Keresés

EB 2oo4

2004. június 15., kedd 0:25
ja, a németek is mindig sokáig húzzák. ezt utálom a fociban.
0
2004. június 15., kedd 0:23
ez az olasz csapat tovább fog jutni mint a lúzer angolok. az olaszok tudnak nyerni és csak ez számít, tök mindegy, hogy hogyan. az angolok 1966 óta semmit sem nyertek, most se fognak.
0
2004. június 14., hétfő 23:17
hát ja. csak pár tucatot... :]
0
2004. június 14., hétfő 23:07
Te sem láthattál túl sok olasz meccset.
0
2004. június 14., hétfő 22:58
dögunalmas mérkőzés volt. nem mintha az olaszoktól mást vártam volna. antifocit játszanak. legrosszabb rémálmomban olasz-német döntőt láttam. brrr. :]
0
2004. június 14., hétfő 22:09
Ez a talján válogatott Baggioval se lett volna sokkal rosszabb...
0
2004. június 14., hétfő 22:08
Baggio? Hol élsz te? Őslények nem férnek be a válogatottba. :) Már öreg, nagyon lassan mozog, nem bírná az EB-s tempót, és már nem is játszik több meccsen (se a Bologna-ban, se a válogatottban (ahol már egyébként hosszú-hosszú idők óta, érthető módon nem is szerepelt)). Maldini-t esetleg nem hiányolod? Ő sem olyan fürge már, mint mondjuk 4 éve...
És akármit is mondasz, hidd el, ambtari, Inzaghi formán kivül van, a Milanban is alig kapott szerepet az utóbbi időben (helyette szinte állandóan dán Tomasson játszott). Felőlem lehet a kedvenced (szerintem is jó játékos), de ez van, ezek a tények. Mellesleg nagyon nem ismerheted a játékstílusát, hiszen Pippo igazából a 16-oson belül tudja kiélni magát - tehát olyan, mint Vieri. Ki kell szolgállni!
Végezetül azt javaslom, egy kicsit utána kéne nézned a dolgoknak, esetleg vissza kellene nézni egy-két elég jó mérkőzésüket az olaszoknak (pl. olasz-wales, olasz-cseh).
0
2004. június 14., hétfő 21:06
Akármit mondasz Jim,ez az olasz csapat elég lapos Inzaghi,és Baggio nélkül.Ahogy az mtv-s riporter is mondta,kell egy Inzaghi,aki gyors,és pontos,de most senki nem tölti be ezt a posztot.Azt sem értem,hogy mikor Toldo 2000-ben remekül bizonyított,akkor miért nem ő a kezdő kapus.Én személy szerint nem bírom Trappatonit,2000 óta nem tudnak semmi komoly eredméynt elérni az Olaszok,mert Trappatoni elég szar csapatot állít össze,Zoff(aszem így írják a nevét) aki 2000-ben volt a szöv.kap,az rohadt jó csapatot állított össze,nem értem,miért mondott le a döntő vereség után,nem az ő hibája volt,bár azt az EB győzelmet az Olaszok megérdemelték volna.
0
2004. június 14., hétfő 8:23
Nocsak!!! Corvinban melózol??? Jó tunni...
:-)))
0
2004. június 14., hétfő 2:37
Különben érthető : 3 napot melóztam most a Corvinab megállás nélkül. 3 teremben Harry Potter 1-1- teremben Holnapután és Trója, nagyrészt az összes teltházas volt. Kuponosztás ezerrel, a vicces kérdések ezredszeri meghallgatása (mennyit engedsz a jegyár feléből?), sok anyázás, kevés kávé. Nem csodálkozom, ha egy számomra örömteli eredménytől, még ha utólag kiderül, részeredmény, fel leszek dobva. :)
0
2004. június 14., hétfő 2:26
Úy értettem, hogy a franciáknál az egyetlen igazi focista Zidane. De bocsika az égésért, elhamarkodottan írtam. Néha későn gyullad ki az izzó a fejemben. :)
0
2004. június 14., hétfő 2:24
Pontosítok: *hogy NE ilyeneket írj
0
2004. június 14., hétfő 2:22
Mivel most nem kaptak ki, nincs mit sajnálnod. :) 2-1-re nyertek a gallok.
Több focit kéne nézned, hogy ilyeneket írj: Zidane az egyetlen igazi focista...
0
2004. június 14., hétfő 2:21
Pippo? Eléggé formán kivül futballozott mostanában, bár az öcsike még őt is alulmúlta. :(
De ne aggódj, a jelenlegi legjobb olasz csatárok ott vannak Portugáliában: Del Piero, Totti, Vieri, Di Vaio, Cassano, Corradi.

