első részben, ammikor a Pred leveszi a maszkját, utána nem kéken, hanem vöröses-narancssárgásan lát. A 2.részben amikor az űrhajóban dulakodnak, verik egymást, a Pred szemszögéből olyan a kép, mintha maszkban lenne.
Láttam az AVP-t, a Halálhajó fórumban sokat lehet róla olvasni. Nekem is fura, hogy szövetséget köt egy emberrel, de azt ő is tudta szerintem, hogy egyedül nem élheti túl! Volt szó egy 3. részről is, remélem, hogy megcsinálják, nekem (akármennyire szar lenne,) biztos, hogy tetszene! Annát milyen stáblistán vetted észre? Lehet, hogy ő volt Ramón Vegával halála előtt? Nem tudom. Engem az AVP-ben amikor a Pred levette a végén a maszkot és üvöltött, Zámbó Árpyra emlékeztetett.
0
2004. november 3., szerda 13:54
838
sziasztok!
van még egy észrevételem a ragadozó 2 stáblistáján szerepel anna ( elpidia carillo). ő viszont az első részben szerepel csak. a másodikban tudtommal nem. ha tudja valaki melyik jelentben szerepel, akkor írja meg nekem legyen szíves. viszont a bakivadászokat kérem szépen, milyen bakit vettek észre mindkét részben, ezt is írják meg legyenek szívesek. érdekelnének ezek a bakik.
most láttam a moziban az alien vs. predator-t nagyon tettszett. 2 dolog viszont nagyon gagyi volt benne: egyrészt a színészen lévő predator maszk, látszott rajta, hogy gumi maszk volt rajta. ue. volt a gond a két toronynál is. a másik pedig az, hogy egy ember és egy predator együtt küzd az anyakirálynővel. ez egy csepett nevetséges. az igaz, hogy a nőci segít megölni az egyik alient, és az is igaz, hogy sokkal inteligensebb a ragadozó az alien lényeknél, de a ragadozó egy vadász és azok mindig könyörtelenek akárkiről vagy akármiről legyen is szó.
sajnálatos, hogy majd 14 év kellett ahhoz, hogy újra lássuk a predatort. pedig megérdemelt volna legalább egy 3. részt is. az igaz a masodik nem termelt annyit, mint az első, és az is igaz, hogy az embereket kevésbé érdekelte volna a harmadik rész ilyen előzmények után. bárki rendezte volna, bárki szerepelt volna is benne, bárki írta volna a forgatókönyvét a filmek, hiába lett volna izgalmas, nem hiszem, hogy sok embert érdekelt volna a film. sajnos! érdekelne viszont mennyien nézték meg eddig az alien vs. predatort. ha valaki tudja legyen szíves megírni nekem. köszi.
0
2004. október 30., szombat 22:58
838
A kedvenc filmem a Ragadozó Scwarzitól. Sajnálatos, hogy itthon csak vágottan lehet megvenni. Én ezért nem is vettem meg. Nem értem a kiadót miért húzza mint a rétes tésztát a megjelenést. Először arról szóltak a hírek, hogy itthon is az Alien vs. Predator című film mozibemutatójával egyetemben jelenik meg 2 lemezes, szinkronos változatban. Most meg már arról írnak, hogy itthon csak jövőre lehet majd kapni. A szinkron pedig csak terv, vagy csak álom. A többi hozzászólást olvasva, viszont csodálkozom, hogy a vágatlan változatban nincs benne az a jelenet ami éjszakai felvétel, a ragadozó az elejtett áldozatokat egy fára fejjel lefelé akasztja fel. A jelenetben azt látni, hogy a ragadozó az egyik hapi hasát felszakítja, kitépi a gyomrát és azt eszi. Érdekes erre a jelenetre tisztán emlékszem. Én kertmoziban láttam, ott az volt a jó, hogy nem voltak megvágva a filmek! Hihetetlen, de igaz. Ez a régi rendszerben nagyon nagy dolognak számított!
Egy más témát is felvetnék. A birodalom visszavág című filmben sincs már benne az a jelenet, amikor Luke a fénykardjával oda vág egyet Darth Vadernek. Darth vállát találja el. Majd amikor Luke le veti magát a mélybe azután, hogy Darth elmondja neki, hogy ő az apja. Ekkor történik egy érdekes dolog feldúlva és persze szomorúan távozik Darth, mert Luke nem tart vele, egy szemétlerakó előtt megy el a jobb műkarját leveszi és a szemét közé dobja. Ez a jelenet szerintem azért nincs benne a filmben, mert a Jediben is megküzd Darth és Luke és akkor Luke levágja Darth kezét. Viszont itt döbben rá Luke, hogy apjának mű karja van. Ezt a megrázkódtatást és meplepettséget akarta jobban érzékeltetni Lukas. Szerintem ezért hagyta ki azóta Lukas a Birodalomból azt a bizonyos jelenetet.
0
2004. október 9., szombat 14:29
1431
Höhh... az önérzetet azért bizonygatni kell. :)
0
2004. október 9., szombat 1:54
7271
Remélem azért kiérezted a cinizmust az irományomból: nem volt ez komoly elnézéskérés, csak részemről így kívántam lezárni a meddő vitát... Ennyi Mikulás-témában! Vétel és vége!