Keresés

Viharsziget (DVD)

2011. május 15., vasárnap 12:02
na most kellene megvonni a hozzászolási jogodat te gyökérkefe! Miért nem mész el ebből az országból? Kint vásárolsz( ezzel nincs baj) és a magyar termék drága? Fikázol,mindent  ami magyar?Húzzál ki! Fúú, bakker nagyon felment a pumpa bocs(a többiektől),ha nyers voltam.
0
2011. május 15., vasárnap 11:55
egy a lényeg ez az ALOIS-emberke szerette volna occsóé megvenni a szóban forgó filmet,de megszívta.(mellesleg ilyen hozzáállás miatt megérdemelte). Inkább segítséget kért volna,hogy hol tudná beszerezni,biztos kapot volna tippeket,de ez a letámadásos dolog borzasztó.
0
2011. május 15., vasárnap 11:52
Hát a magyar kapitalista az általában hülyébb mint a nyugati,úgyhogy én már rég külföldön veszem a CD-t,zene DVD-t,zene Blu-ray-t és a filmek egy részét töredék áráért az itthoninak,úgyhogy tulajdonképp az összes hazai forgalmazó le van sz@rva.De annak határozottan örülök,hogy nyűszít most az réteg aki 8 évig úgy élt itt mint a kánaánban.Fosztogasson most kicsit a jobb oldal is,annyit úgysem tudnak rabolni mint a barátaid,az meg ,hogy te meg a többi Sztálinista rosszabbul él most, engem kifejezetten örömmel tölt el!
0
2011. május 15., vasárnap 11:41
Nah, hát igazi Viharsziget lett a fórumból :) :) Felesleges vitáznotok, mert
1. szétvágja a fórumot,
2. úgyse lesz soha egyetértés

Viszont azért ne hagyjátok abba, mert jól szórakozom :) :) :)
0
2011. május 15., vasárnap 11:31
Ha neked nincs más problémád,csak a DVD vásárlás,akkor ez azt jelenti,hogy te egy kapitalista népnyúzó gané vagy.Tudod a kiadók is így működnek,úgyhogy csak és kizárólag a kapitalizmust és annak haszonélvezőit szidhatod a joglejárat miatt,ergo mégiscsak te vagy itt a "köcsög" és nem az ország akin élősködsz!
0
2011. május 15., vasárnap 9:06
Az ország tényleg nem ezért köcsög,hanem mert túl sok még mindig az ilyen szocliberális majom,mint ti akik itt Viktoroztok,meg cigányoztok.A kiadók elvileg pártsemlegesek úgyhogy nem azért van vagy nincs egy film mert ez vagy az van épp hatalmon.Örülök neki,hogy nektek más problémáitok is vannak mint a dvd vásárlás.Nekem nincs,aki meg a Gyurcsányt sírja vissza az tőlem nyugodtan éhenhalhat.
0
2011. május 15., vasárnap 3:04
A sok elvakult hülye fel sem fogja, hogy szív egyfolytában, mint a torkosborz, hanem még meg is simogatják Viktorka fejét, hogy igen, ezt így kell csinálni... kíváncsi vagyok, hogy a nép mikor fogja megelégelni, hogy a kormány a "nép nevében" folyamatosan baromságot baromságra halmoz... egy dologhoz értenek: a pénzbeszedéshez. Nekem tökmindegy, hogy bal vagy jobb oldal, de komolyan visszasírom az mszp-s időket, pedig sokat vártam a fidesztől, annak ellenére, hogy nem rájuk szavaztam. Mindig megadom a bizalmat annak, aki a választást megnyeri. Most rábasztunk, ennyi.
0
2011. május 15., vasárnap 1:24
Ezzel csak annyi a baj,hogy nem csak a sok hülye szív most,hanem azok is akik mást akartak.Az meg sovány vigasz hogy "nesze itt van te akartad,most szívjál",mikor mi is szívunk.
0
2011. május 15., vasárnap 1:01
Nem baj. Kellet a sok hülyének ez a büdös cigány és társasága. Feriék se voltak/lesznek jobbak,de akkor is ez túlzás amit ők csinálnak már.
0
2011. május 14., szombat 23:36
Nem, valóban nem attól köcsög ez az ország, hogy egyes DVD-k igen hamar joglejártak lesznek...