Összességében nekik van a legjobb keretük, mindenképpen ők a favoritok (szerintem). Az angolok mellett nekik szurkolok én is. :-)
0
2004. június 14., hétfő 2:18
2002-es VB : Franciaország-Szenegál   0-1

Na az volt a megaégés! És mennyire örültem neki, holott Zidane nagyon jó, de szerintem az egyetlen igazi focista a csapatban, a többi meg egy önimádó paprikajancsi. És rosszindulat ide vagy oda, a mostani vereségüket sem sajnálom.
0
2004. június 14., hétfő 2:06
Hát én is az olaszoknak drukkolok,de nem reménykedem,főleg,hogy a legjobb olasz csatárt Filippo Inzaghi-t otthon hagyta Trappatoni.
0
2004. június 14., hétfő 1:18
Nyugi-nyugi!!!
Remélem, nem lesz igazad, és az olaszok nyernek!! :))
0
2004. június 14., hétfő 1:13
*szerint
:)
0
2004. június 14., hétfő 1:11
Azért van még ott egy-két sztár csapat (holland, spanyol, olasz), és személy szerint én az angolokat nem írnám le egy ilyen győzelem miatt - hiszen akár ők is nyerhettek volna.

Egyébként érzésem szerintem Eriksson most egy kicsit rosszul cserélgetett.
0
2004. június 14., hétfő 1:06
A jó kurva anyjukat a mocskos franciáknak,hogy dögölnének................
Teljesen felbaszta az agyam a meccs.Már rég voltam ilyen ideges.Komolyan mondom nem hiszem el.Beckham kihagyott 11ese óta éreztem,hogy a Franciák megint produkálnak egy győzelemt,ráadásúl  a hosszabításaba,mint 2000-ben.Ha most lenne 100000000 forintom fogadni,akkor bisztos a Franciákra voksolnék,mert ezek után ők nyerik meg migint az EB-t.
0
2004. június 14., hétfő 0:49
Nem csípem a franciákat, angoloknak szurkoltam, de Zidane-t és Barthezt csípem, neki gratula! :)
Beckham meg egy pöcs, de tud focizni, csak 11-est lőni nem! :))
Azé sajnálom őket!

Sebaj, majd holnap a macskazabálók, ők a kedvenceim!!! Forza Italia!!!!
0
2004. június 14., hétfő 0:43
kegyetlen meccs volt, emebrek. utoljára a haute tension nézése közben voltam ennyire feszült. barthez törlesztett az uefa kupadöntőért (az a 11-es nem beckhamen mulott), zidane pedig nem véletlenül világklasszis. ááá, micsoda meccs volt! mégha ki is kapott a csapatom...
0
2004. június 14., hétfő 0:43
vesszen zidane :)
0
2004. június 14., hétfő 0:40
Zsír, tudtam, hogy Zidane megmenti a világot!:)
Azért el kell ismerni, hogy azt a szabadrugást kegyetlenül bebeszta!!!:)
0
2004. június 14., hétfő 0:38
komolyan mondom, röhögnöm kell. :DDDDD jó kis európa bajnokságnak nézünk elébe.
0