Mondj egy védelmet, ami szerinted nem "mint mindig" fos. Bizonyára nem láttad a selejtező meccseiket (pl. a csehek és a skótok ellenit).
0
2004. június 15., kedd 23:16
17243
mekkora fos a holland védelem... mint mindig.
0
2004. június 15., kedd 20:22
17243
azt várhatod: hanziék betonból csinálnak védőfalat, aztán 15 percenként átlépik majd a felezőt... de neked legyen igazad.
0
2004. június 15., kedd 14:59
3933
Még Capello mondta, hogy az csak Totti külön érdeme, hogy a Romában képes Cassano mögött hátravont éket játszani, különben ő - ahogy Te is mondtad - irányító középpályás. Trap abból a szempontból meg van lőve, hogy rögtön kikezdené a sajtó, ha nem játszatná valamelyik nagy sztárját. Vieri mellé Di Vaio kellene, és mögéjük Totti vagy Del Piero.
Az angolok valóban gyengének bizonyultak, Owen már hosszú idő óta képtelen régi formáját hozni (akárcsak Raúl a spanyoloknál), Rooney kicsit agresszív (inkább rossz értelemben), de jó lesz ő még.
A spanyolok hátsó alakzata remekül működött (élükön Casillasszal), a Real Madrid két játékosa (Helguera és Raúl Bravo) pont ellentétes formát mutatott itt, mint klubcsapatában.
A franciák nem tudom, miért erőltetik Trézeguet-t, szerintem ő egy jó fejjátékos, és kész. A Juventus sem véletlenül próbál túladni rajta (még ha ezt nem is mondják ki nyíltan). Henry pedig a kétségkívül ügyes labdatartásán kívül veszélytelenebb volt a kapura, mint Barthez.
0
2004. június 15., kedd 14:48
515
Mi az, hogy Vieri távolról lövő játékos és hogy nem tud cselezni? Ezt a baromságot kitől hallottad? Esetleg láttad? Kötve hiszem. Idén az Interben nem egy helyzetet hozott össze magának, csak a cseleivel. Ennek ellenére Vieri alapvetően befejező csatár (tehát ki kell szolgállni), nincs semmilyen "távoltól lövő játékos"-típus. A 16-oson belül tudja kiélni magát, mint amilyen Inzaghi. Del Piero alapvetően visszavont csatárként játszik (akár csak a Juve-ban Trezeguet, vagy Di Vaio mellett), Totti sem támadó játékos igazából, hanem irányító középpályás. Az már más kérdés, mi van kiírva.
... nem egy EB-mérkőzés alapján kellene leírni egy csapatot, hiszen: 1. összességében a portugálok sem mutattak nagy színvonalú játékot, 2. a spanyolok kifejezetten pontatlanul játszottak a legfontosabb pillanatokban, 3. az angolok gyakorlatilag helyzetig sem jutottak el (talán ez is antifoci, he?), 4. gyakorlatilag a franciák sem voltak ellátva helyzetekkel a masszív angol védelemmel szemben, kizárólag pontrúgásokból voltak eredményesek (akár csak az angolok).
Ambtari, szinte ugyanazt írod, mint az amit az mtv kommentátora mondott. Saját véleményed van esetleg? :)
0
2004. június 15., kedd 14:45
3933
Del Piero rúgta. :) A kis pimasz. És Vitor Baia volt a kapus.
Nem hinném, hogy a spanyolok, ha megverik a görögöket, egy döntetlennél rosszabb eredményt érnének el a portugálok ellen. Fontos számukra a csoportelsőség, hogy elkerüljék egyelőre a másik lehetséges csoportelső franciákat.
A portugáloknak szorítok, de kevés esélyük van. Viva Espana!
0
2004. június 15., kedd 14:36
43
Én azért nem írnám le ilyen hamar a portugálokat. Kicsit lebecsülték a görögöket amit nem kellett volna. Ennyi. Az oroszok ellen szerintem ( ha nem is simán, de ) nyernek. A spanyol -portugál mecss viszont érdekes lesz. Én itt is a portugáloknak adnék több esélyt.
