A Predator 2 is kapta az ívet annó a zajcsökkentett képért. Tény, hogy filmszerű kép nuku ott is, na meg a fejek eléggé úgy néznek ki, mintha gumiból lennének, de az is élvezhető. Lehetne jobb is, ez kétségtelen. Szerencsére azt még sikerült a megjelenésekor belapátolni a kosárba...
Nem tudom, milyen anyagra forgatták ezeket a filmeket, hogy így ki kell nyírni a szemcséket. A Fox pedig lerakott már az asztalra jópár referencia-képű BD-t...
Kérdés: a te példányod rendes tépőcsíkos fóliában volt?
0
2012. május 24., csütörtök 13:57
2601
Tegnap elhoztam a filmet és meg is néztem. Látom, hogy mire gondoltak a hőbörgők, de rendesen túllihegték. A kép inkább gyönyörködteti a szemet, mintsem belerondít az élménybe. Igaz van pár nagyon rossz pillanata, amikor visszaüt a túlzásba vitt digitális zajszűrés. Ilyenkor olyan, mint egy félig letexturázott számítógépes játék, továbbá az is tény, hogy a film elvesztette az eredeti filmszerű megjelenését, de a színek, az élesség és a tisztaság engem bőven kárpótolt a veszteségért. Már csak azt sajnálom, hogy a Ragadozó 2 időközben BD-n beszerezhetetlenné vált. Az InterCom esetleg azt is előáshatná a raktára mélyéről.
0
2012. május 24., csütörtök 13:38
1130
és azt is érthetetlenül lehúzzák...
0
2012. május 24., csütörtök 13:30
1130
Pedig ennek még dvd-n is nagyon király a képe.
0
2012. május 23., szerda 10:53
2601
A tesztek szerint túlzásba vitték a digitális zajszűrést, elvesztek a valódi részletek és az emberekből viaszfigurákat csináltak.
0
2012. május 23., szerda 9:01
19952
semmi baja nincs, nekem nagyon tetszett a képe.
0
2012. május 23., szerda 6:53
16089
Most mi baja van ennek a kiadás képének? Rossz anyagot küldtek nekünk?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 23., szerda 6:44
16089
Azok nekem is kellenének. :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 23., szerda 0:44
14594
Ha valóban utángyártás történt, akkor nincs kizárva, hogy ezek a filmek offline is felbukkannak előbb-utóbb hasonló árakon. Ha mégsem, akkor bizony Xpress kapott egy utolsó utáni pakkot belőlük.
Azt viszont jó lenne tudni, hogy a Ragadozók (2010), meg a Valkűr miért nem kapta meg ezt a bánásmódot. Egyik sem kimondottan a kapható kategóriába tartozik... :(((
0
2012. május 23., szerda 0:37
14594
Ezeket a képeket megnézve tényleg jobb, mint amire számítottam előzetesen, bár meglátszik a zajcsökkentés...
A legjobb az lett volna, ha a Fox ezt is odaadja a Lowry-nak restauráció gyanánt (ahogy most állítólag a Terminátor 1-gyel is tették), akkor tényleg referencia-minőséget lehetne élvezni az új kiadáson...
0
2012. május 23., szerda 0:14
2601
Engem az avpgalaxy.net-en található összehasonlító screenshotok győztek meg, hogy annyira talán mégse rossz, mint amilyen a híre.
