Most olvasom újra, és egyre kevésbé értem. Mondjuk nem kell messzebb menni a Raiders of the Lost Ark-nál. B film, úgy ahogy van. Rengeteg más filmből merít. És klasszikus. Újraforgatná valaki?
0
2004. június 9., szerda 9:27
1153
A War of the Worlds a maga nemében klasszikus.
0
2004. június 9., szerda 9:18
17243
az, hogy a WotW b film, az óz pedig nem. ha klasszikust forgatnak újra, az ember lázadozik, de b filmet miért ne lehetne? már maguk, a "b film" gyártói is vki mástól szerezték az ötletet, aki szintén vki mástól szerválta, aki képregényben vagy papirfedeles könyvben olvasta, stb-stb.
0
2004. június 9., szerda 8:49
1153
Bocs, lehet még agyilag nem vagyok 100%-on, de nem fogom. Mi sántít?
Az Óz már egy teljesen más gondolat. Arra utaltam, ha már egyszer leforgattak egy filmet, ráadásul jól, akkor minek azt újra megcsinálni?
0
2004. június 9., szerda 8:40
17243
"tipikus B film" "újra lehetne forgatni az Ózt is"
ez azért kissé sántít. s mi van akkor, ha spielberg is B filmet akar forgatni? ért hozzá.
0
2004. június 9., szerda 8:34
1153
Az eredeti War of the Worlds tipikus B film, én személy szerint nagyokat vigyorogtam rajta. Gondolom Spielberg nem Emmerich típusú forgatókönyvvel fog dolgozni, az ILM megint nagyot fog alkotni, lesz rombolás meg minden, de akkor is: minek? Újra lehetne forgatni az Ózt is, de semmi értelme nem lenne. Viszont remélem, Spielberg ezúttal rendes befejezést talál a filmjéhez, mert a legutóbbi néhánytól nekem a zacskó után kellett kapkodnom.
0
2004. június 8., kedd 20:07
17243
hideo nakata-filmek újrái: chaos (robert de niróval), dark water (jennifer connellyvel) és a ring folytatása, ami nem egészen remake, viszont ő maga rendezi. továbbá várható még ázsiából a my wife is a gangster, a my sassy girl, a the eye és az infernal affairs remake-e is.
0
2004. június 8., kedd 19:58
17243
hát, az első filmváltozat nem volt túl nagy eresztés: én nagyon várom, kiváncsi vagyok, spielberg mit hoz ki a sztoriból.
0
2004. június 8., kedd 17:04
2693
Ahh, inkább ne manapság már jó sci-fit se tudnak rendezni, a régi változatot mostanában adták többször is a TCM-n az jó film kár elrontani. Ugyanígy félek Spielberg War of Worlds-étől bár az eredeti filmet nem láttam, de attól tartok Spielberg sem a régi már. Miért nem tud inkább valami saját ötlettel előállni, mint anno a Close Encounters of the Third Kind vagy R.T. -The Extra-Terretrial-lal azok jó filmek mind a mai napig. Knight Rider remake a régi sorozatot szerettem de a film szerintem valami autóüldözéses bugyutaság lesz egy minden elképzelhető képességekkel felruházott autóval, fogadok tud majd repülni, úszni sőt lehet, hogy még robottá is átalakul majd bár ez már koppintás lenne a The TransFormers című képregényből. Ja és az is lehet, hogy KITT egy Mercedes-Benz lesz.
A remake-ről pedig az a véleményem, hogy teljesen feleslegesek - bár ezt biztos sokan így gondolják - ha egyszer valami sikerül és jó miből gondolják hogyha az eredeti sztorit átalakítják egy bugyuta forgatókönyvé megspékelik high-tech speciális effektusokkal akkor az sikeres lesz? Bár sajnos van így persze az a baj, hogy mananpság a látvánnyal mintsem a történettel próbálják elvarázsolni az embereket. Az imdb.com-on utána lehet nézni melyik remake-nek nagyobb a pontszáma az eredtinél, nem hiszem, hogy van ilyen.
0
2004. június 8., kedd 15:34
471
Hát én sem várok sokat a filmtől. De reménykedni mindíg lehet :) Csak nehogy egy nitróval megpakolt japán járgány legyen KITT. A végén még kiderül hogy Paul Walker játsza Michael fiát.... :)
0
2004. június 8., kedd 14:39
3933
Tényleg! Milyen jó lenne, mondjuk egy Hyundai Coupé lenne KITT. ;)))
0
2004. június 8., kedd 14:36
4201
Szerintem annak a gyártónak a kocsija lesz, amelyik több reklámpénzt fizet. Gondolom azért próbálnak amerikai márkát választani. Bár ki tudja...