Ja, és arra a meccsre ki emlékszik amikor az olaszok 1-0 -ról 2-1 -re megverték a portugálokat azzal a bizonyos szöglet góllal. ( hirtelen nem jut eszembe , hogy ki rúgta ).
0
2004. június 15., kedd 14:17
3933
Ez jó. :) Valahogy így lehet.
Trapattoninak fel kell kötnie az alsóneműt, ha el akar idén valami érni a válogatottal. Szerintem nem fog. Akárcsak a portugálok. Ők is milyen gyászosan játszottak. És szerintem nem is fognak továbbmenni.
0
2004. június 15., kedd 14:16
54
inzaghi meg röhög a markában vagy sírva fogja a fejét vagy mindkettő
0
2004. június 15., kedd 14:00
238
Hát pontosan,főleg,hogy gyakorlatilag Del Piero nem csinál semmit.
0
2004. június 15., kedd 13:56
3933
Totti volt a mélypont. Szerintem nem jó együtt szerepeltetni a Totti-Vieri-Del Piero triót. Nem passzolnak össze.
0
2004. június 15., kedd 12:57
238
Fiúk,jók amit mondtok az olasz összeállításról,de én akárhogy nézem,finoman szólva ez a csapat egy kalap szar.Védelem gyenge,középpája nagyjából ok,de a csatársor nulla,Del Piero semmit nem csinál,Vieri még nagyjából jól játszik,csak az a baj,hogy ő olyan távolról lövő játkékos,és nem az gyorsan befutó,cselezgető féle.
0
2004. június 15., kedd 12:22
3933
Remélem, az szólt. :)
0
2004. június 15., kedd 12:15
54
a próféta szóljon belőled
0
2004. június 15., kedd 11:59
3933
Az olaszoknak lehet, hogy ez volt az egyetlen szerzett pontjuk az EB-n, mert ilyen játékkal még az amúgy nagyon jó bolgár csapatot sem fogják tudni megverni. Nem hogy a svédeket!
0
2004. június 15., kedd 11:44
54
olasz foci halál, rúgnak egy gólt, aztán beállnak bekkelni. ha olasz lennék, igazat adnék abban, hogy tökmindegy hogyan, csak nyerjenek, de nem vagyok olasz és semleges nézőként jó meccseket akarok látni, sok góllal, fordulatokkal. olaszoktól ezt aztán várhatom ítéletnapig. svédek legalább rúgtak egy ötöst, ma meg remélem a hollandok rúgnak legalább ennyit jürgenéknek.
0
2004. június 15., kedd 10:04
3933
Német footballers menni haza! :)
0
2004. június 15., kedd 10:03
3933
A legkomolyabb az egészben az, hogy a bolgárok nem is játszottak rosszul.
0
2004. június 15., kedd 8:53
17243
jaja, remélem, a hollandok ma jól elporolják őket. :]
0
2004. június 15., kedd 8:50
17243
csak félszemmel néztem, de egyből a harlem globetotters vs noname zöldek kosármeccsek jutottak eszembe. azok se túl izgalmasak, viszont látványosak.
0
2004. június 15., kedd 2:22
397
Csak tudnám, milyen múltból akarnak élni? Hogy minden döntőt elbuktunk a már akkor is meglévő permanens kishitűségünk miatt? Ja, hogy akkor még legalább döntőbe jutottunk? Ez igaz, de ebből manapság megélni...
0
2004. június 15., kedd 1:06
634
azért nem toldo a kapus mert 2004-t írunk, és vannak országok ahol nem a múltból élnek, hanem abból, hogy per pillanat ki a legjobb egy adott poszton. magyar "foci" az ahol lassan már 20 éve a múltból élnek...
0
2004. június 15., kedd 0:41
43
Svédország - Bulgária 5- 0
hmmmm....
0
2004. június 15., kedd 0:30
634
én sok mindent utálok a soccerben :))) pl. a németeket is :)))