Mondjuk esetleg attól, hogy 5 hónap alatt 8,3 milliárd Ft értékben kötöttek szerződéseket a minisztériumok külsősökkel?

Vagy attól, hogy a munkavállalói érdekképviseletek meghívása nélkül, csak a munkaadói oldallal egyeztetve lett - így múltidőben, csak jövő januártól lépnek majd életbe - módosítva a munka törvénykönyve? A rendes szabadságok drasztikus lecsökkentése, mind1, hogy hány gyereked van, a végkielégítések lecsökkentése, a felmondási idő lecsökkentése, indoklás nélküli kirúgás lehetősége, a túlórák / pótlékok összegének drasztikus csökkentése, 48-60 órás munkahét bevezetése, az OKJ képzésekhez kötött szakmák "kivétele" - hogy a "szegény" munkaadónak ne kelljen szakmunkást alkalmaznia, hanem helyettesítse egy betanított munkással, akinek lényegesen kevesebbet fizet majd, ...

Esetleg ezektől a dolgoktól (is)? Áááá, dehogy! Rendben van itt minden...
0
2011. május 14., szombat 23:06
Ha te a mai helyzetben egy DVD joglejárttá válásából ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le és ettől köcsög az ország,hát akkor irigylem a problémáidat!
Emberek halnak éhen,válnak földönfutóvá de az ország azért köcsög,ahova kár volt születned,mert a Viharsziget joglejárt lett pár hónap után.Gratulálok!Azt hiszem itt nem az ország a köcsög!
0
2011. május 14., szombat 22:48
"igaz magyar" gondolkodás! Grat.büszke lehetsz! "köcsög egy ország ez" ez a megnyílvánulás kb.undorító! Nem az akciókat kell várni,hátha 2hónap múlva"ezeré árúják"!
0
2011. május 14., szombat 22:18
Mi is jobban járnánk, ha elhúznál innen!
0
2011. május 14., szombat 21:48
meg kell venni a megjelenéskor azt a filnet ami érdekel. :)
0
2011. május 14., szombat 21:32
A Paramount-filmek forgalmazási joga az InterComnál lejárt - a SeIect vette át ezen filmeket, és remélhetőleg rövid időn belül újra forgalomba is hozza a kiemelt címeket.
0
2011. május 14., szombat 21:18
Újabban fél év alatt joglejárt lesz egy film?Hát ez kib. röhejes.De persze senki töltögessen illegálisan,mert az csúnya dolog.Inkább várjon évekig,hátha megint kapható lesz valaha.Köcsög egy ország ez,kár volt ideszületni.
0
2010. augusztus 27., péntek 20:41
Kár fényezni ezt a filmet, nekem szigorúan egyszernézős volt... Egyszerűen nem jó film.
0
2010. augusztus 27., péntek 19:53
"Aludjak csak nyugodtan tovább rajta, legfeljebb az áram díját bukom?"

Ez tetszik. Szerintem nyugodtan aludj tovább, a megfejtés megvan már.
Sajnos - szvsz - a film nem ér többet, egy kiadós alvás meg mindig jól jöhet.. :-))
0
2010. augusztus 27., péntek 16:36
Te, azért egy spoliert beírhatsz legközelebb!

SPOILER
Nem haladsz rossz úton, de azt kell hogy mondjam, még nagyon langyos! Nekem ütött a vége, szerintem nagyon jó a csavar, és az utolsó mondatért pedig nagyon érdemes végignézni!
SPOILER VÉGE

