Keresés

Ragadozó (Blu-ray)

2014. november 1., szombat 19:50
Akkor neked szerencséd volt,nekem nem akar válaszolni :(
0
2014. november 1., szombat 19:31
Az a nagyon érdekes, hogy amiket hirdet jóval többért is el lehet adni, pl. Prometheus fémdoboz bontatlanul 5000 forint, és hirdeti már nagyon rég óta, talán olyan sok van neki? A képek sem sajátok, nincs két kép ahol azonos a háttér.
0
2014. november 1., szombat 19:12

Én valamikor májusban vettem tőle filmeket, valamivel több, mint 30 darabot.
Megegyeztünk a személyes találkozóban és a találkozóig még olyan filmeket is beszerzett - nagyon baráti áron -, amiket nem is hirdetett. Így legalább az összes olyan film bekerült a gyűjteményembe, melyek nálunk már nem kaphatók, de nekem még hiányoztak.
0
2014. november 1., szombat 15:19
Na ennek örülök :) annak viszont nem amit a másik hozzászóló írt,hogy bizony nem nagyon akar válaszolni :(.
0
2014. november 1., szombat 14:46
Több ismerősöm is írt ennek az eladónak, senki nem kapott választ, telefonszám nincs megadva, nagy valószínűséggel nem valós hirdetés.
0
2014. november 1., szombat 14:26

Mintha arról lett volna szó, hogy a magyar borítós változatok hamisak.
Az általad mellékelt linken külföldi kiadást hirdetnek. Én is a hirdetőtől szereztem be ezt a filmet (több másik mellett) és személyesen vettem át.
Sőt! Több film vásárlásánál még kedvezményt is adott a hirdetett árakból. Egyébként bontatlan állapotban volt, angol kiadású, magyar hanggal és felirattal.
Ez a hirdető tuti, hogy nem hamisítványokat árul. Igaz, hogy mindegyik filmje külföldi (angol, cseh) kiadású, de az összes szinkronos.
Az átvételnél még azt is megengedte, hogy kibontsam a termékeket és leellenőrizzem a lemezeket.

0
2014. november 1., szombat 13:12
Róla volna szó!

http://olx.hu/hirdetes/predator-ragadozo-blu-ray-bontatlan-ID24sxf.html#6d3ea9716e
0
2014. november 1., szombat 12:55
létezik h eredeti mert az egyik angol oldalon fillérekért szórták ki nem rég és valószínűleg ő is ott vásárolt fel egy készletet belőle.
0
2014. november 1., szombat 12:42
Kicsit nehéz megválaszolni ezt termékfotó s link nélkül. Nézd meg személyesen, a lemez alsó oldalán Úgyis fogod látni, ha nem eredeti.
0
2014. november 1., szombat 12:12
Üdv!

Az egyik oldalon találtam egy Predator  BD filmet 2500-ért!Elég olcsónak tűnik és azt írja,hogy bontatlan külföldi kiadás.Magyar hanggal.Lehet,hogy ez is hamisítvány?Valamint ezen is a régi szinkron van?
0
2014. október 4., szombat 8:06
Van valaki, aki minden bizonnyal bevásárolt az angol kiadásból (magyar szinkron+felirat) bagóért, és terítette a használt piacot egy hamisított magyar borítójú cuccból, hisz a magyar kiadás(nak látszó cumó)t magasabb áron el lehet adni, mint amennyiért megrendelnéd az angol kiadást.
0
2014. október 4., szombat 2:04
Mit nem értesz? Van valaki aki hamisítja a cuccot, ezért csak személyes átvétellel érdemes vásárolni ezt a terméket, főleg ha irreálisan olcsón van hirdetve.
Személy szerint én is Vateráról szereztem ezt be, kb 2 éve, de az gyári fóliás példány volt és meg sem volt hirdetve, továbbá irreálisan sokat fizettem érte, hogy egy gyűjtő megváljon tőle! :)
0
2014. október 4., szombat 1:08
"...érdemes tudni, hogy van valaki, aki őket is átcseszte..."

