Nem kell sírni, nem láttam a pirosköpenyes télapót, de itt nem is ez a lényeg. Amin kiakadtál, azt jelenti, hogy nem kellett volna megsértődni, mert mindenki félre ért, csak azért mert össze-vissza írsz és semmit nem lehetett belőle érteni. bratyó
0
2004. október 7., csütörtök 10:00
7271
Öcsi, tudod Te egyáltalán, mire reagáltam? Olvastad mano hozzászólását? Megvan Neked a 2 lemezes Predator? Végignézted az extrákat rajta? Akkor mi a francnak szólsz bele? Szerintem, aki látta az általam említett piros maszkos fószert az extrák között, értette, miért hoztam összefüggésbe mano képeivel.
0
2004. október 7., csütörtök 9:46
1390
Tavasszal állítólag nálunk is lesz Predator S.E. Nice tényleg jófej.
0
2004. október 6., szerda 9:47
33
Köszönet NiCE-nak!! Ezúton szeretnék köszönetet mondani kedves ismerősömnek NiCE-nak,akit nem rég ismertem itt meg a fórum oldalán,és volt olyan szives,és segített nekem abban ,hogy a PREDATOR cimű filmet "itthon nem forgalmazott verzió" én is a gyüjteményeim közt tudhassam. Mégegyszer köszi NiCE!!
0
2004. szeptember 8., szerda 20:35
1390
Szerintem nem volt okod kiakadnod ezért, amit neked írtak, mert az előző hozzászólásod tényleg nagy marhaság volt. Össze-vissza egymástól független szavak alkották a mondatot. Csoda, ha valaki nem érti?
0
2004. augusztus 25., szerda 9:14
33
Jézuskirály ! Én szivesen megdobnálak mail-el,de nem tudom a cimet.Légyszi ird be
0
2004. június 30., szerda 14:50
7271
Mivan?????? Mi a f.szér b.szol le? Hülyeségeket nem írogatok, én azt írtam csak, hogy a 2 lemezes dvd-n kétféle pirosruhás lény van: az egyik olyan formájú, mint a végső digit trükk lénye, a másik meg olyan, mint a belinkelt kép lényének a formája. Erre mondtam, hogy jó, hogy nem a csőrfejet hagyták meg. Ma reggel néztem bele a lemezbe. Bocs, hogy nem értettem mindent, amit pofáztak. De mintkét piros figura rajta van a lemezen. Ki mondta,hogy először piros Predatort akartak???? "Ilyen sötétséggel nem mostanában találkoztam, amiket Te leírtál ide." :))))))))))
0
2004. június 30., szerda 14:23
62
??????Ritka nagy baromságokat írkálsz!Az a pirosruhás fószer, az játszotta azt a Predatort, akit aztán a filmben később digitális trükkel átlátszóvá varázsoltak.És azért volt piros ruhában, mert a dzsungel zöld volt, és a piros színt így könnyen el tudták különíteni a többitől.Ekkora hülyeséget nem mostanában olvastam, mint amit te leírtál ide:)))))))))))))
0
2004. június 30., szerda 9:45
7271
A kétlemezes Predator extra lemezén vannak olyan jelenetek, ahol egy ilyen alakú piros ruhában rohangál a dzsungelben egy fószer. Úgyhogy valszeg először ilyenre akarták a lényt! :( De jó, hogy menet közben meggondolták magukat! :))))
0
2004. június 30., szerda 9:42
7271
Asszem, Edward.
0
2004. június 16., szerda 11:25
14
Üdv! Múlt vasárnap rendeltem meg külföldről a Predator Special Edition 2 DVD-s verziót. Már alig várom, hogy megérkezzen. Tényleg tömve van extrákkal, nem semmi. Igazi ereklye egy gyűjteményben. Kár, hogy a Predator 2-ből nincs ilyen extrás változat. A trailerekből ítélve nem lesz rossz az AvP sem, csak nehogy ilyen durva zenéket nyomjanak alá, az eredeti zenék kellenek ide, attól még most is beparázok. Mikor lehet előrendelni az AvP DVD-t? :-DDDD
0
2004. június 16., szerda 10:08
3933
Hyde-nak miért nincs keresztneve? ;)
0
2004. június 15., kedd 20:48
301
:)))
Én valami Mr Hyde-os néven gondolkoztam, de ez sokkal jobb!
0
2004. június 15., kedd 20:39
17243
dr. zoidberzerk!
0
2004. június 15., kedd 10:45
53
Az Alienek a csapat erejével és fürgeségükkel elintézik a Predatorokat.
0
2004. június 15., kedd 9:19
301
Nekem olyan, mint dr. Zoidberg gondosz alteregója, ahol a kis lebernyegek karmokká alakultak... :)
0
2004. június 15., kedd 9:09
17243
ez csak vmi kubai horror lehet: valszeg a "az űrcsótány, amely ki akarta kasztrálni castro-t" című klasszikus főmumusát láthatjuk épp.
0
2004. június 15., kedd 8:55
2774
1értelműen a Predatoroknak kell felülkerekedniük.... értelmükkel és erejükkel
0
2004. június 15., kedd 2:42
397
Csak nehogy úgy járjon, mint Freddy, mikor Jason a tóból kiszállva a kezében lóbálja a fejét! :o)))
0
2004. június 15., kedd 1:04
53
Augusztusban szétcincálja a Predator-t az én "pártfogoltam" valamelyik Alien. :)
0
2004. június 13., vasárnap 14:42
68
amit én tudok, vagyis mondták nekem, és íme pár fotó. mely persze semmit nem jelent, elképzelhető tényleg nem a Predatorból vannak, nekem a lény ismeretlen ami rajta van. bizonyosan cáfolható.
...a predator tervezését nem stan w. kapta először. mint látható tényleg érdekes a szörnyike, amivel (próba?) forgatásokat is csináltak. lehet hogy ebben a jelmezben volt vandamme?
0
2004. június 13., vasárnap 12:15
1447
Ott van az imdb-n: (bár úgy azt mondják az sem 100%-osan autentikus) Van Damme játszotta eleinte a Predatort, de elégedetlen volt, így jött később Kevin Peter Hall. Állítólag interjúban is nyilatkozta mindezt a belga.
0
2004. június 13., vasárnap 11:20
7151
A Predátor nem Van Damme volt, hanem -ha jól emlékszem- Kevin Peter Hall, de az igaz, hogy Van Damme több helyen nyilatkozta, hogy egy aprócska szerepet játszott a PREDÁTOR-ban. Én egy interjúra emlékszem jó 10 éve, amit valami tinimagazinban olvastam: abban az akkor még népszerű Van Damme-tól megkérdezték, hogy akar-e Arnolddal együtt játszani, s a válasz valami olyasmi volt, hogy valószínűleg kettőjüknek nem tudnának egyformán érdekes szerepet adni ugyanabban a filmben, s különben is, a PREDÁTOR-ban már játszottak együtt.
0
2004. június 13., vasárnap 7:56
17243
ez egy jó kis urbánus legenda... ami természetesen nem igaz.