Szóval legközelebb figyelj, mert a Hatodik érzék filmélményt nekem is sikerült elrontania egy emberkének egyetlen mondatával!
0
2010. augusztus 27., péntek 12:45
2 X futottam neki és mindkétszer elaludtam rajat, kb  a holokausztos emlékeknél vált érdektelenné.
Kérdéseim:
Pihenjem ki magam és úgy vágjak neki?
Eddig az jött le, hogy capribogyó a sok migrénjével, ő is egy ápolt és vízionálja a nyomozást. Olyan jákob lajtorjás poén lehet a végén.
Ilyesmi a megoldás?
Érdemes még egy esélyt adni neki, van benne ennél több is?
(csúnya nácik miatt lett ilyen?)
Aludjak csak nyugodtan tovább rajta, legfeljebb az áram díját bukom?
0
2010. augusztus 3., kedd 12:58
Remek kilátások, nemde? :(
0
2010. augusztus 3., kedd 12:53
Na igen, pont ezért kellett múlt pénteken egy órát válogatnom a vaskonténernél, amikor BuFi-vadászat volt, hogy ne valami beszakadt papírú sz@rt halásszak ki véletlenül. Kicsit se néztek rám hülyén valószínűleg...
0
2010. augusztus 3., kedd 12:49
Ha később veszed meg, akkor viszont fennáll a veszély, hogy addig hatvanszor megutaztatják kiadó multi kiadó multi... majd kiadó és xpress között, az eltelt hónapok alatt a "kímélő" ujjak belesajtolják a borítópapírt a tok belső lyukaiba, így aztán lesz egy fasza kis dombornyomott borítód 1490-ért.
most posts by TM
0
2010. augusztus 3., kedd 12:46
Megjegyzem még, ez a film kivétel volt, mert háromezret már nem adok olyan DVD-ért, ahol bár lenne olyan extraanyag, amivel örömmel kiegészíteném az élményt, azt csak a Blu-ray-vásárlók kapják. Olykor nagyon sokszor előfordult, hogy megvettem és gyorsan megnéztem (mégegyszer) az új megjelenést, az új kedvencet, majd nekiestem az interjúknak, a werkfilmeknek, az érdekességeknek, és örvendeztem, egyúttal úgy éreztem, maximálisan megérte teljes áron vásárolni, mert mindenféle klassz dolgot kaptam, ma viszont a legtöbbször már tudok fél évet - egy évet várni, hogy újra láthassam az egykori mozis kedvencet, mert a filmen kívül nincs semmi vonzó, nincs minek nekiesni (persze, 6790.- Ft-ért lehetne, de ezt az opciót, haha, nem nekem találták ki), úgyhogy a Farkasember csupán a kimaradt jeleneteivel, a Hasonmás az egy szál videoklipjével, a Komfortos mennyország a totális csupaszságával (meg még sorolhatnám) egyenesen tökéletes lesz Karácsony előtt, vagy jövő tavasszal az 1190 - 1590 Ft-os kategóriából. Addig is járok moziba, nézem a korábban megvásárolt lemezeket, vagy előveszem a kedvenceket és esetleg újra megnézem az extra kisfilmeket is...

A Viharsziget kivétel volt, azt szerettem volna most újranézni (ahelyett, hogy beütöttem volna a kugliba, hogy "shutter island 2010 bdrip imbt").

Sírás-rívásnak tűnhet mindez, mert az is, pláne, hogy a Viharsziget, mint Scorsese-film sokkal többet érdemel ennél a témánál (beszélgettem is róla már összesen úgy 3-4 óra hosszát különböző barátaimmal), de amikor számvetést tart a hazai forgalmazó, akkor szerintem valamelyest belekalkulálhatja a fenti tényezőt is.
0
2010. augusztus 3., kedd 12:31
Nem, de baromnak érzem érzem magam, amiért ugyanannyi pénzt adok egy teljesen extramentes, lyukacsos tokú kiadványért, mint korábban egy magyar feliratos extrákkal ellátott, minőségibb tokba csomagolt lemezért.

Ha józanul gondolkodnék, azt mondanám, ha a minőség esik, a specifikációk butulnak, akkor a pénztárca is kevésbé nyílik.

Ha x évig tökéletes egy szállodai szoba, de most újabban nekem kell ágyhuzatot vinnem, kiszerelték a tévét, a légkondinak nyoma veszett és nincs hűtő, akkor - bár alvásra ezután is megfelel - nem gondolom, hogy az ember - ha mégsem keres más alternatívát - szívesen fizet ugyannyi pénzt ezért a szolgáltatásért, mint korábban. Még akkor sem, ha ötszáz méterre van a tengerpart.

Na, szerintem már érthető vagyok. :)
0