0
2004. június 8., kedd 14:33
1153
Hö-hö:
"Recovering alcoholic David Hasselhoff has been arrested for drunk driving. The former Baywatch creator and star was pulled over by police in Los Angeles early yesterday morning. He was briefly jailed and then released on $15,000 bail. The actor and singer is scheduled to appear in court to face drunk driving charges on July 1."
0
2004. június 8., kedd 14:30
3933
Ha megnézzük a Revolution Studios eddig készült remekeit, akkor egyértelmű, hogy helye lesz az adott év gigabuktái között.
0
2004. június 8., kedd 14:26
471
Én nem remake-ről tudok de azért ezt is beírom. Mostanában kezdik forgatni a KNIGHT RIDER címü filmet. A történetről nem lehet sokat tudni csak úgy mint a főszereplőkről és a KITT-et megszemélyesítő autóról sem. Ilyenkor arra gondolok hogy vajon a régi gyönyörű Metál Fekete TransAm lesz e, vagy az a rakás hányás ami a Knight Rider 2010-ben szerepelt. David Hasselhof nem lesz főszereplő. Ő Dewon helyét veszi át a filmben, és a fia fogja vezetni KITT-et. Erős viták vannak a fiát játszó szinész kérdése körül. Olyan nevek merültek fel mint Brendad Fraser és Ben Affleck. Persze ez nem azt jelenti hogy valamelyikőjük lesz. Lehet hogy egy eddig tök ismeretlen csóka fogja játszani Michael Fiának a karakterét. A filmet amúgy a Revolutions studió készíti, akik olyan filmekben játszottak közre mint a Halálos Iramban. Na ehhez a hírhez ki mit szól?
0
2004. június 8., kedd 13:24
3933
Ugye-ugye... ;)
0
2004. június 8., kedd 13:23
54
2005-ben állítólag jön a 76-os Logan's Run c. sci-fi újrája, Bryan Singer rendezésében, úgy legyen!
0
2004. június 8., kedd 13:14
462
"Aaron1375 Alabama
Date: 21 March 2004 Summary: I liked it as much as the original.
I did like this movie as much as the original, though for different reasons. This one starts out showing you the outbreak as it first happens and I thought that was very nicely done. Sure "Night of the Living Dead" sort of showed us the initial outbreak, but this one does it in such a fast and furious way. This movie has a few similarities with the original, though not many. Mainly the name and the fact the survivors find refuge in a mall are the main similarities. This is fine by me because I do not want to watch the same movie again. The zombies here are fast, sort of like the zombies in "Return of the Living Dead" or "Nightmare City", but they are still stupid and can be killed with a bullet to the brain. They are also a lot better than the ones in "28 Days Later" though they were not really zombies. They were just people infected with a disease that turned violent and puked blood, while the zombies here do what zombies normally do...eat people. Some humorous moments are scattered throughout, as are a few cameos...Tom Savini and Ken Foree are the two I noticed. Good action and lots of zombies to be seen here. This movie does one of the better jobs of making you believe the zombies are everywhere and the zombies are numerous. All in all good zombie action fun to be had. "
Hát igen... az a helyzet hogy mostanában felesleges remake-t csinálni. Miért kell egy olyan filmet csinálni, amit már egyszer megcsináltak?
0
2004. június 8., kedd 13:06
1153
Mit szólsz a War of the Worlds-höz? R: Steven Spielberg, fsz: Tom Cruise? Ennél feleslegesebb remake-et el sem tudok jelen pillanatban képzelni.
0
2004. június 8., kedd 13:03
462
Sziasztok!
Az aktuális remake filmekről szeretnék beszélni, és hogy mik várhatóak a közeljövőben. Egy példát tudok mondani, mégpedig a Dawn of the Dead remake-jét, ami olyan borzalmasan silány lesz, hogy az nem igaz. Én mondjuk még csak előzetesben láttam, de a filmben teljesen máshogy lesz minden. Bár amúgy semm hinném, hogy egy George Romero filmet bárki felül tudna múlni. Szvsz nagyon szar film lesz.