Keresés

Alice Csodaországban (DVD)

2010. július 2., péntek 11:32
Azt nem lehet, még nem láttalak élőben, hogy megítélhessem. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. július 2., péntek 11:32
Hogyhogy? Drágám, a kölyök összement? :) A magasságra értettem.
most posts by TM
0
2010. július 2., péntek 11:31
Írd azt, hogy szép vagyok! Ígérem, nem foglak kiosztani. :))
most posts by TM
0
2010. július 2., péntek 11:31
Nem kell ezzel foglalkoznod.
Beírod,amit szeretnél és lelépsz egy időre.
Aztán a válaszokból később kikeresed, ami téged érdekel.
0
2010. július 2., péntek 11:29
Ha a melákot rám is értetted, akkor már nem igaz! ;-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. július 2., péntek 11:28
Egy sör két ekkora meláknak? Istenuccse a végén még összekapnánk rajta. :)
most posts by TM
0
2010. július 2., péntek 11:26
Ezen a fórumon semmit nem lehet következmények nélkül írni. Mindig jön a becsület bajnoka, és kiosztja az embert. Kinek van így kedve ide jönni?
0
2010. július 2., péntek 11:26
Srácok, inkább szurkoljatok a focistáknak délután egy sör mellett :D
0
2010. július 2., péntek 11:24
Xkluzív kiadványoknál mindig lejátszódik ugyanez a jelenet.:)

(Én bevallom, hogy bírom Tm írásait.)
0
2010. július 2., péntek 11:23
Nem sikerült. Rossz tanár lenne belőled. Ez van, de azért éld tovább az életed békében. ;-)
0
2010. július 2., péntek 11:20
Belekötésről szó sincs. Ez inkább misszió, hogy hátha bő öt év után mégis sikerül némi disztingvációt beleverni a hülye fejedbe.
most posts by TM
0
2010. július 2., péntek 11:17
Egyáltalán nem érdekel az irományod, ha nem tetszett a hozzászólásom, fölösleges volt reagálnod. De ismerünk már ennyire, nem bírod ki, hogy ne köss bele másokba. Azért megnyugodhatsz, valaki biztosan így szeret...
0
2010. július 2., péntek 11:15
Bizony, hét elején már beszéltünk erről :)
0
2010. július 2., péntek 11:14
Ha nem a szokásos besértődéssel folytatod a szenzációs oknyomozósdit, akár a sorok közül kikövetkeztethetted volna, hogy én már hét elején tudtam, amit te csütörtökön tapasztalhattál meg. Csakhogy nem kívántam rikkancskodni, hadd kereskedjen a kereskedő a saját kereskedelmi felületén, úgy ahogy ő jónak látja.
most posts by TM
0
2010. július 2., péntek 7:48
Értettem, FŐNÖK!!!!
0
2010. július 1., csütörtök 23:50
Van egy pár, úgyhogy kezdheted már most.
most posts by TM
0
2010. július 1., csütörtök 20:47
Ne haragudj, TM, ha megsértettelek... Igazán sajnálom. Vasárnap meggyónom bűnömet.
0
2010. július 1., csütörtök 20:46
Bizony, az egész ország csoda. Csakhogy az itt off.
most posts by TM
0
2010. július 1., csütörtök 20:41
Ja, hogy "online"?! Ezt félreolvastam. Offline más a helyzet... Ennyit akartam írni.
0
2010. július 1., csütörtök 18:31
Mint írtuk, a különleges csomagolás Xpress ONLINE xkluzív, tehát online csak nálunk rendelhető.
0
2010. július 1., csütörtök 18:04
Gondolom nem Xpress tehet róla, de az az "Xpress Xkluzív" mégsem annyira Xkluzív...
0
2010. június 29., kedd 15:57
IC se tud róla, az meg már elég bizonyossságot feltételez. Bár ki tudja, ahány terem, annyi takarítónő. :)
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 15:54
Meg is ütne a guta, ha aztán jönne a két lemezes kiadás - külföldön sincs, szerintem itt sem lesz :)
0
2010. június 29., kedd 15:52
Egyelőre mindenképp csak tényközlés. Nincs kilátásban dupla.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 15:51
Milyen poén???

Apropó a BDnél csak a DVD az extra semmi más?
0