Keresés

Isten hozott, az Isten háta mögött (DVD)

2011. február 12., szombat 18:22
Még nem, de ha vetítik itt, biztos megnézem.
0
2011. február 12., szombat 16:37
Hiszek benne,hogy eljön ez az idő,méghozzá hamarosan. Hm... Az A király beszédét láttad? :)
0
2011. február 12., szombat 11:42
Lehet:).

Igazán a te pozitív véleményed vett rá arra, hogy megvegyem és megnézzem, meg az, hogy magam is nagy kedvelője vagyok a hasonló történeteknek, ha mondjuk Angliában játszódnak (ld. pont a Vaskabátokat, vagy akár belefér a Felül semmi is), és még az amerikaiak között is megbújnak olyanok, amik tetszettek ("tűsarkúval Alaszkában - azt hiszem, valami hasonló névvel illetted ezeket:)).

SPOILER!

Sajnos azonban ez a film megpecsételte a sorsát azzal, hogy milyen a főszereplője. A gúnyolódás a tájszóláson meg az előítéleteken még hagyján (mondjuk lehet, hogy személyes okokból, de ezeket nagyon ritkán találom viccesnek), bár akkor sem tetszett volna, hogy ilyen kedves, kicsit maguknak való, de jólelkű emberek a céltáblái. Akkor lehetett volna szimplán unalmas, de Philippét egyszerűen ki nem állhattam. Az ilyen fajta gyáva, utálatos, köpönyegforgató hazudozást nem vagy csak nehezen viselem el, kezdve a tolószékestől, csúcsán az "a szegény feleségem idegbeteg depressziós"-ig, pedig minimum fél óra imádkozás járt volna az Úrnak azért, hogy egy ilyen (még ha kicsit hisztis és sznob) nővel "összeadta". Ilyen vagyok, kész, pont:).

Azért remélem, hogy emiatt az egyszeri "botlásom" miatt (pontosabban kettő, mert a Melegkonyhára is csak négyest adtam... hoppá, most buktattam le magam:)?) nem lesznek előítéleteid velem kapcsolatban, mert én már régóta várom azt a filmet, ahol újra "egymásra találunk":).
0
2011. február 12., szombat 10:58
Niwork,nagyon szigorú vagy ehhez a filmhez...:(
0
2010. július 11., vasárnap 14:57
Ezek szerint megvan az akcentus...:) Talán olyasmi lehet ez nektek, mint "nekünk" a Vaskabátok. Telis-tele van angol szójátékokkal, a szinkronban annak a töredéke sem jön át.
0
2010. július 11., vasárnap 13:53
Ví. :)
most posts by TM
0
2010. július 11., vasárnap 12:14
Tegnapi filmélmény, csatlakozom az adatlapon írókhoz, helyes kis mozi. Franciául tudóknak igazi csemege lehet ...
0