Ezt a részt nem értem. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. október 3., péntek 14:09
Aki a vaterán (vagy akárhol) magyar borítós Ragadozó Blu-rayt vásárolna, fokozottan győződjön meg annak eredetiségéről, mert két héten belül már a második színes fénymásolt/otthon nyomtatott (silány minőségű, hamis) borítójú példányba futok bele (a lemezek rendben voltak). Mindkét eladó becsületére legyen mondva, egyáltalán nem tudott arról, hogy hamisítványt árul és mindketten készségesen együttműködtek-együttműködnek a visszaküldés-kártalanítás folyamatában, mindketten elmondták, hogy használtan vették valakitől. A boltban kapható szériáról lemaradt gyűjtőtársaimnak viszont érdemes tudni, hogy van valaki, aki őket is átcseszte, úgyhogy csakis személyes átvételt és azonnali szemrevételezést javaslok annak, aki magyar borítós Ragadozóra lel.
0
2012. augusztus 15., szerda 20:08
Az meg továbbra sem az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem érted meg sok-sok kérés után sem, hogy ne reklámozz más helyről itt is kapható terméket.
0
2012. augusztus 15., szerda 20:06
Remélem, itt is veszed meg majd mindezek ellenére. (Bár nekem ebből semmi hasznom nincsen, még ha a fura szín így is gondolja. :))
0
2012. augusztus 15., szerda 20:03
Erre milyen választ vártál? Nem, nem létezik, csak a szemed káprázott? Vagy mégis mit?
0
2012. augusztus 15., szerda 19:56
nekem kb 1 hónapig bizonytalan volt,néhány napja bekerült a kosaramba!!!!!
0
2012. augusztus 15., szerda 19:52
Köszönöm az érdemleges választ kicsi samesz! :)
0
2012. augusztus 15., szerda 19:41
Az, hogy bizonytalan, nem jelenti azt, hogy már nem árusítják... örülj, de megint olyat szóltál, amit szerintem nem kellett volna!
0
2012. augusztus 15., szerda 19:33
Mivel úgyis bizonytalan a státusza, megkérdem :) Az hogy létezik, hogy vettem egyet egy UK webshopban, és kajak magyar? Magyar hang, magyar felirat van rajta... Mint az itthoni, csak a tok vastagabb és angol a borító.. :))))))))))))))
0
2012. augusztus 8., szerda 3:11
Nos hát, tegnap este végre sort kerítettem a megtekintésére, ezúttal eredeti hang + magyar felirat kombóban, a szinkronját amúgy is tudom kívülről.

Képileg azt kell mondjam, sokkal rosszabbra számítottam, mint amit végül láttam. A film elejét, és néhány későbbi snittet kivéve az elfogadható szintet teljesíti. Lehetne sokkalta jobb is, de jelen esetben sajnos annak kell örülni, ami van. A zajcsökkentés látszik, néhol kevésbé, más helyeken meg nagyon. Egyébként nem az ominózus piros pólós jelenet a leggázabb, hanem amikor Dutch a vízesésnél kétszer is elköveti a szabadesést, na az a két vágás valami orbitálisan csúnya, mintha felkonvertált VHS-felvétel lenne, de szerencsére csak pár másodpercről van szó. A blu-ray.com tesztjében kapott 2/5-ös értékelésnél azért némileg jobbat érdemel, viszont kíváncsi lennék Martin Liebman értékelésére, mert Casey Broadwater mindig kevesebbre pontoz, mint amennyit valóban érdemelnek az általa tesztelt kiadványok...

Hangilag viszont megéri a pénzét a kiadvány, a dts-HD MA 5.1-es hang korához képest iszonyat módon szól, főleg amikor szitává lövik az erdőt, na az a jelenet mindent visz, a ház falaival együtt. A beszéd viszont eléggé ingadozó minőséget nyújt, tisztán hallani, hol van az utószinkron, és hol a helyszínen felvett dialógusok. Erre azért jobban ügyelhettek volna.

A magyar szinkron minősége viszont nem valami jó, de erről már Gyulus megemlékezett pár hozzászólással lejjebb. A DVD-n határozottan szebben szólt, ide viszont az eredeti 2.0 mono keverést tették fel, nem az angol hang centerébe belekevert kvázi 5.1-et.

Az adatlappal ellentétben az extrák többsége viszont nem kapott magyar feliratot.

Összességében csak a laikusoknak és a film fanatikus rajongóinak tudom ajánlani ezt a kiadást...

Film: 100%
Kép: 65%
Hang: 85%
Extrák: 40%
0
2012. július 25., szerda 11:57
Ja és az utolsó előtti mondatom a dvd-nél történt.
0
2012. július 25., szerda 11:56
Jellemző. Kiválasztjátok az egyetlen "csúnyácska" részt a filmben is itt fikázzátok, hogy milyen ocsmány a képe. Holott miután megérkeznek a dzsungelbe(leereszkednek kötélen, a helikopter elmegy) a kép már eszméletlen szép, mint a bd-n, mint a dvd-n. A dzsungeles részek alatt például több ismerősöm is egymástól függetlenül megjegyezte, hogy: ,,Ba*meg, de kurva jó a film képe!". Mellesleg az általatok említett rész is meglehetősen túl van lihegve.
0
2012. július 20., péntek 20:19
Az inkriminált jelenetet leszámítva nekem elég szépnek tűnt végig a kép: a dzsungelben játszódó jelenetek szerintem ámulatba ejtőek. Azt nem tudom, az előző milyen volt, de hogy ezt nem érdemes halálra fikázni, abban biztos vagyok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0