Keresés

Twin Peaks - 1. évad (4 DVD)

2005. november 28., hétfő 14:06
Memento írta:
"A kettes régióban csak egyféle lemez van? Mert pár angol honlapon azt írják csak angol hang meg felirat van rajta, van ahol meg többet is írnak. Akkor az más verzió, vagy részletesebb a honlap?
Ugyanis külföldről szeretném megrendelni, de csak akkor ha van rajta magyar felirat. Tud ebben valaki biztosat?"

nekem az angol kiadás van meg és ez teljesen megegyezik a magyar kiadással. ugyanazok a hangsávok, feliratok, és az extrák. annyi a különbség, hogy itthon a paramount forgalmazza, kint meg a universal. meg annyi, hogy még így is olcsóbban vettem, pedig, most akciós.. :]
0
2005. november 11., péntek 15:59
rew:

A teljes első évad van a dobozban.
0
2005. október 10., hétfő 3:16
Twin Peaks...

Még nem láttam, de mégis az egyik leg emlékezetesebb filmes emlékem kapcsolódik hozzá. Mikor először ment a tévében, még csak kb.: 9 éves lehettem... Akkoriban ugye csak 1 valamire való csatorna volt, és ha egy új sorozat indult, az esemény volt. Mindenki arról beszélt, megvitatták... 1993-körül mik is mentek? Dallas pénteken, asszem ment a Klinika, a Derrick, a Columbo, meg még egy rakás rendőrös sorozat amiket még én is nézhettem, aztán egyszer csak olvastam az újságban hogy indul ez a Twin Peaks, ami alá az volt írva hogy "bűnügyi sorozat". Na Anyunál ez volt a varázsszó, ha "bűnügyi" akkor csak jó lehet... :-)) El is kezdték nézni, de mivel valamivel későbbi időpontban ment, én nem nézhettem... Pár hét múlva aztán mindenféle családi beszélgetésekből értesültem róla, hogy nagyon nem tetszik nekik: "Mi ez a hülyeség?" meg hasonló mondatokból gondoltam, hogy nem igazán jött be nekik. Hát később meg is értettem hogy miért. A szüleimnek igen maradi ízlésük van, a Twin Peaks meg akkoriban egy igen merész újítást jelentett a magyar televízióban...

Mivel a pár évvel idősebb szomszéd srác meg úgy áradozott a sorozatról mint a tiltott gyümölcsről, nagyon kíváncsivá tett... Hogy hogyan, azt már nem tudom, de valahogyan elcsíptem pont az útolsó részt. A vörös szobában játszódó jelenet, furcsa visszafelé beszélő alakokkal olyan bizarr látvány volt, hogy igen mély nyomot hagyott bennem... Még most is élénken emlékszem rá...

Az 1997-es ismétléskor tehát nekiültem, és elkezdtem nézni az első résztől, de úgy tűnik még mindig fiatal voltam hozzá, mert a 4-5. rész környékén teljesen összegabalyodtak a szálak, abbahagytam, így nekem még mindig nem derült ki hogy ki ölte meg Laura Palmert...

Később persze komolyan elkezdtem érdeklődni a filmek iránt, és megismertem David Lynch nevét is. Filmjeit nézve, ugyanaz a különös érzés jutott eszembe amit még régen a Twin Peaks-nél éreztem. Azóta szeretném végre újra elkezdeni a sorozatot, úgyhogy igazán kijöhetne már az a második évad, mert csak egyben érdemes megnézni...
0
2005. október 8., szombat 16:11
szerintem marad, mert az első évadot nem olyan nagyon régen kezdték el újra forgalmazni...
0
2005. október 8., szombat 15:39
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. október 8., szombat 15:21
K:

1. Az csak jó, ha megjelenik szinkronosan is, akkor mindenkinek lesz lehetősége eldönteni, hogy szeretné nézni: szinkronnnal vagy eredeti nyelven felirattal.

2. Nincs 3. évad, a 2. évad pedig 2006-ban jelenik meg.

0
2005. október 7., péntek 1:32
azokhiz fordulnék kérdéssel, akiknek megvan a lemez: millyen a minősége?
0
2005. július 11., hétfő 11:33
Na, tessék! Megintcsak a lelkes rajongó válaszolt :) Egyébként köszi, mégiscsak van értelme a további várakozásnak!!!
0
2005. július 8., péntek 18:35
Te nem olvasod ezek szerint a dvdextra.hu-t.... Ejnye! :]

Csak 2006-ban térhetünk vissza Twin Peaks-be
0
2005. július 8., péntek 15:30
Nem is úgy gondoltam, hogy adja ki, hanem legalább próbálja néha informálni az ostoba fogyasztókat, ha már voltak olyan botor lények, hogy megvették az első évadot. Az xpressz kicsit felelősebben is viselkedhetett volna (akkor árulom az első évadot, ha legalább esély van a másodikra). Fura, hogy információkat csak a lelkes vásárlóktól kaphatunk...
0
2005. június 20., hétfő 16:32
hát igen, mert az xpress nem egy kiadó...
0
2005. június 20., hétfő 13:10
hát az az egy biztos, hogy az xpressz nem nagyon frusztrálja magát a kiadatlan 2. évad miatt :((((((
0
2004. október 25., hétfő 17:15
Én már jól meg is rendeltem onnan.:)
0
2004. október 25., hétfő 17:07
Nem, a pilot a sorozat része. A moziban a Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992),
Twin Peaks - Tűz, jöjj velem! c. film ment. Ez film itthon még nem kapható DVD-n.
0
2004. október 25., hétfő 16:11
Szeretném megtudni, hogy a pilot film az a moziban leadott film? Ha nem, azt hol lehet megszerezni?
0
2004. október 4., hétfő 16:39
Hogy a fenében van az hogy az amazonas.de 22 euroért hozza az első évadot,itt meg tripla annyi?Azon is van magyar felirat.
0
2004. szeptember 21., kedd 11:17
eljövend a szeptember, van valami hír vajh, vagy a probability marad beteljesületlen probability? izgulok!!!
0
2004. június 4., péntek 12:34
http://www.twinpeaksgazette.com/tp/

12/8/2003- More on Paramount & Twin Peaks Season 2

Brian over at www.dugpa.com has come up with some interesting news, and it's good news in general for anyone living outside of Region 1. According to dugpa.com, Paramount plans to release season 2 on DVD in 2004, probably September 2004 which seems to confirm our previous news below. The added news to this though is that rumor has it that Paramount is asking Lynch to be involved with the DVD. Dugpa.com reminds everyone that this is still very early in production and anything can happen. For those of us in Region 1 (US, Canada), we still don't know what is going on exactly. Sources at Artisan keep confirming they are working on it but who knows at this point. Hopefully with Artisan being purchased by Lion's Gate, we will see something change.
0