Keresés

Ragadozó (Blu-ray)

2010. június 29., kedd 14:32
Remélem, a DVD-nél azért jobb lesz.
0
2010. június 29., kedd 14:20
Hát ez tényleg nagyon gyenge, de mit lehet tenni, ha erre kerültünk rá?

Tudom, nem kell megvenni...

De akkor is az egyik kedvenc film, így muszáj lesz. Hacsak nem jelentenek be nagyon gyorsan egy képjavítást, de nem valószínű...
0
2010. június 29., kedd 9:07
http://www.blu-ray.com/movies/screenshot.php?movieid=11375&position=2

szerintem annyira nem vészes.... :DDDDDDDDDDDDDDDD  lehetne rosszabb is, nem? :D
0
2010. június 25., péntek 17:16
"a digitális zajszűrőnek hála felbontásban szemlátomást teljesen alulmarad a korábbi változathoz képest - nem mintha az olyan jó lenne"

Nagy Schwarzenegger-rajongóként én persze mindenképpen meg fogom venni. Feltételezem, hogy a DVD-nél azért jobb lesz. Ráadásul a TV-m is csak HD-Ready, és abban is bízok, ha nem is 10 csillagos ez a transzfer, azért az 1024x768-at még kiszolgálja. :-)

A feliratos extráknak pedig külön örülök.

De ha objektíven nézem: nyilván egyik transzfertől sem dobtam hátast, és ha nem Schwarzenegger-filmről lenne szó, minden bizonnyal hanyagolnám is a vásárlást, mint ahogyan pl. a Gladiátorra sem cuppantam rá.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. június 25., péntek 13:49
Ez van, de legalább van..
0
2010. június 25., péntek 10:30
A fény-árnyék egyensúly valóban jobbnak tűnik az új változaton, de a digitális zajszűrőnek hála felbontásban szemlátomást teljesen alulmarad a korábbi változathoz képest - nem mintha az olyan jó lenne.
0
2010. június 25., péntek 8:54
Egy agyonszűrőzött transzfer mozgásban is tré marad.lásd pld:Ál/arc USA kiadás. :(

Én speciel semmi szépet nem látok egy részleteitől megfosztott transzferben.Ettől még a DVD változatban is több ráncot látsz Schwarziék arcán.

" a képeket megnézegetve persze itt-ott zavarónak látom a DNR-t, de többször gondoltam azt, szebb az új változat, mint a régi."

itt ott ? de hisz mindegyik kép szűrőzve van...csak nézd meg a közelieket a szereplők arcát,ruházatát.Semmi részletesség,szövetek,ráncok,szeplők nuku...egy normális transzfer nem így néz ki.Csekkold le a régebbi kiadás screenshotjait még azok is szebbek és ami a lényeg HD-nél ,részletesebbek voltak (pedig az is egy elismert borzadály BD fronton).

Persze most már megvárjuk az első hivatalos DVDbeaver,Hidefdigest tesztet a "temetés" előtt még,bár erősen kétlem,hogy más transzfer lesz a mi változatunkon.

majd kiderül...
0
2010. június 24., csütörtök 19:48
A tesztet elolvasva és a képeket megnézegetve persze itt-ott zavarónak látom a DNR-t, de többször gondoltam azt, szebb az új változat, mint a régi. Szerintem nem kell temetni ezt a korongot, mozgásában minden bizonnyal mást (még jobbat) fog mutatni. Alig várom már, hogy megjelenjen.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. június 24., csütörtök 11:07
http://www.avpgalaxy.net/website/articles/predator-blu-ray-comparison/
0
2010. június 23., szerda 23:57

a 2-es komment idején még nem volt 5-ös komment ;)
0
2010. június 23., szerda 16:01
bizony-bizony, vagy az is jó lett volna még, hogy különleges kiadás... inkább mint az ami most van...
0
2010. június 23., szerda 15:28
Jobban megtette volna az is hogy "Extra változat" vagy esetleg "felújított extra változat".. De a legjobb lett volna ha nem írnak oda semmit...

Főleg nem ezt a szánalmas dumát, tönkre vágja ezt a fasza borítót:(
0
2010. június 23., szerda 14:57
Valamit kellett kezdeni az "Ultimate Hunter Edition" szöveggel, ez lett belőle
0
2010. június 23., szerda 14:09
Az 5-ös kommentben (by Kazama) ott a link a tesztekhez.

0
2010. június 23., szerda 0:31
"Ez nem jelent semmit.

A T2 képét is eltolták tavaly.Az "új transzfer" sem jelent semmit.A Predatornak DVD-n sem volt szép képe,valószínű itt inkább a forrással van a bibi."

ez rendben van, csak én úgy tudtam hogy még sehol sem jelent meg teszt az új lemezről, ezért írtam hogy érdekes lenne ha már tudnák hogy milyen lesz! mert az első hozzászólásból az jön le, hogy már jelent meg teszt valahol és azt írták hogy agyon DNR-ezett a képe.
0
2010. június 22., kedd 10:48
A "Legvadabb Vadász Kiadás" :DDD

Annyira szánalmas ott ez a szöveg...
0
2010. június 22., kedd 9:17
Butch:

Ez nem jelent semmit.

A T2 képét is eltolták tavaly.Az "új transzfer" sem jelent semmit.A Predatornak DVD-n sem volt szép képe,valószínű itt inkább a forrással van a bibi.

Kazama:

Lehet választani az MPEG2-es blokkosodó (ami egy felskálázott DVD-hez hasonlít inkább mint egy BD-hez) ,illetve az új AVC-s DNR-es verzió között.Ennek az újnak tiszta viasz a képe a képek alapján.Részletesség,HD minőség nuku.ha ez a végleges, akkor borzasztó hanyag munka...

Asszem én passzolok.Marad a DVD.
0
2010. június 22., kedd 2:10
Körülnéztem kicsit, a screenshotok valódiak:

francia teszt

német teszt

Nekem továbbra sincs jó előérzetem. :S

0
2010. június 22., kedd 1:46
Hát, SZVSZ azok a screenshot-ok származhatnak bárhonnan, majdnem három hete kerültek ki, és még mindig nem jelent meg sehol az új kiadás. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a régi kiadásról manipuláltak pár fotót brahiból.

Szerintem tényleg meg kéne pár tesztet várni az ítélkezéssel...
0
2010. június 22., kedd 1:37
Viszont tény és való, hogy az eddig látott screenshotok alapján nem sok jóra számíthatunk... Persze azért érdemes megvárni pár tesztet.
0
2010. június 22., kedd 1:18

érdekes lenne ha már tudnák, merthogy teszt még sehol nem jelent meg róla, a gyártó stúdió pedig úgy hirdeti, hogy "teljesen új transzfer"!
0
2010. június 21., hétfő 22:33
Igaz,hogy agyon DNR-ezett a film képe ?
0