Megjegyzem még, ez a film kivétel volt, mert háromezret már nem adok olyan DVD-ért, ahol bár lenne olyan extraanyag, amivel örömmel kiegészíteném az élményt, azt csak a Blu-ray-vásárlók kapják. Olykor nagyon sokszor előfordult, hogy megvettem és gyorsan megnéztem (mégegyszer) az új megjelenést, az új kedvencet, majd nekiestem az interjúknak, a werkfilmeknek, az érdekességeknek, és örvendeztem, egyúttal úgy éreztem, maximálisan megérte teljes áron vásárolni, mert mindenféle klassz dolgot kaptam, ma viszont a legtöbbször már tudok fél évet - egy évet várni, hogy újra láthassam az egykori mozis kedvencet, mert a filmen kívül nincs semmi vonzó, nincs minek nekiesni (persze, 6790.- Ft-ért lehetne, de ezt az opciót, haha, nem nekem találták ki), úgyhogy a Farkasember csupán a kimaradt jeleneteivel, a Hasonmás az egy szál videoklipjével, a Komfortos mennyország a totális csupaszságával (meg még sorolhatnám) egyenesen tökéletes lesz Karácsony előtt, vagy jövő tavasszal az 1190 - 1590 Ft-os kategóriából. Addig is járok moziba, nézem a korábban megvásárolt lemezeket, vagy előveszem a kedvenceket és esetleg újra megnézem az extra kisfilmeket is...
A Viharsziget kivétel volt, azt szerettem volna most újranézni (ahelyett, hogy beütöttem volna a kugliba, hogy "shutter island 2010 bdrip imbt").
Sírás-rívásnak tűnhet mindez, mert az is, pláne, hogy a Viharsziget, mint Scorsese-film sokkal többet érdemel ennél a témánál (beszélgettem is róla már összesen úgy 3-4 óra hosszát különböző barátaimmal), de amikor számvetést tart a hazai forgalmazó, akkor szerintem valamelyest belekalkulálhatja a fenti tényezőt is.