Aki netán szintén hezitálna az alábbi linken megnézheti a képeket. Érdemes rákattintani az egyikre és úgy léptetni: Predator Blu-ray összehasonlító képek
0
2012. május 23., szerda 0:04
13392
Nekem az az érzésem, hogy az Alien, az Aliens és a Predator filmekből történt egy piciny utángyártás, merthogy ezek a filmek, nem túlzás, hónapok óta egyszerűen sehol nem voltak beszerezhetőek. Ha meg mégis tévedek, és tényleg ezek az országban fellelhető utolsó példányok, akkor vagy a Fox menjen a picsába, amiért a fenti címeket, plusz pl. a Fekete hattyút hagyja néhány hét alatt hiánycikké válni nálunk, és az X Aktákat "sem engedélyezi" (bár ez utóbbi számomra leginkább bruhaha), vagy az InterComnál ülnek óvatos duhajok (vagy mutogatni való balfaszok, ízlés kérdése), amiért ennyire nem látják, miből nem érdemes ezreket legyártatni, és melyekből igényelne még jócskán utánnyomást a piac.
0
2012. május 22., kedd 23:22
7074
Szerintem annak idején a legrosszabb screenshotokat mutogatták mindenhol. A film végignézve nem olyan zavaró.
0
2012. május 22., kedd 23:17
14594
Afelől nincs kétségem, hogy a DVD-t visszalöki a kőkorszakba, mivel nekem a szinkronos verziója van meg, ami az első transzfert kapta meg, nem a duplalemezes javított képét...
Én is abban reménykedek, hogy mozgásban nem annyira szörnyű, mint a screenshot-okon.
0
2012. május 22., kedd 23:11
7074
Hidd el, vannak benne olyan pillanatok, amikor gyönyörű a kép. És ha megnézted, azt fogod mondani, hogy sokkal jobb, mint a DVD.
0
2012. május 22., kedd 22:02
16089
Nem mintha olyan sokat beszélnének a filmben... :-)
0
2012. május 22., kedd 22:00
14594
Üsse kő, berendeltem teljes áron, 45 nap alatt csak előteremtem rá a lóvét. Ellenkező esetben úgy lemaradok róla, mint a huzat...
Csak az a fránya képminőség csípi a fitymámat, de vagy így, vagy sajnos sehogy. Annyira nem megy jól az english, hogy az előző változatot vegyem meg, aminek némileg jobb a képe... :(((
0
2012. május 22., kedd 21:53
6056
Értettem uraim, nagyon köszönöm a tájékoztatást, elnézést a tajtékzásért!! :)
0
2012. május 22., kedd 21:48
16089
Na, sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a dologban. :)
0
2012. május 22., kedd 21:47
16089
Volt már ilyen, hogy 1-1 termék kikerült az akciós kínálatból. Lehet az Intercom csak egy meghatározott példányszámot tudott biztosítani az akciós termékből, és utána már csak teljes áron árulja. De nem tudom mi az igazság én sem, szerintem nem Xpress tehet róla.
0
2012. május 22., kedd 21:47
Moderátor
7449
A kiadó készlete kifogyott, de annyit még tudtak küldeni, hogy mindenki, aki előrendelte az akció alatt, az akciós áron meg is kapta. Pont annyi jött a kiadványból, ami elég volt az előrendelőknek, de mivel utánpótlás már nincs a filmből, ezért kivettük az akcióból. Azóta néhányan törölték a rendelést, ezért van most azonnal szállítható státuszban, de már nem akciósan.
0
2012. május 22., kedd 21:43
6056
Nagyon kedves mit ne mondjak. Egészen addig 5000 amíg bizonytalan a státusza. Komolyan mondom nem értem... Remélem nem nézi a bolt hülyének a vásárlókat, csak valami informatikai gebasz...........
0
2012. május 22., kedd 21:15
16089
Szerintem túl sokan rendeltek belőle, és kivették. :) Egyébként valóban 5 ezer volt még reggel.
0
2012. május 22., kedd 21:13
6056
Ööööööööööööö ez most miért nem akciós???????? Délelőtt még benne volt a FOX akcióban 5000ért............ :S Furcsa anomáliák vannak itt szó se róla...
0
2012. május 22., kedd 21:09
16089
Az ember mindig örül, ha olyan kiadványokhoz juthat, melyekről talán lemondani készült. Köszönjük Xpress. Jó felnézni ide. :)