Keresés

A Magdolna nővérek

2004. június 18., péntek 16:42
Oh kérem szépen elég lenne elolvasni a pál/hunfalvi/paul hozzászólások közül a 2.-at, nem kell az egész fórumot...
0
2004. június 18., péntek 16:09
"Egyébiránt az Ön oldala súlyosabb, durvább hangon szólt, s Önök engedték ki a szellemet a palackból"

Mi az, hogy az Ön oldala? Mi az, hogy Önök? Úgy érted mi józan, sima, itt mindig előforduló fórumozók? Vagy te is csak a politikai skatulyáidban tudsz gondolni? Ez egy politikamentes fórum könyörgöm! Itt sima, egymástól független, függetlenül gondolkodó emberek vannak, nem egy kommunista (vagy mittudoménmilyen) kollekítva.
És mi az hogy súlyosabb, durvább hangon szólt? Olvastad egyáltalán azt a fórumot? Oké 1-2 ember káromkodott. De szerintem egy-két futó ba*meg-nél sokkal súlyosabb és durvább volt, amikor az az állat emberi minőségében és méltóságában gyalázott mindenkit fék nélkül.
És azt hiszem a palackot se mi engedtük ki. Ismét csak azt tudom javasolni olvasd már végig a topicot!

"Amit Ön(ök) művelt(ek), azért ha nem is bocsánatot, de legalább a háború végét elvárom"

Miért is kéne itt bocsánatot kérnie annak a tucatnyi embernek, aki vmi futóbolond Pál (az eredeti) néven gyalázott, mocskolt hetekig? Mert föl mertük venni a kesztyűt?

Ha ellopta a neved igazán sajnálom, ehhez viszont semmi közünk, és azt azért túlzásnak tartom, hogy az itteni fórumozóktól bármiféle megbánást is vársz.
0
2004. június 18., péntek 14:48
"A filmet nem láttam, nem is szeretném megnézni, így véleményt sem akarok alkotni róla." Hm.....

"De részemről lezártnak tekintem a vitát." - remélem, én is.
0
2004. június 18., péntek 14:42
Azt hiszem, ez most már aktualitását vesztette, hiszen vége a nyilatkozatháborúnak…”részemről”. Kérem, ne kötelezzen indiszkrécióra, akik érintettek, azokat én megdorgáltam. De Ön még mindig Pál néven, álnéven (elnézést a szójátékért) nyilatkozik. Amit Ön(ök) művelt(ek), azért ha nem is bocsánatot, de legalább a háború végét elvárom. Egyébiránt az Ön oldala súlyosabb, durvább hangon szólt, s Önök engedték ki a szellemet a palackból. Ezzel nem kívánom menteni azokat, akikkel világnézetileg azonos nézeteket vallok, de stílusukkal nem értek egyet.. A filmet nem láttam, nem is szeretném megnézni, így véleményt sem akarok alkotni róla. De részemről lezártnak tekintem a vitát.

Tisztelettel üdvözli:

Paál Zsolt
0
2004. június 18., péntek 14:20
"Természetesen nekem is elnézést kell kérnem, mert mindenféle dolgot írhattak a nevemben, a számítógépemről. Ezt leállítottam."

Akkor a Hunfalvit mega a Pault lehet szidni kérem szépen? Mert azok nem Ön? Mindenesetre aranyos emberek lehetnek a munkatársai: gyönyörű nézeteket vallanak és durván megsértik munkatársuk személyiségi jogait. Vagy netán családtagjairól van szó?
0
2004. június 18., péntek 14:00
Kedves Társalgók, "Fórumozók"!

Szeretném végleg lezárni ezt a vitát. Daemiaen megkeresett egy kedves hangú levélben, nem a filmmel kapcsolatban, s akkor jöttem rá, hogy akik itt mindenféle személyes sértést szórtak egymásra, azok nem is "rossz" emberek, hanem megfertőzte őket az örök magyar átok, az egyetnemértés abban az értelemben, mely szűnni nem akaró dühöt és indulatot gerjeszt. Természetesen nekem is elnézést kell kérnem, mert mindenféle dolgot írhattak a nevemben, a számítógépemről. Ezt leállítottam. Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, az engem jogtalanul ért legdurvább hangú sértéseket, a viszontválaszokat. Úgy gondolom, hogy el kell ásniuk a csatabárdokat mindazoknak, akik ezt a botrányt kirobbantották, folytatták. Magam is elhatárolódom az itt elhangzottaktól, s mások és a magam nevében bocsánatot kérek a sértésektől. Önöktől viszont azt kérem, hogy a nevemet ne említsék hamis összefüggésekben, kifigurázva a Fórumon!

Tisztelettel!

Paál Zsolt
0
2004. június 18., péntek 12:55
Új harcos jelentkezett a kritikáknál. A stílusa meglehetősen egyszerű: kritika helyett mocskolja a többi hozzászólót...
0
2004. június 14., hétfő 15:41
Helyesen: megszólítva, belefolyni

Elnézést!
0
2004. június 14., hétfő 15:38
csabaga!

"Egyébként kiváncsi lennék az xpress véleményére..."

Biztosan van véleménye az Xpress-nek is, de a Vertex kontra XPress+Fórumozók üggyel ellentétben most az XPress nem lett nyíltan megszóllítva az "elkövető" részéről! Sajnos a gyűlöletbeszéd hibás, felületes meghatározása és szerencsétlen korlátozása lehetővé teszi az ilyen és ehhez hasonló alakoknak a nyílt uszítást, akár egy egész népcsoport ellen, még nagy nyilvánosság előtt is! Mindezt teszik a demokrácia és a szólásszabadság -általuk egyoldalúan, demagóg módon és rosszul értelmezett- oltalmában. Szerintem az XPress, roppant bölcsen, nem akar értelmetlenül konfrontálódi és belefojni ebbe a méltatlan egyszereplős, de sokszemélyes cirkuszba.
0
2004. június 11., péntek 19:45
Egyetértek mindtower.Voltaképpen aljas provokáció áldozatai lettünk.
Egyetlen megoldás:Ha feltünnek ehhez hasonló stílusu hozzászólások,nem létezőnek kell tekinteni őket.Ha nincs rá válasz,nehéz folytatni a mocskolódást.

Egyébként kiváncsi lennék az xpress véleményére...
0
2004. június 10., csütörtök 21:33
Szerintem azzal, hogy vitába álltunk t. embertársunkkal, több figyelmet szenteltünk neki, mint amennyit ér...
0
2004. június 10., csütörtök 18:14
noname!

Igazad lehet:
Pál (ver.1) = Hunfalvi = Byron = Zubi Murillo

Sajnos én is elkövettem azt a hibát, hogy belekeverdtem ebbe az értelmetlen, öncélú, mocskolódó vitába, ezért csináltam a filmnek fórumot, amit végül sajnos senki sem használ.
Mentségemre, mielőtt végképp elfajult és elmérgesedett a vita inkább "gyáván" kiszálltam.
Az egyetlen helyes megoldás az ilyen "Pál (ver.1) = Hunfalvi = Byron = Zubi Murillo" félékkel szemben, hogy nem szabad betévedni sötét, torz barlangjukba és nem érdemes felvenni szennyes kesztyűjüket amit elénk vetnek, hogy mindent és mindenkit bemocskoljanak.
0
2004. június 10., csütörtök 17:48
Psychológiai elemzés:

Pál (ver.1) = Hunfalvi = Byron = Zubi Murillo

Meglepődnék, ha nem így lenne.
0
2004. június 10., csütörtök 17:28
"Szörnyű, ami ott folyik. És bizonyos egyének nevezik magukat intelligensnek. De ha végigolvasnák, hogy mit is írtak egy olyan helyre, ahol filmkritikáknak kelle állniuk..."

Javaslat az XPRESS-nek: fel kéne cserélni a Kritika meg Fórum gombokat, hátha többen fedeznék fel, hogy van fórum is, ahol vitatkozni lehet...
0
2004. június 9., szerda 15:50
Kedves Pál!

"Azzá válsz, amit megeszel!" Ogre közmondás. (Shrek)

Bármennyire hihetetlen, én is találkoznék Önnel és "kopasz baloldali fiatalok" helyett három gyönyörű gyereket, egy csodálatos feleséget és egy üveg finom bort vinnék magammal a találkozóra! Mi, a "vidéki aljanép", ugyanis ezt így szoktuk csinálni, ellentétben a művelt felsőbbrendű, mindenkinél különb ideologistákkal.

Nem vitatkozom, csak más a véleményem, a világról, a Vallásról, az egyházakról, a Hitről, a filmekről, a társadalomról és az Emberekről mint Önnek.
0